- 1 Mart 2022
- 52
- 13
- 3
- Konu Sahibi herhangibiranne
-
İlk beş dk içinde çıktıysa var bnceBugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım sizce gebelik var mi ? Efekt ekleyerek koyuyorum fotoğrafları
Var hamilesiniz buyuk ihtimal ,adet gununuzu bekleyin tekrar test yapin ..yarin da yapsaniz ayni boyle silik cikarBugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım sizce gebelik var mi ? Efekt ekleyerek koyuyorum fotoğrafları
Tebrik ederim var gorunuyo yine de adetin gecikince tekrar etBugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım sizce gebelik var mi ? Efekt ekleyerek koyuyorum fotoğrafları
İlk beş dk içinde çıktıysa var bnce
İnsallh cnm yarın ilk idrarinla sıvı almadan tekrarla istersenEvet ilk 5 dakika içinde çıktı. İnsallah vardır. Allah isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah
Çok teşekkür ederim. Sabredebilir miyim bilmiyorumVar hamilesiniz buyuk ihtimal ,adet gununuzu bekleyin tekrar test yapin ..yarin da yapsaniz ayni boyle silik cikar
Öyle yapacağım. Fotoğrafını buraya atarım yine. Çok teşekkür ederimİnsallh cnm yarın ilk idrarinla sıvı almadan tekrarla istersen
Aynn bekliyoruzÖyle yapacağım. Fotoğrafını buraya atarım yine. Çok teşekkür ederim
Sizler nasılsınız ? Bebek bekleyen var miAynn bekliyoruz
Bn şuan beklemiyorumSizler nasılsınız ? Bebek bekleyen var mi
Bugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım
Valla cok iyi anliyorum sizi gecmek bilmiyor o gunler heycandanÇok teşekkür ederim. Sabredebilir miyim bilmiyorum
Bir tane erken gebelik testim bi tane de normal kaset testim daha var. Yarın erken gebelik testini yapayım. Adetim geçince de kaseti yaparımValla cok iyi anliyorum sizi gecmek bilmiyor o gunler heycandanBenim adetin 3 gunu silik cizgiydi ertesi gunu de koyulaşmişti o yuzden beklemek lazim
Ya insallah öyle bi şey değildir. Yurt dışında yazıyorum. Haftasonu kan vermeye gideceğim. Çok teşekkür ederim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen hic kimsenin kucağını boş bırakmasın.burda var gibi duruyor ama geçen gün açılan bir konuda adete yakın günlerde yanlış pozitif çıktığını yazmışlardı. en garantisi siz gecikmeyi bekleyip kan verin gidip.hayırlısı olsun.
Yarın erken testi yapacağım. Atarım buraya daYarın erken test yapıp kan ver bence canım inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?