fazla muhabbet tez ayrılık getiririr boşuna söylenmemiş ..böyle sürekli bir arada olunca bu tip sorunlar çok fazla oluyor...keşke daha az görüşseydiniz daha sağlıklı olurdu ..
kalkıp ailesinin yanına gitmeniz bence çok büyük hata ..daha aranızda ciddi bişey yokken nasıl kalkıp evine gidiyorsunuz ..aileniz de nasıl buna izin vermiş anlamış değilim..
ama sizin oraya gitmeniz sevgilinizin gözünde farklı algılanmış size olan güvenini sarsmış olabilir..
çünkü erkekler genelde zor kızları severler..bir kızın evlerine gelmesi onların gözünde bir defo olarak görülebilir..
bu kadar yakın davranmassaydınız daha soğuk ve ağırdan alsaydınız eminimki sizi bırakmayacaktı..
ama böyle sürekli birlikte olunca kalkıp evine gidince aranızda daha yaşanılacak bişey kalmamış oluyor ..
sanki sevgiliniz herşeyi elde etmiş psikolojisine girebiliyor .
ben hep çok yakın ilişkiye girmeyen insanların ilişkilerinin daha sağlam olduğunu gördüm ..
en azından sürekli telde konuşmalar filan çok yanlış ..daha yeni bi arkadaşımın başına geldi bu durum ..sürekli kızla abartısız günde 12 saat konuşuyorlarmış telde ve 3 yıllık birliktelik bitti ..nedeni gayet basit ...insan bıkıyor ,konuşacak bişey kalmıyor ,olayın büyüsü bitiyor ..
işte bu büyüyü ayakta tutmak için arada özlem olmalı ..
ben de eşimle bir süre ayrı şehirlerdeydim ..
çok koştu peşimden ,hiç bir zaman ona evlilikle ilgili umut vermedim,hatta aklımda yoktu evlilik ,hep uzak durdum ,yakın ama mesafeli ,teslim olmadım hiç ona ,akşamları 1 saat konuşur kapatırdık teli hepsi o ..
ablasıyla görüşmemi istedi görüşmedim ,ciddi bişey olmadıktan sonra ailenden kimseyle görüşmem dedim ..
ve bunlar bana hep artı olarak döndü ..
ben eşime uzak durdukça o peşimden daha çok koştu ve çok şükür 6 yıl bitti 7.yıla gireceğiz birlikteliğimizde ..
keşke sen de böyle yapsaydın çok daha ii olurdu ..
neyse artık iş işten geçmiş ..
bu saatten sonra seni sevmediğini istemediğini söyleyen bir adam için üzülmeye ,onu nasıl geri döndürebilirim diye çareler üretmene hiç gerek yok ..
geri dönse ne olacak ..seni sevmediğini söyleyen bir adamla mutlu olabilecekmisin söyler misin ?
seni gerçekten seviyorsa sana döner zaten ..
yok sevmediğini söylüyorsa at gitsin işe yaramazın teki demekki ..
hayatına devam et ,hayat bitmiş değil ,sevgi de tek taraflı yaşanmıyor ,hayatı kendine zindan etmekten başka bi işe yaramaz bu durum..