• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim pozitif mi?

Belirti olarak da yumurtlama günümden beri koltuk altıma uzanan bir hassasiyet yaşıyorum hafif düzeyde de yaşam kalitemi etkileyen bir ağrı var gibi tüp bebek tedavisi görmüştüm geçtiğimiz yıllarda birde o zaman bu ağrıyı çekmiştim ama bugünde hafif bir rahim ağrısı yaşıyorum gibi her ay belirti aramıyordum ama bu ay aşırı bir göğüs hassasiyeti olunca acaba dedim

Benimde adete 4 gün var test yaptım ama akşam saatlerinde negatif diye çantama attım eve gittiğimde bir çizgi belirdi daha önceki gebeliğimi de öyle öğrendim ama 11 haftalıkken kalbi durdu bana da bir bakarmısınız kızlar
Bilemedim çok silik bi kaç gün sonra tekrarlayın bence

Belirti olarak da yumurtlama günümden beri koltuk altıma uzanan bir hassasiyet yaşıyorum hafif düzeyde de yaşam kalitemi etkileyen bir ağrı var gibi tüp bebek tedavisi görmüştüm geçtiğimiz yıllarda birde o zaman bu ağrıyı çekmiştim ama bugünde hafif bir rahim ağrısı yaşıyorum gibi her ay belirti aramıyordum ama bu ay aşırı bir göğüs hassasiyeti olunca acaba dedim
Olabilri tabikide benimde böyle çıktı ama dünden beri kasıklarıma batar gibi ağrı girip çıkıyor adet olacakmışım gibi bu sabahta kahverengimsi bi akıntı oldu gebelikmidir sizce yoksa adet başlangıcımı

Yani benim her adet dönemimde bir kaç gün öncesin de hafif kahvemsi bir lekelenme ile başlıyor o sebeple ne desem sizi yanlış yönlendiririm ben yerleşme kanaması da yaşamıştım o gebeliğim de

Benimde adete 4 gün var test yaptım ama akşam saatlerinde negatif diye çantama attım eve gittiğimde bir çizgi belirdi daha önceki gebeliğimi de öyle öğrendim ama 11 haftalıkken kalbi durdu bana da bir bakarmısınız kızlar
Ertesi gün yada 2 gün sonra birdaha yapın benimde gittikce koyulastı kan verdim bugun inşaAllah pozitif cıkar

Ayyyy inşallah yaklaşık 3 senedir bebek isteğimiz var tedavi de gördüm geçtiğimiz yıllarda en son haziranda olumsuz DNA hasarı gelince çok da yorulduğumuz için ara verdik
Nilayın bahcesi hayıt macunu var Trendyoldan alın bitirim en az 3-6 ay yiyin soğan kürü uygulayın 3 ay uygulayın bide hayıt ve aslan pençesi demleyin için 3ay içiniz temizlensin sonr bebek deneyin hemen tutunur

Ay aldım oradan
Nilayın bahcesi hayıt macunu var Trendyoldan alın bitirim en az 3-6 ay yiyin soğan kürü uygulayın 3 ay uygulayın bide hayıt ve aslan pençesi demleyin için 3ay içiniz temizlensin sonr bebek deneyin hemen tutunur
ay aldım oradan hayıt macunu ama bir ay kullandım sadece soğan kürünü 2 kez yaptım

Back
X