- 12 Temmuz 2018
- 131
- 104
- 103
- Konu Sahibi summerwine88
-
soruda birsey yok ki.. biz almadık derdim . olay kapanırdı..Apartman yöneticimiz olan kadın biraz fazla asabi, tartışma çıkarmaya meyilli, bağıra çağıra kavga etmekten çekinmeyen biri. Cazgir bir tip kısacası. O yüzden uzak durmayı tercih ediyorum genelde.
Bugün kapıya gelmişti. Annem açtı kapıyı . Apartmanda herkesin eşyalarını bıraktığı ortak bir kullanım alanı vardı. Orda birinin eşyası kaybolmuş. Anneme böyle bir durum olduğunu söyledi. Birinin haber vermeyi unutup alabileceğini, bizim alıp almadığımızı sordu. Soruyu sorarken suçlar gibi bir tavrı yoktu ama ben yine de bunun sorulmasından rahatsız oldum. Nasıl oldu bilmiyorum ama birden parladım .
Bunun sorulmasinin bile ne kadar rahatsız edici olduğunu, bunu alan insanın zaten söylemeyeceğini falan söyledim . O da soruda bisey olmadığını söyledi . Neyse fazla uzatmadık.
Şimdi düşündüm de gereksiz bir çıkış mı yapmışım?
Sanırım en doğru teşhis bu.Zamanında verilmeyen tepkiler sonra saçma bir şekilde ortaya çıkıyor. Muhtemelen kadının daha önce başka tavırlarına,konuşmalarina sinir oldunuz. Bu seferde kendinizi haklı gördüğünüz için parladiniz. Ama sorduğu soruda birşey yokmuş. Eger sesinde ima yoksa.
Üstüme niye kalsın canım. Kamerası bilmem ne var.Çok fazla gereksiz olduğu çin üstünüze bile kalabilir olayı örtbas etmek istediğin düşünülebilir şahsen ben öyle düşünürdüm
Burda ben gibi durmuşum gerçekten (Gereksiz bir tepki
Burada cazgır kim diye sorarım size:)
Olmuş bir kere unut gitsin. Gidip özür falan dileme ama kadına karşı önyargılı olmayı da bırakEvet gereksiz oldu. Ne yapmalı peki?
evet gereksiz çıkışApartman yöneticimiz olan kadın biraz fazla asabi, tartışma çıkarmaya meyilli, bağıra çağıra kavga etmekten çekinmeyen biri. Cazgir bir tip kısacası. O yüzden uzak durmayı tercih ediyorum genelde.
Bugün kapıya gelmişti. Annem açtı kapıyı . Apartmanda herkesin eşyalarını bıraktığı ortak bir kullanım alanı vardı. Orda birinin eşyası kaybolmuş. Anneme böyle bir durum olduğunu söyledi. Birinin haber vermeyi unutup alabileceğini, bizim alıp almadığımızı sordu. Soruyu sorarken suçlar gibi bir tavrı yoktu ama ben yine de bunun sorulmasından rahatsız oldum. Nasıl oldu bilmiyorum ama birden parladım .
Bunun sorulmasinin bile ne kadar rahatsız edici olduğunu, bunu alan insanın zaten söylemeyeceğini falan söyledim . O da soruda bisey olmadığını söyledi . Neyse fazla uzatmadık.
Şimdi düşündüm de gereksiz bir çıkış mı yapmışım?
Burda ben gibi durmuşum gerçekten (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?