Sizce gereksiz mi yükseldim?

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
Apartman yöneticimiz olan kadın biraz fazla asabi, tartışma çıkarmaya meyilli, bağıra çağıra kavga etmekten çekinmeyen biri. Cazgir bir tip kısacası. O yüzden uzak durmayı tercih ediyorum genelde.

Bugün kapıya gelmişti. Annem açtı kapıyı . Apartmanda herkesin eşyalarını bıraktığı ortak bir kullanım alanı vardı. Orda birinin eşyası kaybolmuş. Anneme böyle bir durum olduğunu söyledi. Birinin haber vermeyi unutup alabileceğini, bizim alıp almadığımızı sordu. Soruyu sorarken suçlar gibi bir tavrı yoktu ama ben yine de bunun sorulmasından rahatsız oldum. Nasıl oldu bilmiyorum ama birden parladım .

Bunun sorulmasinin bile ne kadar rahatsız edici olduğunu, bunu alan insanın zaten söylemeyeceğini falan söyledim . O da soruda bisey olmadığını söyledi . Neyse fazla uzatmadık.

Şimdi düşündüm de gereksiz bir çıkış mı yapmışım?
 
soruda birsey yok ki.. biz almadık derdim . olay kapanırdı..
 
Zamanında verilmeyen tepkiler sonra saçma bir şekilde ortaya çıkıyor. Muhtemelen kadının daha önce başka tavırlarına,konuşmalarina sinir oldunuz. Bu seferde kendinizi haklı gördüğünüz için parladiniz. Ama sorduğu soruda birşey yokmuş. Eger sesinde ima yoksa.
 
Sanırım en doğru teşhis bu.
 
Çok fazla gereksiz olduğu çin üstünüze bile kalabilir olayı örtbas etmek istediğin düşünülebilir şahsen ben öyle düşünürdüm
 
evet gereksiz çıkış
 
Sanirim bir tek ben size haklisiniz diyecegim :) gereksiz bir durum varsa o da kapiya gelmesi olmus. Madem kamera var bakar veya kaybolmamasi icin onlem alir. Siz mi aldiniz ne demek?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…