çok geçmiş olsun canım durumunu çok iyi anlıyorum bende geçen sene eylül ayında düşük yapmıştım kürtaj olmadım olmak istememiştim içimde olduğu surece hala umudumu kaybetmemiştim 2 gün kıvrandım durdum düşük ağrısı çok kötüydü ALLAH kimseye yaşatmasın sonunda parça düştü söylesem inanmassin o parçayı alıp yutucaktım tekrar içimde olsun canlanır diye kafayı baya yemiştim kaç kez ALLAH affetsin ama bileklerimi kesmiştim her seferinde eşim yetişmişti travma çok ağırdı dediğin gibi hep suçlu aradım vajinal bakan doktoru, ben hamieyken bile kendi zevkini düşündün ilişkiye girdin diye eşimi, yanımda olmadın tam gerekli zamanında diye annemi en çokta daha dikkatli olabilirdin diye kendimi,.... ama dediğin gibi ALLAH ona ömür yazmamiş ama bide şöyle düşünmeden edemiyosun ALLAH bana hediyesini göndermişti ben koruyamadım diye. Çok şükür geçti o günler tekrar bana o mutluluğu verdi sanada en hayırlı zamanda tekrar sağlılkı uzun ömürlü bebek nasip eder güzel ALLAHIM. Düşükten veya kürtajdan sonra hemen tekrar kalamıyormuşsun doktor 3 ay korun demesine rağmen hiç korunmadım her yolu denedim ama olmuormuş rahim yerine gelmeden olmuyormuş 6 ayda toparlıyormuş ancak bende 6 aydan sonra tekrar hamile kaldım sadece idrar testi yaptım 2. çiziği görünce hemen işten ayrıldım annemi çağırdım eşimle yatağimi ayırdım gece uyurken sağı solu belli olmuyor tekme atıyor farkında olmadan ultrasona kesinlikle gitmedim ne alttan ne karından hep internetten hesapladım kaç haftalık olduğunu... belki haklısındır ultrasonun zararı yoktur ama ben korkuyorum cinsiyetini öğrenecek zaman geldı ama gidemiyorum doğunca örenirsin diyorum napiyim bu korkumu yenemiyorum... biraz uzun oldu ama kendimi ifade edebildim sanırım. sana tekrar geçmiş olsun...
Sen oldukça büyük bir travma atlatmışsın, intihar etmeye meyil vs...
Seni çok çok iyi anlıyorum. Ama eşinle yatağını falan ayrıma sakın. Bir de ondan uzaklaşma. Onlar ağlayamıyorlar belki ama en az bizim kadar üzülüyorlar. Zaten onlar da ağlar sızlarsa olmazki. Birileri güçlü, soğukkanlı olmak zorunda. " Bana eşin mi bebek mi diye sorsalar tabiki eşim derim. Bana sen lazımsın öncelikle. Bebek olmasa bile önemli değil, sen yanımda ol yeterki" diyen adama nasıl kıyarım ben? Lütfen sen de şu kuruntularını at artık kafandan. Doktoruna görünüp tahlillerini yaptırmaktan kaçma. Allah büyüktür. Bak uzun bir dönemi atlatmışsın maşallah. Bebeğin seninle. Hep olumlu düşün ki olumlu gitsin her şey. Sakın kendini de, bebeğini de, eşini de ihmal etme. Hadi bayram sonrası gel de cinsiyetini öğrendiğini söyle bize buradan bağıra çağıra