- 2 Aralık 2020
- 585
- 222
- 23
- 26
Kızlar reglime 3 gün var dün akşam testi yaptım ben hayalet çizgiyi kendim gördüm vardı çizgi iki taneydi sabahta resmini çektim size atıyorum böyle hamileliğini öğrenen var mı kan test yaptırsam mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dk çıktıysa büyük ihtimalle var demekKızlar reglime 3 gün var dün akşam testi yaptım ben hayalet çizgiyi kendim gördüm vardı çizgi iki taneydi sabahta resmini çektim size atıyorum böyle hamileliğini öğrenen var mı kan test yaptırsam mi
İlk 5 dakikada ben çizgi gördüm canım ama böyle net görmedimİlk 5 dk çıktıysa büyük ihtimalle var demek
Evet canım ben gördüm çizgiyi böyle net değildi sadece ondan dolayı sormak istedim zatenBen çizgi gördüm.
Ama gece test yapıp bekletip sabah fotoğrafı cekmissiniz ya o geçitli olmuyor.
Test yapınca ilk 5-10 dk içinde görmeniz,çekmeniz lazım.
İnşallah canim teşekkür ederimHamilesin tebrikler
Ya adetinizi bekleyin yada kan verin inşallah test sıkıntı değildirEvet canım ben gördüm çizgiyi böyle net değildi sadece ondan dolayı sormak istedim zaten
İnşallah canım teşekkür ederimYa adetinizi bekleyin yada kan verin inşallah test sıkıntı değildir
İnşallah vardır canım teşekkür ederim yorumun içinVar gibi bence kan testi verin
Canım betam 8 çıktıİlk 5 dk çıktıysa büyük ihtimalle var demek
Canım betam 8 çıktıVar gibi bence kan testi verin
8 çıktı canım betamHamilesin tebrikler
Canım benim 1 düşük 1 kürtajım var ya yarın doktora gıdım diyorum tedaviye başlar belki çünkü gebeligimin devamı gelmiyoİki gün sonra tekrarlayın
Aynen öyle yap o zamanCanım benim 1 düşük 1 kürtajım var ya yarın doktora gıdım diyorum tedaviye başlar belki çünkü gebeligimin devamı gelmiyo
Teşekkürler canımAynen öyle yap o zaman
Benimde böyleydi canım hayırlı olsun Râbbim kucağına almayı nasip etsin İnşallâh..Kızlar reglime 3 gün var dün akşam testi yaptım ben hayalet çizgiyi kendim gördüm vardı çizgi iki taneydi sabahta resmini çektim size atıyorum böyle hamileliğini öğrenen var mı kan test yaptırsam mi
Beta yaptırdım canım 8 çıktıBenimde böyleydi canım hayırlı olsun Râbbim kucağına almayı nasip etsin İnşallâh..