Dun yaptim bisey yok diye kaldirdim sabah boyle cikmistiTest fazla beklemis gibi?
Bence testi tekrarlayin ve sadece ilk 5 dakikayi degerlendirin.Dun yaptim bisey yok diye kaldirdim sabah boyle cikmisti
Ayni sey ilk gebeligimdede oldu o yuzden acaba diyorum
Erken gebelik testi alcam canim varsa orda garanti cikarBence testi tekrarlayin ve sadece ilk 5 dakikayi degerlendirin.
Erken gebelik testi alcam canim varsa orda garanti cikar
Canim cok sagol en azindan az da olsa umut verici konustun :) erken gebelik testi alayim o varsa daha net gosterir.Beklemiş evet ama ikinci çizgiyi görüyorum ben.. Belli ki daha yeni duruyor.. En iyisi sen git kan ver.. İçin rahat eder.. Şimdi test bozuk olma ihtimali az da olsa var sonuçta.. Ya da yarın sabah ilk idrarla yeniden test yap ama kan en sağlıklısı
55 gun oldu canim adet olmadim normalde 40 gunde adet oluyorum 17 gun once doktora gittim tarlusal verdi kullandim ama yinede olamadim bende test yapayim dedim boyle ciktiErken gebelik testleri bana pek guvenilir gelmiyor.
Adetiniz gecti mi veya kac gun var bilmiyorum ama bence normal testler daha guvenilir.
Tabi en iyisi kan testi :)
Evet canm bende emin degilim umutlanmak istemiyorumCanım ikinci çizgi görünmüyo. Varsa bile çok yeni olabilir.
55 gun oldu canim adet olmadim normalde 40 gunde adet oluyorum 17 gun once doktora gittim tarlusal verdi kullandim ama yinede olamadim bende test yapayim dedim boyle cikti
Zaten 40 gunde oluyorum 15 gun gecikti ilk defa boyle oluyo anca pazartesi kan verebilirim o yuzden 3 gun daha beklemem lazim55 gun cok uzun bir sure.
Idrar testini bosverin kan verin bence.
En kesin sonuc.
Canim cok sagol en azindan az da olsa umut verici konustun :) erken gebelik testi alayim o varsa daha net gosterir.
Acilde veya saglik ocaginda kan verme sansiniz da yok mu?Zaten 40 gunde oluyorum 15 gun gecikti ilk defa boyle oluyo anca pazartesi kan verebilirim o yuzden 3 gun daha beklemem lazim
Canim zaten 40 gunde adet oluyorum ben 15 gun gecikmem var 15 gun once gittim doktora tarlusal verdi kullandim ona ragmen adet olmadim55 gun olmus varsa bence koyu cıkardı o cızgı. Doktora bı gıt 55 gundur adet olmuyosan bı bakıl derım ben
Canım son adet tarihim 1 Aralık bende pco var sanırım Sen de pco sun bende tarlusal biteli 12. Gün oluyor hala adet olmadım bu ay ilk defa klomene başlayacağım adet olursam inşallah ama isteğim tabi ki adet olmamak inşallah hamile kalırım ama benim de idrar testlerim negatif çıkıyor Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gideceğim ara sıra akıntımın rengi koyulaşıyor sonra tekrar şeffaf hale geliyor anlamadım ne olduğunuCanim zaten 40 gunde adet oluyorum ben 15 gun gecikmem var 15 gun once gittim doktora tarlusal verdi kullandim ona ragmen adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?