Sizce gebelik var mi?

Sizce positif mi?

• Evet

OY: 12 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

GM1606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
31
10
8
29
Bayanlar bende cocuk isteyenlerdenim adetim 1 hafta gecti bugun sabah test yaptim böyle cikti dün gece yatarkende aşırı derecede miğdem bulandı istifra edicekmişim gibi sanki... sizce gebelik var mi? Resim altta
http://i.hizliresim.com/LZglQJ.jpg

cnm bence hamilesin ama 1 hafta geçince daha net çıkması lazım değil mi geç döllenme mi acaba hemen doktora git tavsiyem ;) hayırlı olsun inş

Bayanlar bende cocuk isteyenlerdenim adetim 1 hafta gecti bugun sabah test yaptim böyle cikti dün gece yatarkende aşırı derecede miğdem bulandı istifra edicekmişim gibi sanki... sizce gebelik var mi? Resim altta
Bu şekil silik çizgiyle hamile olan cok bi kan ver hemen. Mide bulantısı için erken o psikolojiktir. Göğüslerde hassasiyet var mı

Bu şekil silik çizgiyle hamile olan cok bi kan ver hemen. Mide bulantısı için erken o psikolojiktir. Göğüslerde hassasiyet var mı
Canım simdiye kadar oyle bisey yasamadigim icin net bisey soyleyemicem sadece gögüslerimu hafif sıktığım zaman agrıyor okadar bu bi hassasiyet veya belirti sayilir mi emin degilim?

Canım simdiye kadar oyle bisey yasamadigim icin net bisey soyleyemicem sadece gögüslerimu hafif sıktığım zaman agrıyor okadar bu bi hassasiyet veya belirti sayilir mi emin degilim?
Yeni döllenmeyse cok hassas olması beklenmeyebilir normalde dokununca bile sızlar nitelikte oluyor. Canım bi kan ver sen hemen erken bir gebelik muhtemelen allah gönlüne göre versin sonucunu da yaz

I
Yeni döllenmeyse cok hassas olması beklenmeyebilir normalde dokununca bile sızlar nitelikte oluyor. Canım bi kan ver sen hemen erken bir gebelik muhtemelen allah gönlüne göre versin sonucunu da yaz
InşAllâh öyledir yarin bi saglik ocagina gideyim diyorum ama net biseyler olmayincada cekiniyorum negativ cikar diye ama bakalim nasip inşAllâh RABBIM herkesin gonlune göre verir Allâh kimsenin kucagini bos birakmasin

Hormon tedavisi görmüyosan hamilesin canım tebrikler. Bu sitede çok gördük hormon tedavisi gören kızlarda silik çizgi oluşabiliyo.

Hormon tedavisi görmüyosan hamilesin canım tebrikler. Bu sitede çok gördük hormon tedavisi gören kızlarda silik çizgi oluşabiliyo.
Yok canim hicbir tedavi görmüyorum yarin saglik ocagina gidip kan vericem pztesi cikarmis bakalim hayirlisi

Yok canim hicbir tedavi görmüyorum yarin saglik ocagina gidip kan vericem pztesi cikarmis bakalim hayirlisi
Acillerde hemen yapıyolar diye biliyorum ve 7 haftalıkken falan doktora git bence ultrasonda görürsünüz kuzunu hayırlı olsun benim bu kadar bile değildi daha silikti.

Amin cok sagol darisi basiniza :)Seninkinden daha silikte fotoğraf çekince belli olmuyo hatta ışığa tutunca gözüküyo du hatta sen sabah mi yaptin testi

Hatta sut hormonum 49 du nette hep bebek olmaz falan yazıyo yüksek olunca doktor da ilaç yazmıştı bana bende kullanmadm iyiki de kullanmamism hamileymsm yoksa bebeği dusururdu

Amin cok sagol darisi basiniza :)Seninkinden daha silikte fotoğraf çekince belli olmuyo hatta ışığa tutunca gözüküyo du hatta sen sabah mi yaptin testi
Evet canim sabah yaptim testi yarin gidicem insAllâh hayirli olur. Allâhtan sende ilac kullanmamissin Allâh korusun

Hamilesin cnm icini ferah tut.Benim testimde boyleydi nrdesyse hamileyim suan..kan testi yptr

Hayırlı olsun canım hamilesin benimki bundan daha silik çıkmıştı beta HCG 38 çıkmıştı şimdi 4 haftalık hamileyim

Back
X