Sizce gebelik var mi

gizem7878

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
124
22
13
26
Merhaba hanımlar hayırlı geceler regl gününe 3 gün kala test yaptım silik çıktı ardından tekrar yaptım yime aynı şekilde silik çıktı kasiklarim alt karin bölgem ve belim ara ara ağrıyor akıntım var yarın regl günüm sabah ilk idrarla kaset test yapacağım o da silik veya daha belirgin çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum bu arada bu silik çizgiler ilk 2 dakika içinde çıktı yumurtamam 21 veya 22 Ağustos olması lazım testler iki ayrı marka birisi elite diğeri bebe time yalanci pozitif çıkarma ihtimali var mi

Eklentiler

• IMG_3882.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 300
Bence var gibi. benim ilk testte silikti. Regl günü sabah yaptığımda baya belirgindi apar topar hastaneye gitmistim

Merhaba iki farklı markada da bu kadar belirgin yalancı pozitif çıkacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun

Regl günü sabahı laboquick kaset test aninda çıktı

Eklentiler

• IMG_3911.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 272
merhaba benim de reglim 4 agustos oldum bitti ondan bir hafta sonra hafif kahverengi akıntım oldu çamaşırda farkettim daha sonra bi akıntı olmadı ondan 2 gün sonra da test yaptım negatif çıktı daha sonrasında belim karnım ağrımaya başladı ve test yapmak istedim 4 eylül de yaptım reglimin ilk günü ama görmediğim için yaptım negatif çıktı şuan reglim geceli 6 gün oluyor sizce ne yapmalıyım 3 aylık evliyim daha hamile miyim sizce

kan ver canım

Yaptın mı test geç dollenme olduysa o yüzden de negatif çıkabilir erken gebelik testi deneseydin
erken gebelik testini 4 eylül de yaptım regl olmam gereken ilk gün ama onda negatif çıktı bugün de yapmadım ya çıkmaz diye üzülürüm diye istiyoruz çünkü şuan 6 gün geçti

erken gebelik testini 4 eylül de yaptım regl olmam gereken ilk gün ama onda negatif çıktı bugün de yapmadım ya çıkmaz diye üzülürüm diye istiyoruz çünkü şuan 6 gün geçti
Baya geçmiş aslında kan versen kesin sonuç alırsın yoksa bile diğer ay tekrar denersiniz yumurtlamanı ovulasyon ile takip edebilirsin henüz evliliğin yeni

Adetten Bi hafta sonra yerleşme için erken değil mi belki yumurtlama lekesidir ama inşallah vardır bebişiniz kan verin adetiniz de geçmiş

Adetten Bi hafta sonra yerleşme için erken değil mi belki yumurtlama lekesidir ama inşallah vardır bebişiniz kan verin adetiniz de geçmiş
ya hiç bilmiyorum birde el öpmeye gittik yol uzaktı yoldan mı acaba bilemedim ya eşim ümitlenmiyor zaten hiç
o bende çıkmaz diyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…