Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5-10 dk içinde baktıysanız çizgi görünüyor kan verebilir yada 2 gün sonra tekrar idrar testi yapabilirsiniz sabah ilk idrarla. Umarım bebeğin şu an seninledir1 gün geciken adet ve test sonucu sizce gebelik var mı
Çok teşekkürler umarım öyledirİlk 5-10 dk içinde baktıysanız çizgi görünüyor kan verebilir yada 2 gün sonra tekrar idrar testi yapabilirsiniz sabah ilk idrarla. Umarım bebeğin şu an seninledir![]()
Sanki var gibi1 gün geciken adet ve test sonucu sizce gebelik var mı
Var gibi görünüyor inşallah bebeğiniz sizinledir testi tekralayın iki güne bir1 gün geciken adet ve test sonucu sizce gebelik var mı
İnşallah teşekkür ederimSanki var gibiinşAllah vardır
![]()
İnşallah öyledir teşekkürlerVar gibi görünüyor inşallah bebeğiniz sizinledir testi tekralayın iki güne bir
Bende adet günü yaptım silik çıktı az önce yine yaptım daha belirgindiİnşallah teşekkür ederim![]()
Sizce var mı adet tarihi 5 kasımBende adet günü yaptım silik çıktı az önce yine yaptım daha belirgindiumarım sizinkide gittikçe belirginleşir
Daha 5 gün varmış ama sanki gölge var gibi inşAllah hayırlısıyla nasip olur sizedeSizce var mı adet tarihi 5 kasım
Göremedim ama belki erkendir 5 gün varsa dahaSizce var mı adet tarihi 5 kasım
Üstteki testin markası nedirSizce var mı adet tarihi 5 kasım
Dacs doctor alttaki de artımedÜstteki testin markası nedir
Amin sağolun inşallah vardır oğlumda bundan daha az silikken öğrendim kan vermek için erken diye bekliyorum bakalım sağolun cevapladıgınız içinDaha 5 gün varmış ama sanki gölge var gibi inşAllah hayırlısıyla nasip olur sizede![]()
Testınız nedır artı medse yanlıs pozıtıf verıyor1 gün geciken adet ve test sonucu sizce gebelik var mı
Rica ederim evet bende bekleyeceğim kan testi için şimdi gidersem ve az çıkarsa değer tekrar çağıracak tekrar uğraşmamak için sağlıklı ilerlerse tabi cuma giderim diye düşünüyorumAmin sağolun inşallah vardır oğlumda bundan daha az silikken öğrendim kan vermek için erken diye bekliyorum bakalım sağolun cevapladıgınız için