Sizce gebelik var mı ? Kuruma çizgisi olduğunu düşünerek suda damlattım ama çizgi kaybolmadı ?

Valla ben Biray evvel iki kere test yapdim hala orda duruyolar çizgi falan çıkmadı sonradan. Sen bidaha yap bı üç gün sonra
Benimde hep öyle oluyordu asla 2. Çizgi çıkmıyordu bu sefer ilk defa çıktı kan testi yaptırmak istiyorum ama erken mi çıkar mı bilmiyorum

Benimde hep öyle oluyordu asla 2. Çizgi çıkmıyordu bu sefer ilk defa çıktı kan testi yaptırmak istiyorum ama erken mi çıkar mı bilmiyorum
Bı kaç gün sonra test yap zaten çıkar çizgide köyü çıkar emin olursun

Kızlar sürekli ara kanaması olan biriyim bunun için dr gittim kist vs bir şey çıkmadı. Kanamam 12-15 gün sürer de normalde 12 o gün önce sadece üç gün sürdü az ve toz pembe şeklinde akıntıydı, test yaptım hemen ikinci çizgi çıkmadı yaklaşık 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi belirmişti sizde daha rahat görebilirsiniz diye efekt kullandım. Kuruma çizgisi olduğunu düşünerek suda damlattım ama çizgi kaybolmadı, bugün de belim ağırdı kısa süre ve sol kasığımda adet olacakmışcasına ağrı oldu ve geçti sizce gebelik var mı veya ne zaman kan testi yaptırmalıyım çünkü adet olacağım zamanı bilmiyorum geçmiş de olabilir
Kuruma çizgisine su tutmak bir anlam ifade etmiyor. Saçma bulduğum halde ben de yaptım o işi bir umut, sizi anlayabiliyorum fakat ya kan verin Ya da sabah ilk idrarınızla gebelik testi yapın.

Adet mi ara kanamamı bilmiyorum ama kasımın 7 sinde olup 17 snde bitti, 8 gün sonra da 3 günlük toz pembe akıntı oldu
Bu durumda yaşadığınız şey adetse de ara kanamaysa da gebelik varsa kanda çıkar.
Bence bir kan verin. Bir de bu kapamalarınız için doktora gittiginizi söylemişsiniz ama hiç normal değil böylesi. Hormon testleri yapıldı mı size? Rahimde myom falan olunca da böyle uzun kanamalar yapıyor diye biliyorum mesela. Detaylı araştırıldı mı bu durum?
Çok sinir bozucu olur çünkü sürekli böyle ara kanamalar, uzun kanamalar yaşamak.

Back
X