Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar gidecem gebe değilsem ilac tedavisi görcem tekrardandoktora gitmelisiniz
Doktorum rahim duvarı kalın dediği icin kafam karıştı aynen eşim cok iyi ama ailesi cok sıkıntıRegliniz düzensizmiş zaten, test de negatif çıkmış neden hala olabileceğini düşünüyorsunuz ki? En ucuzundan en pahalısına onlarca test aldım, hiçbirinin de yanıldığını görmedim.
Ayrıca siz çocuk sahibi olsanız da, o aileyle huzurlu olacağınızı sanmayın. Ateşin içine atlamışsınız kusura bakmayın.
Aslında pek takmam ama.....! diyen birinin arkasında hep takan birisi oluyorEşimin ailesi kürt cok baskı var üstümde aslında pek takmam ama üstüme cok geliyolar bu konuda bide doktorum reglim düzelmese 1 senelik ilac tedavisi başlatcak
Dengem bozuldu resmen bu durumAslında pek takmam ama.....! diyen birinin arkasında hep takan birisi oluyor
Kendimde istiyorum ama üstümdeki baskı beni strese sokuyo bide hormon bozukluğum varÇocuk isteyen kendi doğursun elalem istiyor diye çocuk düşünülmez
Yani böyle bir aileye gelin gitmişsin ve bir tek çocuk eksik kalmış, yani bir şey söyleyince kızıyorsunuz. Konuşmuyorum ben de.Eşimin ailesi kürt cok baskı var üstümde aslında pek takmam ama üstüme cok geliyolar bu konuda bide doktorum reglim düzelmese 1 senelik ilac tedavisi başlatcak
Bu kadar baskı olsa inatlarına çocuk yapmazdımYani böyle bir aileye gelin gitmişsin ve bir tek çocuk eksik kalmış, yani bir şey söyleyince kızıyorsunuz. Konuşmuyorum ben de.
Eşim dört dörtlük ailedi sıkıntıYani böyle bir aileye gelin gitmişsin ve bir tek çocuk eksik kalmış, yani bir şey söyleyince kızıyorsunuz. Konuşmuyorum ben de.
Dokuz ay olmuş, ne çocuğu, neyin baskısı. Bir şey yazınca biz suçlu oluyoruz.Bu kadar baskı olsa inatlarına çocuk yapmazdım![]()
Bu kadar baskı olsa inatlarına çocuk yapmazdım
Bu kadar baskı olsa inatlarına çocuk ya
Dokuz ay olmuş, ne çocuğu, neyin baskısı. Bir şey yazınca biz suçlu oluyoruz.