Kamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen mi çıktı silik çizgi? bence var hayırlısı olsun inşallah
Bu testlerden hep kullandım geçen aylarda hepsi tek çizgi çıkmıştı ilk kez böyle birşey oldu bende güvenemedigim icin 2. Yaptımİnsallah vardır ilk gebeliğimi böyle öğrendim 2.de böyleydi hatta daha koyu çizgili ama kanda 5 in altında çıkmıştı bu testler çok hassas güvenmiyorum hep bence yarın ilk idrarla kaset ucuz olan testten yapın o kesin bence
O zaman yarın sabah kan verin aile hakimine birde reglin ne kadar geçiktiBu testlerden hep kullandım geçen aylarda hepsi tek çizgi çıkmıştı ilk kez böyle birşey oldu bende güvenemedigim icin 2. Yaptım
İnşallah çok teşekkür ederimKuruma çizgisine benzettim canım ben bende bu markayı kullanıyorum birkere baya gözükür bi silik çizgi çıkartmıştı o yüzden biraz daha bekle istersen İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Gecikmedi 2 gün var reglime belirtim olduğu için bi yapiyim dedim sadeceO zaman yarın sabah kan verin aile hakimine birde reglin ne kadar geçikti
Bu testlerden haricinde 5 adet daha test yaptım Hepsi pozitifti dün gece kan verdim değerim 40 cıktıhala inanamıyorum hamileymişimKuruma çizgisine benzettim canım ben bende bu markayı kullanıyorum birkere baya gözükür bi silik çizgi çıkartmıştı o yüzden biraz daha bekle istersen İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah demek test doğru çıkmış :)Bu testlerden haricinde 5 adet daha test yaptım Hepsi pozitifti dün gece kan verdim değerim 40 cıktıhala inanamıyorum hamileymişim![]()
Benim de 2 gün kala aynı marka testte aynı şekilde çıkmıştı, hayırlı olsunKamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar
Aynen bende de dün böyle çıktı.Kan testi yapabildiniz mi ???Kamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar
Hayırlı olsunBu testlerden haricinde 5 adet daha test yaptım Hepsi pozitifti dün gece kan verdim değerim 40 cıktıhala inanamıyorum hamileymişim![]()
Evet görünüyor hayalet bir çizgi muhtemel çok yeni bir gebelik kan verin hayırlı olsunKamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar
Evet yaptım cumartesi gecesi beta hcg değerim 40.44 çıktı O gün regl olmam gerekiyordu olmadım yarın sabah tekrar kan vermeye gidicem Allah korusun kimyasal gebelik filan olmasın diye takip etmek istiyorumAynen bende de dün böyle çıktı.Kan testi yapabildiniz mi ???
Yaptım kanda da erken gebelik ve kaset testlerde hepsinde pozitif çıktı cok şükür:)Kaset test en güvenlisi
Allah razı olsun sağolun:))Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah demek test doğru çıkmış :)