aslm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2021 337 230 53 32 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 123ec #21 123ec .!.: Kızlar ilk 1 dakika içinde bu sonucu aldım sizce gebelik var mı 6 gün gecikmem oldu hafif kasık ağrılarım var Genişletmek için tıkla... tebrik ederim! kasik agrin, veya diger agrilarin ne zaman basladi?
123ec .!.: Kızlar ilk 1 dakika içinde bu sonucu aldım sizce gebelik var mı 6 gün gecikmem oldu hafif kasık ağrılarım var Genişletmek için tıkla... tebrik ederim! kasik agrin, veya diger agrilarin ne zaman basladi?
R rose1212 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2022 89 9 1 36 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 123ec #22 Rumuzz34 .!.: Merhaba bende bugün test yaptım yarım saat içinde bu şekilde çıktı testim sizce gebelik varmi 8 gün gecikti reglim Genişletmek için tıkla... Bence bı hcg yaptırın yınede. Benımde buna benzerdı pazar kan verdım 21 cıktı bugun de 30 cıktı hgc. Doktora gıttım artısı az kımyasal gebelık olabılır dedi.
Rumuzz34 .!.: Merhaba bende bugün test yaptım yarım saat içinde bu şekilde çıktı testim sizce gebelik varmi 8 gün gecikti reglim Genişletmek için tıkla... Bence bı hcg yaptırın yınede. Benımde buna benzerdı pazar kan verdım 21 cıktı bugun de 30 cıktı hgc. Doktora gıttım artısı az kımyasal gebelık olabılır dedi.
S Saksafonn Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2022 198 63 28 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 123ec #23 Hello Kity .!.: Var gibi ama yarım saat sonra çıkmış olması nedeniyle emin olmak zor. Yarın yine deneyin bence sabah ilk idrarla. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar Emin olmak için erken gebelik testi aldım bu sefer sabah tekrar deneyeceğim
Hello Kity .!.: Var gibi ama yarım saat sonra çıkmış olması nedeniyle emin olmak zor. Yarın yine deneyin bence sabah ilk idrarla. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar Emin olmak için erken gebelik testi aldım bu sefer sabah tekrar deneyeceğim