Sizce gebelik olabilir mi

Kızlar reglime 3 gün var dün akşam testi yaptım ben hayalet çizgiyi kendim gördüm vardı çizgi iki taneydi sabahta resmini çektim size atıyorum böyle hamileliğini öğrenen var mı kan test yaptırsam mi
Gebelik yeni ise eğer bu şekilde ikinci çizgi silik çıkıyor benim de öyle olmuştu 🙂

Kızlar reglime 3 gün var dün akşam testi yaptım ben hayalet çizgiyi kendim gördüm vardı çizgi iki taneydi sabahta resmini çektim size atıyorum böyle hamileliğini öğrenen var mı kan test yaptırsam mi
Silik çizgi var. Gebelik görünüyor. Kanda da baktırın. Ve bize güzel haberi verin. 💝💝

8 çıktı canım
5 üzeri gebelik var demişlerdi geçen bende yaptırdım ama sanırsam yerleşme aşamasında şuan 3 gün sonra tekrar yaptırırsanız daha kesin sonuç alırsınız çünkü rahim de enfeksiyon falan olursa da değerler yüksek çıkabiliyor

5 üzeri gebelik var demişlerdi geçen bende yaptırdım ama sanırsam yerleşme aşamasında şuan 3 gün sonra tekrar yaptırırsanız daha kesin sonuç alırsınız çünkü rahim de enfeksiyon falan olursa da değerler yüksek çıkabiliyor
Bende belirtide vardı ya canım ondan testi yapmıştım

Bende belirtide vardı ya canım ondan testi yapmıştım
Anladım canım bende şüphelendim yaptırdım da enfeksiyon varmış tedavi başlattılar o yüzden yüksek çıkmıştı yani anormallik olduğu zaman da çıkabiliyormuş . Madem sende belirti var o zaman bi kaç gün sonra tekrar ver zaten yükselirse vardır

Back
X