- 12 Şubat 2025
- 30
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi neseli1234
-
Değerin 2 güne göre çok az artmış gerçekten ilk 3 fena değildi ama bugunki iyi çıkmamış inşallah bir anda artışa geçer olumlu olur ..Bana yardımcı olun hanımlar şu an regliye 3 gün var ve 2 günde bir kan takibi yaptık değer için beni çok kötü korku sardı akıl verin bana
Pazartesi 6.9
Çarşamba 30.3
Cuma 52.23
Pazar 62.7
Sanki değerim az gibi geldi bana
İnşallah ama hemşire bir arkadasima sordum oda diyo ki asıl değer regliyi geçince diyo daha 3 gün var artabilir kötü düşünme dediDeğerin 2 güne göre çok az artmış gerçekten ilk 3 fena değildi ama bugunki iyi çıkmamış inşallah bir anda artışa geçer olumlu olur ..
Bunu dün bir yerde daha okumuştum sanki regli geçince daha çok artışa geçiyormuş diyeİnşallah ama hemşire bir arkadasima sordum oda diyo ki asıl değer regliyi geçince diyo daha 3 gün var artabilir kötü düşünme dedi
İnşallah öyle olurBunu dün bir yerde daha okumuştum sanki regli geçince daha çok artışa geçiyormuş diye
İnşallahİnşallah öyle olur
Bence bosuna kendinizi üzüyorsunuz. Boş stres yapınca bebeğiniz de etkilenir. Bu konu kafanızı fazla meşgul ediyorsa ayrı konu açın isterseniz. Bilgili kadınlar size daha iyi cevap verirler.Bana yardımcı olun hanımlar şu an regliye 3 gün var ve 2 günde bir kan takibi yaptık değer için beni çok kötü korku sardı akıl verin bana
Pazartesi 6.9
Çarşamba 30.3
Cuma 52.23
Pazar 62.7
Sanki değerim az gibi geldi bana
Beta değerinin artışınım adetle bir ilgisi yoktur tutunma oluyorsa 2 günde en az %60 artar yabi adette fırlar daha cok cıkar gibi bilgiler doğru değildir siz beta takibine devam edin streste yapmayın herşey inşallah güzel olucak ama mutlaka dikkatli ilerleyinBence bosuna kendinizi üzüyorsunuz. Boş stres yapınca bebeğiniz de etkilenir. Bu konu kafanızı fazla meşgul ediyorsa ayrı konu açın isterseniz. Bilgili kadınlar size daha iyi cevap verirler.
Tam 7 ay önce bu testime cevap vermistiniz tşk ederim ama malesef 12 haftaya kadar bebeğim benimle kaldı 4 ay oldu benden gideli ama bugün yeniden Umut ışığı düştü içime bu sabah test yaptım 3 dk içinde silik çıktı 2 saat sonra tamamen koyulasti testlerimi sana göstermek istedim yine sence Umut edeyim mi bacım ilk resim 3 dk sonraki 2 saat sonra reglime 5 gün var dahaPozitife testleriniziki farklı marka yaptığınız için bence kan testiniz de pozitif çıkacaktır zaten ikinci yaptığınız test çok güzel
İnşallah vardır görüyorum ben çizgi. Şu an ben de aynı durumdayımTam 7 ay önce bu testime cevap vermistiniz tşk ederim ama malesef 12 haftaya kadar bebeğim benimle kaldı 4 ay oldu benden gideli ama bugün yeniden Umut ışığı düştü içime bu sabah test yaptım 3 dk içinde silik çıktı 2 saat sonra tamamen koyulasti testlerimi sana göstermek istedim yine sence Umut edeyim mi bacım ilk resim 3 dk sonraki 2 saat sonra reglime 5 gün var daha
Senin testlerinde mi böyle kaç gün var reglimeİnşallah vardır görüyorum ben çizgi. Şu an ben de aynı durumdayım
İlk yaptığım iki çizgi çıktı sonra prodictor yaptım 5 dk sonra çook silik çizgi çıktı kan verdim 18 çıktı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden sevinemiyorumSenin testlerinde mi böyle kaç gün var reglime
Ay inşallah degerin yükselir benide haberdar etİlk yaptığım iki çizgi çıktı sonra prodictor yaptım 5 dk sonra çook silik çizgi çıktı kan verdim 18 çıktı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden sevinemiyorum
Tamam canım inşallah senin de vardır sen de yazAy inşallah degerin yükselir benide haberdar et
Ben regl gunumu bekleyip öyle kan verecem sen 2 günde bir takip edeceksin ya inşallah güzel haberlerini bekliyorumTamam canım inşallah senin de vardır sen de yaz
Evet 2 gün sonra tekrar kan vericem ümitsizim inşallah güzel sonuçları haber veririmBen regl gunumu bekleyip öyle kan verecem sen 2 günde bir takip edeceksin ya inşallah güzel haberlerini bekliyorum
İnşallahEvet 2 gün sonra tekrar kan vericem ümitsizim inşallah güzel sonuçları haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?