sizce gebelik midir yoksa adetim yaklaştığı için midir?

bilinmeyen000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
56
7
1
25
kızlar son reglimin ilk gününü hatırlamıyorum ama Nisan 13'te adettim onu biliyorum bunun üzerine 4 Mayıs gecesi erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık içime boşalmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı şu an adetim yaklaştığı için mi yoksa stres yaptığım için mi bilmiyorum ama bir mide yanması yaşıyorum sanki böyle içime bir şey oturmuş gibi ama stresten olur dediler bana onun haricinde herhangi bir kanamam herhangi bir belirtim yok. sizce gebelik midir yoksa adetim yaklaştığı için midir

Birliktelik yoksa gebelik yoktur. Varsa ihtimal olabilir, detayını sen biliyorsun :işsiz:

kızlar son reglimin ilk gününü hatırlamıyorum ama Nisan 13'te adettim onu biliyorum bunun üzerine 4 Mayıs gecesi erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık içime boşalmadı ama çok fazla zevk suyu salgılandı şu an adetim yaklaştığı için mi yoksa stres yaptığım için mi bilmiyorum ama bir mide yanması yaşıyorum sanki böyle içime bir şey oturmuş gibi ama stresten olur dediler bana onun haricinde herhangi bir kanamam herhangi bir belirtim yok. sizce gebelik midir yoksa adetim yaklaştığı için midir
Canım biz de erkek arkadaşımla bir sonraki reglimden 13-14 gün önce ilişkiye girdik. İçime boşalmadı ama ben de şüpheleniyorum zevk suyundan veya gelebilmiş olmasından. Şuan ilişkinin üstünden 5 gün geçti. Dün kasıklarımda ağrı vardı birden bire oldu. Biraz sürdü. Şimdi de geceden beri belim ağrıyor. Böyle aşağılara doğru. Şuanlık başka bir belirtisi olmadı ama şüpheleniyorum. İnternetten yumurtlama tarihi hesapladım ve malesef tam o zamanda yapmışız ve korkuyorum

Lütfen günceller misin 15 gün geçmiş üstünden nasıl oldun hamile kalmış mısın??

Lütfen günceller misin 15 gün geçmiş üstünden nasıl oldun hamile kalmış mısın??
canım yeni görüyorum şu an benim ilişkimin üstünden 21 gün geçti ve 19. gün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde olsaymış 19. günde mutlaka ilk 30-40 saniyesinde zaten pozitif çıkarmış o benim içimi biraz rahatlattı ama hâlâ emin değilim çünkü stresten mi yoksa kafada kurduğumdan mı bilmiyorum ama bir mide bulantım var ve kasık ağrısı bende de dört gün boyunca devam etmişti şu an yok. yarın kan vereceğim bana yine hatırlat sana söyleyim sonucu

canım yeni görüyorum şu an benim ilişkimin üstünden 21 gün geçti ve 19. gün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde olsaymış 19. günde mutlaka ilk 30-40 saniyesinde zaten pozitif çıkarmış o benim içimi biraz rahatlattı ama hâlâ emin değilim çünkü stresten mi yoksa kafada kurduğumdan mı bilmiyorum ama bir mide bulantım var ve kasık ağrısı bende de dört gün boyunca devam etmişti şu an yok. yarın kan vereceğim bana yine hatırlat sana söyleyim sonucu
Benim de midem yanıyor ama bel ağrım çok fazla. Bel ağrısı oldu mu sizde de. Ve regl oldunuz mu

Benim de midem yanıyor ama bel ağrım çok fazla. Bel ağrısı oldu mu sizde de. Ve regl oldunuz mu
bende bel ağrısı olmadı ve mide yanmasını iki gün boyunca çok şiddetli yaşadım bir yudum su içsem yanıyordu ama sonra geçti stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun üstüne regl oldum ama kesik kesik oldu hiç öyle regl olmamıştım ama beş gün sürdü akıntım

Back
X