Sizce flört/aldatmak olarak gecer mi?

Sizce flört mü?

• Evet

OY: 51 50,5%
  • Hayir

OY: 34 33,7%
  • Ne evet ne hayir ama cok gereksiz bir cümle olmus

OY: 16 15,8%

• Ankete Katılan
    101
Ben anladiiim (sanki), adam köpeği, kadina veriyor diye, hediye vermiş oldu. Ve hediye vermek=flört etmek. Böyle bişeymi?

Sen hayatinda flört etmedin bence. Sanirim eşini eski usul dügün gecesi gördün.

Adam laf sohbet ediyor işte. Bu lafi bir erkeğe etse "eyvaah eşim gaay"mi diyecektin? :KK14:

Hayatınızda bir kere bile flört etmediniz mi ya, bunun adı flört mü? Adam köpeği seven kadına - köpeğin onun ağzını burnunu yaladigini görünce- 'al senin olsun (madem bu kadar sevdiniz birbirinizi)' demiş , küçük bir espri yapmış.
İnsan insana espri yapamaz mı yani? Bu ne ozguvensizlik.
Yok aldatma sayın, duyan da adam kadının ağzını burnunu yaladı sanir.
Umarım bu saçma fikrinizi adama söyleyip güzel bir park etkinliğinde adamın canını sıkmamışsınızdır

Market önünde birini bekleyen adamın köpeğini kucagına ne ara alıp sevdi 2dk da nerden cıktı kadın

Hayatınızda bir kere bile flört etmediniz mi ya, bunun adı flört mü? Adam köpeği seven kadına - köpeğin onun ağzını burnunu yaladigini görünce- 'al senin olsun (madem bu kadar sevdiniz birbirinizi)' demiş , küçük bir espri yapmış.
İnsan insana espri yapamaz mı yani? Bu ne ozguvensizlik.
Yok aldatma sayın, duyan da adam kadının ağzını burnunu yaladı sanir.
Umarım bu saçma fikrinizi adama söyleyip güzel bir park etkinliğinde adamın canını sıkmamışsınızdır
Adam kadının ağzını burnunu yalasa flört olmazdı 😂😂😂

Ahaha ay düşününce çok güldüm. Mağazadan çıkıyorsun kocan kadının birinin bademciklerine inmiş 😂😂😂

Bence siz başlığı yanlış açmışsınız. Anladığım kadarı ile siz eşinizin yeni tanıştığı kadına kur yapan bir tavırla konuştuğunu düşündüğünüz için rahatsız oldunuz. Ama aldatma flört falan çok fazla söylemler. Biz sizi de eşinizi de tanımayız, kadın erkek ilişkileri kişilerin sosyal çevresine, kişiliğine göre değişir. Eğer tavrından rahatsız olduysanız bunu açık açık konuşun.

Adam kadının ağzını burnunu yalasa flört olmazdı 😂😂😂

Ahaha ay düşününce çok güldüm. Mağazadan çıkıyorsun kocan kadının birinin bademciklerine inmiş 😂😂😂
En azından gönül rahatligiyla aldatma sayılırdı 😂
Kadınlar kulubunde böyle konular okuya okuya çift halinde gezen insanlarla herhangi bir sebepten iletişim kurmaya korkar oldum.

şöyle düşünün alt tarafı al senin olsun demiş ben olsam ben de kızardım ama büyütmezdim sonuçta al senin olsun derken ciddi değil ki alıp verecek hali yok köpeği dimi ortada aldatma ve flört yok.Sadece eşiniz sohbet etmiş bu kadar

konuyu okuyunca flaş tv oyunculuğu gibi gözümde canlandı :halay: başta köpeği değil de içeriden ne aldıysa kadına onları veriyor al senin olsun diye sandım. kadın köpeği sevmiş, sonra da herkes yoluna gitmiş bunun nesi flört anlayamadım.

Iyi günler,

söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.

Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.

Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.

Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi
Hiç bi şey anlamadım 😟

Iyi günler,

söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.

Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.

Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.

Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi?
Kadın köpeği şirin bulup agucuk gugucuk olayını abartınca eşinizde aklınca espri yapıp al senin olsun demiş.
Ortada flört - aldatma yok sadece gereksiz espri çabası var.

Flörtleşme aldatmadır ama eşiniz anlattığınız olayda kimseyle flörtleşmemiş.

Ben olsam kıskanirdim ve evet kıskancım ve evet belki normal değil ve napicami bilmiyorum nereye kadar saklicam kiskanligimi onuda bilmiyorum 😭

Back
X