• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gerçekten ayrilip unutmalimıyım bu çocuğu..

rooz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
76
0
6
35
İzmir
Tekrar mrb arkadaşlar siz benim yerimdeolsaydiniz ne yapardınız .. 6aylık nisanliyz 10gündür konuşmuyoruz tartışma sebebiyle ve şimdi face sine baktigimda *sevildiğini gördün şimdi unutulsunu izle *yazıyla karsilastim sinirinden mi yazmıştır yoksa nispet mi yoksa gerçek mi ? Ne yapmam gerek LÜTFEN bisey söyleyin

çok mu özel tartışma sebebi? bilmedende yorum yapamıyor insan.

çok mu özel tartışma sebebi? bilmedende yorum yapamıyor insan.

Dugun muhabbetinden çıktı olay saçma yerlere geldi çok sınırlı bi yapısı olduğu için de beni çok kirdi en son da kismet değil mis geçeriz dedi diye bnde teli kapattım sonra hiç konuşmadık maddi sıkıntıları var ama benim ona yaptıklarımı kimse yapmaz bulamazda

bu durumda yorum yapmak düşmez bana :/ sevgilim olmadığı halde. bu nişan düğün ıvır zıvır muhabbetleri strese sokuyo beni yahuu

bu durumda yorum yapmak düşmez bana :/ sevgilim olmadığı halde. bu nişan düğün ıvır zıvır muhabbetleri strese sokuyo beni yahuu

Çok zor :( dışarıdan çok güzel gözüküyor ama içine girince yavaştan anlıyorsun ama nişanlılık dönemi tanima dönemi ışte bizi suan çok ince bi ip tutuyor koptu kopacak da bakalm hayirlisi artk

Daha şimdiden birbirinizle açık açık konuşamıyorsunuz,

Aç telefon konuş nolacak bu iş böyle mi gidecek diye, yok konuşamıyorsanız da zaten bitmiştir.

Hem kırsın he 10 gün aramasın, sizi çok seven erkek olmadıgı sürece bence evlenmeyin, kadın her türlü erkeğe alışıyor ama erkek sevmez el üstünde tutmazsa çok çabuk sıkılıp,öküze bağlayabiliyor.

Aman diyim yakma kendini

Aç telefon konuş nolacak bu iş böyle mi gidecek diye, yok konuşamıyorsanız da zaten bitmiştir.

Hem kırsın he 10 gün aramasın, sizi çok seven erkek olmadıgı sürece bence evlenmeyin, kadın her türlü erkeğe alışıyor ama erkek sevmez el üstünde tutmazsa çok çabuk sıkılıp,öküze bağlayabiliyor.

Aman diyim yakma kendini

Galiba haklısın ama çok seviyorum lanet olsun yakicam kendimi bile bile lades diyorum resmn :( konuşmuyoruz o Bnden bekliyo ben ondan ama bitirmiş galiba ki face sine böyle bisey niye yazsın dimi herkes görüyor onun yazdigini emeklerim sevgim bosaymis beni seviyor sanıyordum seven adan böyle bi yere bunu yazar mi millete etiket eder mi beni mahvettim kendimi ya olan saf salk bana oldu :(

Galiba haklısın ama çok seviyorum lanet olsun yakicam kendimi bile bile lades diyorum resmn :( konuşmuyoruz o Bnden bekliyo ben ondan ama bitirmiş galiba ki face sine böyle bisey niye yazsın dimi herkes görüyor onun yazdigini emeklerim sevgim bosaymis beni seviyor sanıyordum seven adan böyle bi yere bunu yazar mi millete etiket eder mi beni mahvettim kendimi ya olan saf salk bana oldu :(

Haklısın daha seninle konuşmadan herkese yayması çok kötü bir durum,

Bence şükretmelisin, şimdi acısı canını yakacak ama bu adamla evlenip kendini yakmadan olanlar oluyor,

Belki de allahın sevdiği kulusun. Lades demene allah izin vermiyor ;)

Haklısın daha seninle konuşmadan herkese yayması çok kötü bir durum,

Bence şükretmelisin, şimdi acısı canını yakacak ama bu adamla evlenip kendini yakmadan olanlar oluyor,

Belki de allahın sevdiği kulusun. Lades demene allah izin vermiyor ;)

Evet öyle annem de öyle diyor hep evlenip ayrilman dan iyidir balık baştan kokar diyor ama ışte aamasi var sevgim çok fazla ve buda bunu çok iyi bildiginden restini çekti hep bana bu zamna kdr ama şimdi ben yapamayınca tabi zoruna gitti beyefendinin napicam bilmiyorum bu sevgimden nasıl vazgecerim

Evet öyle annem de öyle diyor hep evlenip ayrilman dan iyidir balık baştan kokar diyor ama ışte aamasi var sevgim çok fazla ve buda bunu çok iyi bildiginden restini çekti hep bana bu zamna kdr ama şimdi ben yapamayınca tabi zoruna gitti beyefendinin napicam bilmiyorum bu sevgimden nasıl vazgecerim

Bak gecenin bu saati olmuş sen sıkıntıda uyuyamıyorsun,
Benimde başımdan aşk acıları geçti , bir yıl paraladım kendimi, noldu,
O kadar da üzülmeme gerek yokmuş dedim kendime,

Yeni kısmetler karşına çıkar, hayırlısıyla , bence sen allahın sevgili kulusun, bir erkeği o kadar sevmek daha doğru o kadar ilgiye boğmak iyi değildir,

Bak kız gibi trip atıyor, şundan eminim canım

İyi ki olmamış diyeceğin gün çok uzak değil, seni daha mutlu bir birliktelikte görebiliyorum. 6. his olaylarım kuvvetlidir.

Bak gecenin bu saati olmuş sen sıkıntıda uyuyamıyorsun,
Benimde başımdan aşk acıları geçti , bir yıl paraladım kendimi, noldu,
O kadar da üzülmeme gerek yokmuş dedim kendime,

Yeni kısmetler karşına çıkar, hayırlısıyla , bence sen allahın sevgili kulusun, bir erkeği o kadar sevmek daha doğru o kadar ilgiye boğmak iyi değildir,

Bak kız gibi trip atıyor, şundan eminim canım

İyi ki olmamış diyeceğin gün çok uzak değil, seni daha mutlu bir birliktelikte görebiliyorum. 6. his olaylarım kuvvetlidir.

Evt Bnden çok nazlidir çok trip atar ama sevgimden kör olmuşum ki görmüyordum ama şu 10gündür herşeyi düşündüm yine sevgim var ama karsima gelse şimdiye kdr yapamadigim şeyi yapicam ona.. İçimdekileri kusmak istiyorum rahatlik için evet gece değil her gün böyle sabahliyyorum ah atmak istemiyorum çünkü benim çok kötü tutuyor ahlarim istemiyorm kötü konuşmak ama bana hiç değer vermiyormuş bunu anladım yazık

Aman diyim yakma kendini
Aynen katılıyorum

bende nisanlimdan tam bugün 2 ay oldu ayrilali. Dügüne tam 4 gün kala ayrildik. Cünkü cok sabrettim ama artik tastim, mantiigimin sesini dinledim kalbimle mantigim catisiyordu. Kalbim aci cekiyor onu seviyorum diyodu, mantigim böyle evlenirsen evliligin fazla uzun sürmez diyordu. Bence böyle durumlarda Mantik dinlenilmeli. Ask zaten biyere Kadar bitiyor, saygiya kaliyor hersey saygida biterse bitti demektir. Tamam cok zor durum inan hala aci cekiyorum 5 gün iyisem 2 gün kötü oluyorum ama inaniyorum daha iyi olacagima herseyi unutuacagima.

Bu arada sende ne durumda suan gelismeler varmi? yoksa hala küsmsünüz´?

canım evlılık bu, ıkınızde bırbırınızın hayatını zehredecegınıze uc gun aglayın( veya ağla) ki sen coktan öfkeye bürünmüşsün evlılık gırınce araya düşün halini..doğru karar vermek zor değilllll :34:

Back
X