- 13 Ağustos 2023
- 323
- 179
- 33
- Konu Sahibi hulyaerdogan
Bebe tıme yazıyor evde bu vardı birden estiler öylesine yapmıştım daha test günüm gelmemiştiTestin markası nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebe tıme yazıyor evde bu vardı birden estiler öylesine yapmıştım daha test günüm gelmemiştiTestin markası nedir
Bunu bir araştıracağım bir kızlar bugün biraz leke gördüm size onuda eklim bir bakın yerleşme olabilir miİnositolun 2 binlik olan takviyeler benim amh 1.77 den 3.96 ya çıkmıştı
Benimki gibi çok silik emin değilim bendeTestin markası nedir
ben amh testi yapmadim yumurtaliklarim8n iyo göründüğünü soylemisti doktorMenepoz doğum kontrol haplarıyla erteleniyor ama o sırada gebelik oluşmuyor sizin amh kaç
Peki çocuğunuz varmı kaç yaşındasınızben amh testi yapmadim yumurtaliklarim8n iyo göründüğünü soylemisti doktor
27 yasindayim cocugum yok 1 yillik evliyimPeki çocuğunuz varmı kaç yaşındasınız
Çocuk olur inşallah eğer herşey yolundaysa eşinizin spremleri sağlıklı ise olur inşallah hiç baktırdınız mı eşinizin sperm sayısına27 yasindayim cocugum yok 1 yillik evliyim
Bu arada ultrasondan doktor her baktığında benimde yumurtalarımın çalıştığını söylerdi ama amh ölçtüğümde yumurtam 0.01 olduğunu öğrendimben amh testi yapmadim yumurtaliklarim8n iyo göründüğünü soylemisti doktor
yok baktirmadim bu ayda boş gecerse ki gececek gibi hissediyorum esimle gitmeyi dusunuyoruzÇocuk olur inşallah eğer herşey yolundaysa eşinizin spremleri sağlıklı ise olur inşallah hiç baktırdınız mı eşinizin sperm sayısına
aaa o zaman bende bi doktora gidip amh da baktiriyimBu arada ultrasondan doktor her baktığında benimde yumurtalarımın çalıştığını söylerdi ama amh ölçtüğümde yumurtam 0.01 olduğunu öğrendim
Evet baktırın Allah tan ümit kesöeyin inşallah güzel haberler alıp buraya yazıcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahaaa o zaman bende bi doktora gidip amh da baktiriyim
insallah isteyen herkese nasip olsun umut her zaman var bende guzel haberler alirsam yazarimEvet baktırın Allah tan ümit kesöeyin inşallah güzel haberler alıp buraya yazıcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah