Sizce gebelik var mı?

zeze38

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
40
13
8
30
Hanımlar merhaba 4 günlük gecikme sonrası test yaptım böyle çıktı ardından reglim başladı ben anlayamadım 2. çizgi silikte olsa neden çıktı sonuçta kanamam oldu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• 116BCE84-8135-4557-84BF-18B57D38325C.webp
    116BCE84-8135-4557-84BF-18B57D38325C.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
2. Çizgi kaç dk sonra cikti

Hayirli olsun gebelik var. Takip edin kanamaniz azalacak mi
Hanımlar merhaba 4 günlük gecikme sonrası test yaptım böyle çıktı ardından reglim başladı ben anlayamadım 2. çizgi silikte olsa neden çıktı sonuçta kanamam oldu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Pozitif gibi duruyor kanama ne renk oldu normal regl gibimiydi miktari

Evet regli gibi canım bende arafta kaldım ilk kez tecrübe ediyorum bu durumları

Cizgi cok silik oladabilir ama kimyasal da olabilir adet oldugun icin ne desem bilemedim
Hayırlısı olsun canım cevabın için yine de sağol ben umutluyum vaktini bekliyor bizim minnak elbet gelecek :) işte anne adayı olunca ufakta olsa bir belirtide hevesleniyoruz. Kan miktarına göre cuma günü hcg değerimi baktırmayı düşünüyorum o zaman netleşir gibi

Hayırlısı olsun canım cevabın için yine de sağol ben umutluyum vaktini bekliyor bizim minnak elbet gelecek :) işte anne adayı olunca ufakta olsa bir belirtide hevesleniyoruz. Kan miktarına göre cuma günü hcg değerimi baktırmayı düşünüyorum o zaman netleşir gibi
Insallah olmustur anliyorum sizi hersey bir umut 😍

Durumunuz ne oldu acaba

Kimyasal yaşadım. İlk kez yaşadığım için en azından gebe kalabildiğim anlaşıldı umutluyuz bakalım.
Bende Aralık ayında yaşadım bi kimyasal gebelik bakalım bu ay ne olucak hayırlısıyla

Keşke sağlıklı gebeliklerimiz olsaydı ama yine de her şeyde bir hayır vardır canım hakkımızda hayırlısı 🌸
Öyle tabi ki benimde ilk gebeliğimdi en azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz öğrenmiş olduk

Back
X