- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
Sırt bölgemde sütyen takılan yerde yanlış sütyen kullanımından dolayı et sarkması gibi iz oluşmuşTarifinden hicbisey anlamadim.
Sırt bölgemde sütyen takılan yerde yanlış sütyen kullanımından dolayı et sarkması gibi iz oluşmuş
sapik misinHanımlar Farkettim ki yanlış sütyen kullanıyormuşum. Sütyenimin arkası hep yukarıda kalıyordu ve aşağıya doğru basınç yapıyordu. Son zamanlarda farkettim ki ben zayıf olmama rağmen sırt bölgemde tam basınç yapılan yerde sanki etim sarkmış gibi Hani normalde kilolularda kat izi gibi et toplanır ya Benim sırtım zayıf sadece orada öyle oluşmuş .Sütyenimi değiştirdim şimdi arkası üstte kalıp basınç yapmıyor kıyafet giydiğimde normal duruyor ama sütyenimi çıkardığımda farkediyorum öyle olduğunu. Eskiden böyle değildi. Sizce düzelir mi(Kiloyla alakalı değil kilom normal) Bunu yaşayan var mı
Ben anladım
Nasıl olur bilmem ama bence zamanla düzelir.
Siz doğru çamaşır kullanmaya devam edin, toparlayacaktır vücut kendini.
Çok dar mı kullandın acaba derecesiniSırt bölgemde sütyen takılan yerde yanlış sütyen kullanımından dolayı et sarkması gibi iz oluşmuş
Ablayanlar varsa benim beyin iptal demek.kepenkleri kapatma vakti gelmiş benim
Kiz sapik olsa et sarkmali konu acar misapik misin
anacigim onunda yemek yapma kabiliyeti olabilir:)Kiz sapik olsa et sarkmali konu acar miAllah seni
aynen demek istediğim tam buBu galiba anlatmak istedigi??? Egzersiz filan yaziyor googleda bunun için ama etkili olur mu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?