Sizce gebelik var mi ?

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Pek umudum yok ama sanki ikinci cizgi var gibi

Eklentiler

• 20170113_103102-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 119
Beklemiş evet ama ikinci çizgiyi görüyorum ben.. Belli ki daha yeni duruyor.. En iyisi sen git kan ver.. İçin rahat eder.. Şimdi test bozuk olma ihtimali az da olsa var sonuçta.. Ya da yarın sabah ilk idrarla yeniden test yap ama kan en sağlıklısı

Canim cok sagol en azindan az da olsa umut verici konustun :) erken gebelik testi alayim o varsa daha net gosterir.

Canım ikinci çizgi görünmüyo. Varsa bile çok yeni olabilir.

Erken gebelik testleri bana pek guvenilir gelmiyor.
Adetiniz gecti mi veya kac gun var bilmiyorum ama bence normal testler daha guvenilir.
Tabi en iyisi kan testi :)
55 gun oldu canim adet olmadim normalde 40 gunde adet oluyorum 17 gun once doktora gittim tarlusal verdi kullandim ama yinede olamadim bende test yapayim dedim boyle cikti

Canim cok sagol en azindan az da olsa umut verici konustun :) erken gebelik testi alayim o varsa daha net gosterir.

Hiç uğraşma erken gebelik testi ile.. Kan ver poliklinikte.. En azından sağlıklı sonuç alırsın.. Ya da acile gidip orda yaptır.. Kan en iyisi gerisi boşver. Ben idrar testi yapmadım bile kan verdim öğrendim direk..

Çizgi olması gereken yerde değil gibi. Ama inşallah hamilesindir canım :)

55 gun olmus varsa bence koyu cıkardı o cızgı. Doktora bı gıt 55 gundur adet olmuyosan bı bakıl derım ben

55 gun olmus varsa bence koyu cıkardı o cızgı. Doktora bı gıt 55 gundur adet olmuyosan bı bakıl derım ben
Canim zaten 40 gunde adet oluyorum ben 15 gun gecikmem var 15 gun once gittim doktora tarlusal verdi kullandim ona ragmen adet olmadim

Canim zaten 40 gunde adet oluyorum ben 15 gun gecikmem var 15 gun once gittim doktora tarlusal verdi kullandim ona ragmen adet olmadim
Canım son adet tarihim 1 Aralık bende pco var sanırım Sen de pco sun bende tarlusal biteli 12. Gün oluyor hala adet olmadım bu ay ilk defa klomene başlayacağım adet olursam inşallah ama isteğim tabi ki adet olmamak inşallah hamile kalırım ama benim de idrar testlerim negatif çıkıyor Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gideceğim ara sıra akıntımın rengi koyulaşıyor sonra tekrar şeffaf hale geliyor anlamadım ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…