- 12 Ocak 2022
- 40
- 13
- 8
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhaba 4 günlük gecikme sonrası test yaptım böyle çıktı ardından reglim başladı ben anlayamadım 2. çizgi silikte olsa neden çıktı sonuçta kanamam oldu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
2-3 dk içinde çıktı2. Çizgi kaç dk sonra cikti
Leke gibi değil adet kanaması şeklindeAdet kanamasi gibimi pembe leke mi ??
İnşallah azalır.Hayirli olsun gebelik var. Takip edin kanamaniz azalacak mi
Pozitif gibi duruyor kanama ne renk oldu normal regl gibimiydi mik
Cizgi cok silik oladabilir ama kimyasal da olabilir adet oldugun icin ne desem bilemedimLeke gibi değil adet kanaması şeklinde![]()
Hayırlısı olsun canım cevabın için yine de sağol ben umutluyum vaktini bekliyor bizim minnak elbet gelecek :) işte anne adayı olunca ufakta olsa bir belirtide hevesleniyoruz. Kan miktarına göre cuma günü hcg değerimi baktırmayı düşünüyorum o zaman netleşir gibiCizgi cok silik oladabilir ama kimyasal da olabilir adet oldugun icin ne desem bilemedim
Insallah olmustur anliyorum sizi hersey bir umutHayırlısı olsun canım cevabın için yine de sağol ben umutluyum vaktini bekliyor bizim minnak elbet gelecek :) işte anne adayı olunca ufakta olsa bir belirtide hevesleniyoruz. Kan miktarına göre cuma günü hcg değerimi baktırmayı düşünüyorum o zaman netleşir gibi
Kimyasal yaşadım. İlk kez yaşadığım için en azından gebe kalabildiğim anlaşıldı umutluyuz bakalım.Durumunuz ne oldu acaba
Bende Aralık ayında yaşadım bi kimyasal gebelik bakalım bu ay ne olucak hayırlısıylaKimyasal yaşadım. İlk kez yaşadığım için en azından gebe kalabildiğim anlaşıldı umutluyuz bakalım.
Keşke sağlıklı gebeliklerimiz olsaydı ama yine de her şeyde bir hayır vardır canım hakkımızda hayırlısıBende Aralık ayında yaşadım bi kimyasal gebelik bakalım bu ay ne olucak hayırlısıyla
Öyle tabi ki benimde ilk gebeliğimdi en azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz öğrenmiş oldukKeşke sağlıklı gebeliklerimiz olsaydı ama yine de her şeyde bir hayır vardır canım hakkımızda hayırlısı![]()