Kizlar merhaba ben eski sevgilimle tekrar baristim. Aranizda hep onun yogun calismasindan dogan kavgalardan ayrildik zaten dayanamadik bazen o bazen ben döndum sans verdik. Herneyse benim sevgilim cok acaip bi adam kizlar bazi insanlar duygularini belli edemez tmm ama söyle bisey var mesela uyanir msj atar gunaydinlar dilenir bir iki konusuruz ya napcan nereye gtcen hic sormaz aklina gelmez, ben soylersem suraya gtcem napcan orda der soylerim suyuzden oke tamam der o kdr yani asla kiskancligini gormedim suzamana kadar. Ya bana cok fazla guveniyo yada sevmiyomu
( bide mesela seni cok seviyorum falan der ama watsaptan fln konusuyoruz sadece hc aramaz. Diyorum ya cok garip. Bide evlenme teklifi etcem memleketten gelince dedi. Edicekmi onuda merak ediyorum, ve beni gercekten bu kdr seviyomu seviyosa niye boyle davraniyo demektende geri kalamiyorum. Seven hicmi kiskanmaz ya bide kiskanilmaktanda hic hoslanmaz asla baskiya gelemez ben cok canim cicimlerle yola getirdim onu cok emek verdim ama bazen sevmiyomu acaba diyorum siz ne dusunuyorsunuz kizlaaaarr ???????