Prodoctr marka sanırım bende bugün o markayı deneyeyim dedim ilk 10 dakka bişey çıkmadı ama 20 . Dakkada silik çizgi çıktı sonra dediğin gibi pembeleşmeye başladı bu testlerde bi sorun var sanırım ama bilemem istersen başka markayla dene bak benimkinde de böyle oldu ama. Dediğim gibi 20. Dakkada
Ozaman olabilir. Cnm ama bence emin olmak için başka markayla dene bnm cuma günü yaptığım başka marka testte silik çizgi çıktı sonraki 2 gün başka 2 markayla denedim negatifti üstelik predictor du biri.. bugün bu markayla tekrarladım bundada ilk 10 dakkada bişey yoktu sonradan çıktı ve adetim 5 gün gecikmeli şuan
Ozaman olabilir. Cnm ama bence emin olmak için başka markayla dene bnm cuma günü yaptığım başka marka testte silik çizgi çıktı sonraki 2 gün başka 2 markayla denedim negatifti üstelik predictor du biri.. bugün bu markayla tekrarladım bundada ilk 10 dakkada bişey yoktu sonradan çıktı ve adetim 5 gün gecikmeli şuan
Bende farkli marka testlerle yaptim hepsinde ikinci çizgiler silik çıktı. En güncel yaptigim testte buydu iste resmen koyu pembe olmus. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Bende farkli marka testlerle yaptim hepsinde ikinci çizgiler silik çıktı. En güncel yaptigim testte buydu iste resmen koyu pembe olmus. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Benide düşündüren o oldu bu markayla ilgili gittikçe koyulaşıyor 2 . Çizgisi su tuttum yine devam ediyor garip ama senin diğer testlerinde de silik çıktıysa hamilelik vardır kanda baktırmalısın hakkında hayırlısı olur canım umarım