Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

Bu yazını esprili bir şekilde cvplayacak olursam. Doğrudur genelde biz kızlar “benden öncesi beni ilgilendirmez önemli olan benden sonrası” deriz. Ama iş faaliyete geçince öyle olmaz :))))
:) canim durup düşünsem. Iııı (düşünme efekti). Yok düsünmeyim :)

boşuna kafaya takmışsın. eşin haklı bir cümle kullanmış. hem geçmişinden eski nişanlısından sanane amaan geçmiş bitmiş. sorduğun soruyu da sen anlarsın ancak çünkü sana nasıl davranıyor ne yapıyor bunları bilemeyiz ki.. öyle bir izlenim mi verdi

boşuna kafaya takmışsın. eşin haklı bir cümle kullanmış. hem geçmişinden eski nişanlısından sanane amaan geçmiş bitmiş. sorduğun soruyu da sen anlarsın ancak çünkü sana nasıl davranıyor ne yapıyor bunları bilemeyiz ki.. öyle bir izlenim mi verdi
Yani verdiği izlenim şu şekilde bir insan hata yaparsa utana sıkıla söyler bazı şeyleri değil mi? Ama eşim gecmişini anlatırken gururlu bir şekilde gerile gerile anlattı. Sanki çok normal gibi

Yani verdiği izlenim şu şekilde bir insan hata yaparsa utana sıkıla söyler bazı şeyleri değil mi? Ama eşim gecmişini anlatırken gururlu bir şekilde gerile gerile anlattı. Sanki çok normal gibi
niye utansın ki ama. evli değil birşey değil. sizin de geçmişinizde olmuştur hepimizin oldu. boşverin bundan sonrası önemli

Ben kendi gecmisimi hic dusunmuyorum. Esimden oncesi aklima bile gelmiyor.
Sen de kafaya takma bence. O da dusunmuyordur. Dusunecek olsa oncekilerle evlenirdi.

Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.
eşiniz kötu bşy dememiş ki.. Gerçektende öyle zamannda hayatını yasayanlar doymuş oluyor .. Gözü dışarıda kalmıyo ..bence kız içinde olmalı yani cinsellk mabnda algılamayın bu dediğimi mesela bekarken gezmeli tozmalı doyuncaya kadr evlendıkten snra değişiyo bazı seyler.. eşiniz bende yaparım dememiş yaptım zamannda demiş .. sizin geçmişinz yok mu ? aklınıza geliyor mu? takılmayın böyle seylere.. herkesin geçmişinde yasadıgı bir takım seyler vardır sevgili nişanlılık vs vs .. Anı yaşayın.. Keşke eşiniz böyle söylediği anda sizde ona sarılıp şimdi ben varım geçmişte karsıma çıksaydın sana çok çektırrdm diye işi şakaya tatlıya espriye vursaydınz :)

eşiniz kötu bşy dememiş ki.. Gerçektende öyle zamannda hayatını yasayanlar doymuş oluyor .. Gözü dışarıda kalmıyo ..bence kız içinde olmalı yani cinsellk mabnda algılamayın bu dediğimi mesela bekarken gezmeli tozmalı doyuncaya kadr evlendıkten snra değişiyo bazı seyler.. eşiniz bende yaparım dememiş yaptım zamannda demiş .. sizin geçmişinz yok mu ? aklınıza geliyor mu? takılmayın böyle seylere.. herkesin geçmişinde yasadıgı bir takım seyler vardır sevgili nişanlılık vs vs .. Anı yaşayın.. Keşke eşiniz böyle söylediği anda sizde ona sarılıp şimdi ben varım geçmişte karsıma çıksaydın sana çok çektırrdm diye işi şakaya tatlıya espriye vursaydınz :)
Evet canım deneyecem bu taktiği :)

Aklıma getirirsem deliririm kıskançlıktan.
Eşim getirirse o da delirir. :confused:
Düşünmemek en sağlıklısı, adı üstünde geçmiş:))

Back
X