• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

esemaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
IMG_5439.webp
IMG_5439.webp kızlar en son 29 ocak perşembe regl oldum bu ay femera kullandım iğne yapılmadı bu testi de 2 mart pazartesi yaptım normal test erken değil hala regl olmadım daha önce kimyasal yaşadığım için kan vermeye falan korkuyorum

Hamilesiniz evet kan verebiiirsiniz gözünüz aydın

Eki Görüntüle 3711870 Eki Görüntüle 3711870 kızlar en son 29 ocak perşembe regl oldum bu ay femera kullandım iğne yapılmadı bu testi de 2 mart pazartesi yaptım normal test erken değil hala regl olmadım daha önce kimyasal yaşadığım için kan vermeye falan korkuyorum
Buhar çizgisine benziyor gri gibi görüyorum ben eğer kırmızıysa pozitif demek oluyor bende de çok daha silik çıktı ve testi 3 gün sonra başka markadan tekrarladım daha koyu kırmızı çıktı , bu testler çok hassas olıyor bence buhar çizgisi değildir umarım bende çok gri görünüyorda

Buhar çizgisine benziyor gri gibi görüyorum ben eğer kırmızıysa pozitif demek oluyor bende de çok daha silik çıktı ve testi 3 gün sonra başka markadan tekrarladım daha koyu kırmızı çıktı , bu testler çok hassas olıyor bence buhar çizgisi değildir umarım bende çok gri görünüyorda
Sanırım buhar çizgisiymiş bu sabah yeniden yaptım başka bir test çıkmadı ama regl de olmadım yimede kan verdim bakalım

Back
X