Sizce gebelik var mı?

ecemsii10

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
12
0
6
26
Kamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar

Eklentiler

• 20230511_141437.webp
    20230511_141437.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 140
  • 20230511_141430.webp
    20230511_141430.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 148
  • 20230511_141415.webp
    20230511_141415.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 20230511_141351.webp
    20230511_141351.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 144
Dün sabah yaptim esim icin aceleyle cikiyorduk evden bakamadim peceteye sarip cope attim sonra aksam geldigimde şok oldum onceki yaptiklarimda kac saat gecerse gecsin oyle birsey olmuyordu anneme gosterdim var dedi 2. Yi yaptim onda da çıktı hemen ama

İnsallah vardır ilk gebeliğimi böyle öğrendim 2.de böyleydi hatta daha koyu çizgili ama kanda 5 in altında çıkmıştı bu testler çok hassas güvenmiyorum hep bence yarın ilk idrarla kaset ucuz olan testten yapın o kesin bence

Kuruma çizgisine benzettim canım ben bende bu markayı kullanıyorum birkere baya gözükür bi silik çizgi çıkartmıştı o yüzden biraz daha bekle istersen İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

İnsallah vardır ilk gebeliğimi böyle öğrendim 2.de böyleydi hatta daha koyu çizgili ama kanda 5 in altında çıkmıştı bu testler çok hassas güvenmiyorum hep bence yarın ilk idrarla kaset ucuz olan testten yapın o kesin bence
Bu testlerden hep kullandım geçen aylarda hepsi tek çizgi çıkmıştı ilk kez böyle birşey oldu bende güvenemedigim icin 2. Yaptım

Kuruma çizgisine benzettim canım ben bende bu markayı kullanıyorum birkere baya gözükür bi silik çizgi çıkartmıştı o yüzden biraz daha bekle istersen İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
İnşallah çok teşekkür ederim
O zaman yarın sabah kan verin aile hakimine birde reglin ne kadar geçikti
Gecikmedi 2 gün var reglime belirtim olduğu için bi yapiyim dedim sadece

Bu testlerden haricinde 5 adet daha test yaptım Hepsi pozitifti dün gece kan verdim değerim 40 cıktıhala inanamıyorum hamileymişim 😍

Kamerada çok gözükmüyor ama 2. Çizgi silik de olsa var 2 tane yaptım dün adetine 2 gün var geçmesini bekliyorum ilk olduğu için anneme göstermek zorunda kaldım acaba halüsinasyon mu görüyorum diye sizce gebelik var mıdır bakar mısınız kızlar
Benim de 2 gün kala aynı marka testte aynı şekilde çıkmıştı, hayırlı olsun 🌸

Aynen bende de dün böyle çıktı.Kan testi yapabildiniz mi ???

Evet görünüyor hayalet bir çizgi muhtemel çok yeni bir gebelik kan verin hayırlı olsun

Back
X