Sizce geçer mi :(

Sakinkaplumbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
59
27
3
31
Hanımlar Farkettim ki yanlış sütyen kullanıyormuşum. Sütyenimin arkası hep yukarıda kalıyordu ve aşağıya doğru basınç yapıyordu. Son zamanlarda farkettim ki ben zayıf olmama rağmen sırt bölgemde tam basınç yapılan yerde sanki etim sarkmış gibi Hani normalde kilolularda kat izi gibi et toplanır ya Benim sırtım zayıf sadece orada öyle oluşmuş .Sütyenimi değiştirdim şimdi arkası üstte kalıp basınç yapmıyor kıyafet giydiğimde normal duruyor ama sütyenimi çıkardığımda farkediyorum öyle olduğunu. Eskiden böyle değildi. Sizce düzelir mi:KK43::KK43::KK43: (Kiloyla alakalı değil kilom normal) Bunu yaşayan var mı
cba9e857415d03073ed61ef7c981c8cd_1525175693-b.webp

Son düzenleme:
Sırt bölgemde sütyen takılan yerde yanlış sütyen kullanımından dolayı et sarkması gibi iz oluşmuş :KK43:

O nasil olabilir ki? Zayifsiniz ama sirtinizda et sarkmasi var ve sadece sutyen kopcalarinin denk geldigi yerde mi et sarkiyor? 🙄 Goruntuyu hayal edemedim İlgincmiş.

Sirtinizdaki eti sarkitacak kadar sıkıstirip nasil günü geciriyordunuz bu daha ilginc. Bilemedim umarim yardimci olurlar.

Hanımlar Farkettim ki yanlış sütyen kullanıyormuşum. Sütyenimin arkası hep yukarıda kalıyordu ve aşağıya doğru basınç yapıyordu. Son zamanlarda farkettim ki ben zayıf olmama rağmen sırt bölgemde tam basınç yapılan yerde sanki etim sarkmış gibi Hani normalde kilolularda kat izi gibi et toplanır ya Benim sırtım zayıf sadece orada öyle oluşmuş .Sütyenimi değiştirdim şimdi arkası üstte kalıp basınç yapmıyor kıyafet giydiğimde normal duruyor ama sütyenimi çıkardığımda farkediyorum öyle olduğunu. Eskiden böyle değildi. Sizce düzelir mi:KK43::KK43::KK43: (Kiloyla alakalı değil kilom normal) Bunu yaşayan var mı
sapik misin

Bu galiba anlatmak istedigi??? Egzersiz filan yaziyor googleda bunun için ama etkili olur mu bilemiyorum.

Eklentiler

• cba9e857415d03073ed61ef7c981c8cd_1525175693-b.webp
    cba9e857415d03073ed61ef7c981c8cd_1525175693-b.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 35
Valla bunu buldum

Bra bulge yazarsaniz baska videolar da cikar. Konu sahibesi malum kis da geldi fark da edilmez sizin yerinizde olsam bir sure sirtimi hic rahatsiz etmem, sutyen giymem. Vucudumu toparlanmasi icin kendi haline birakirim.

Back
X