- 22 Aralık 2024
- 44
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi hulyaerdogan
-
hafif golge gorunuyor da ne zaman cikti ve gecikme var mi canimEki Görüntüle 3621292 kızlar sizce varmıdır gebelik lütfen yorumlayın umutlanmak istemiyorum
Bende çok çok silik bir çizgi gördüm inşallah pozitiftirEki Görüntüle 3621292 kızlar sizce varmıdır gebelik lütfen yorumlayın umutlanmak istemiyorum
Anlamadım ne ne zamandıBende çok çok silik bir çizgi gördüm inşallah pozitiftirBat ne zamandı?
Bat yani beklenen adet tarihiAnlamadım ne ne zamandıinşallah vardır
Geçikme yok aslında ben ilk gebeliktede üstüne adet oldum ve kanamam sürekli geliyordu bir düşüğüm oldu ondada adet oldum hep o yzüden bilemiyorum en son doktor çocuğun olmaz dedi yumurtan bitmiş dedi amh 0.01 dedi menopoz başlangıcı var dedi bundan korkuyorumhafif golge gorunuyor da ne zaman cikti ve gecikme var mi canim
Ayy doğru ben hep hamilelikte adet oluyorm o yüzden bilemiyorum normalde 10Bat yani beklenen adet tarihi
farkli doktorlara görün bi herseyin bir yolu var unutma umutsuzluğa da sakın kapılma bu cizginin ne zaman ciktigi onemli ve gecikme yoksa 2 gun sonra testi tekrarla ayni sonucu alirsan kan testi ver canim negatof olursa da farkli doktorlara görün umudunu hic bir zaman kaybetmeGeçikme yok aslında ben ilk gebeliktede üstüne adet oldum ve kanamam sürekli geliyordu bir düşüğüm oldu ondada adet oldum hep o yzüden bilemiyorum en son doktor çocuğun olmaz dedi yumurtan bitmiş dedi amh 0.01 dedi menopoz başlangıcı var dedi bundan korkuyorum
Çok teşekkür ederim farklı 3 doktora göründüm özel olsun devlet olsun sürekli gidiyorum evet menopoz başlangıcı var dedi hepsi ama ne zaman gireceğimw dair kesin belirti yokfarkli doktorlara görün bi herseyin bir yolu var unutma umutsuzluğa da sakın kapılma bu cizginin ne zaman ciktigi onemli ve gecikme yoksa 2 gun sonra testi tekrarla ayni sonucu alirsan kan testi ver canim negatof olursa da farkli doktorlara görün umudunu hic bir zaman kaybetme
tedavi ile erteleme olmuyor mu peki pek bilgim yokta ondan soruyorum yanlis anlamazsanÇok teşekkür ederim farklı 3 doktora göründüm özel olsun devlet olsun sürekli gidiyorum evet menopoz başlangıcı var dedi hepsi ama ne zaman gireceğimw dair kesin belirti yok
Menepoz doğum kontrol haplarıyla erteleniyor ama o sırada gebelik oluşmuyor sizin amh kaçtedavi ile erteleme olmuyor mu peki pek bilgim yokta ondan soruyorum yanlis anlamazsan
İnanmayacaksınız ama 3 tane doktora gittim hiç biri tedavi ve ilaç vermedi amh 0.01Menepoz doğum kontrol haplarıyla erteleniyor ama o sırada gebelik oluşmuyor sizin amh kaç
Olsun yumurta besleyici doğal takviyeler ile o 0.01 değerde bile tek bir sağlıklı yumurtaya bakar gebeliğinizİnanmayacaksınız ama 3 tane doktora gittim hiç biri tedavi ve ilaç vermedi amh 0.01
Aminn inşallah sıkıntı stres yapamadığımız süreceOlsun yumurta besleyici doğal takviyeler ile o 0.01 değerde bile tek bir sağlıklı yumurtaya bakar gebeliğinizOlumsuz düşünmeyin. İnşallah gönlünüzce olur.
Çocuğunuz varmı. Bazı takviyeler var amh kalitesini yükselten yaşınız da önrmliİnanmayacaksınız ama 3 tane doktora gittim hiç biri tedavi ve ilaç vermedi amh 0.01
Evt var 3 yaşında bir kızım var yaş 30 hnagi takviyelerÇocuğunuz varmı. Bazı takviyeler var amh kalitesini yükselten yaşınız da önrmli
İnositolun 2 binlik olan takviyeler benim amh 1.77 den 3.96 ya çıkmıştıEvt var 3 yaşında bir kızım var yaş 30 hnagi takviyeler
Testin markası nedirBenim testime de bakar mısınız tüp bebek yaptırmıştım transferim 7. Günü bugün dayanamadım yaptım 4 senedir bekliyorum ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim Eki Görüntüle 3621318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?