• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce gebe olabilİr miyim?

Regliniz düzensizmiş zaten, test de negatif çıkmış neden hala olabileceğini düşünüyorsunuz ki? En ucuzundan en pahalısına onlarca test aldım, hiçbirinin de yanıldığını görmedim.

Ayrıca siz çocuk sahibi olsanız da, o aileyle huzurlu olacağınızı sanmayın. Ateşin içine atlamışsınız kusura bakmayın.

Regliniz düzensizmiş zaten, test de negatif çıkmış neden hala olabileceğini düşünüyorsunuz ki? En ucuzundan en pahalısına onlarca test aldım, hiçbirinin de yanıldığını görmedim.

Ayrıca siz çocuk sahibi olsanız da, o aileyle huzurlu olacağınızı sanmayın. Ateşin içine atlamışsınız kusura bakmayın.
Doktorum rahim duvarı kalın dediği icin kafam karıştı aynen eşim cok iyi ama ailesi cok sıkıntı

Eşimin ailesi kürt cok baskı var üstümde aslında pek takmam ama üstüme cok geliyolar bu konuda bide doktorum reglim düzelmese 1 senelik ilac tedavisi başlatcak
Aslında pek takmam ama.....! diyen birinin arkasında hep takan birisi oluyor

Eşimin ailesi kürt cok baskı var üstümde aslında pek takmam ama üstüme cok geliyolar bu konuda bide doktorum reglim düzelmese 1 senelik ilac tedavisi başlatcak
Yani böyle bir aileye gelin gitmişsin ve bir tek çocuk eksik kalmış, yani bir şey söyleyince kızıyorsunuz. Konuşmuyorum ben de.

Aslında yeni ama strese sokuyo cevrdeki insanlar takmayım diyom ama olmuyo bazen

Back
X