Aile Planlaması Sizce gebelik var mi ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

herhangibiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
52
13
3
Bugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım sizce gebelik var mi ? Efekt ekleyerek koyuyorum fotoğrafları

Eklentiler

• D0A56008-5B33-46BC-98C4-A40D3E1F82C6.webp
    48 KB · Görüntüleme: 133
  • C5CC5C11-B339-4A52-81BF-3560FE156BC5.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 131
Valla cok iyi anliyorum sizi gecmek bilmiyor o gunler heycandan Benim adetin 3 gunu silik cizgiydi ertesi gunu de koyulaşmişti o yuzden beklemek lazim
Bir tane erken gebelik testim bi tane de normal kaset testim daha var. Yarın erken gebelik testini yapayım. Adetim geçince de kaseti yaparım

burda var gibi duruyor ama geçen gün açılan bir konuda adete yakın günlerde yanlış pozitif çıktığını yazmışlardı. en garantisi siz gecikmeyi bekleyip kan verin gidip.hayırlısı olsun.

burda var gibi duruyor ama geçen gün açılan bir konuda adete yakın günlerde yanlış pozitif çıktığını yazmışlardı. en garantisi siz gecikmeyi bekleyip kan verin gidip.hayırlısı olsun.
Ya insallah öyle bi şey değildir. Yurt dışında yazıyorum. Haftasonu kan vermeye gideceğim. Çok teşekkür ederim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen hic kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…