• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geri döner mi?

Masalistan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
17
4
6
34
Kızlar bana yardım edin lütfen fikriniz ihtiyacım var. Yaklaşık 1 yıla yakın ilişkim vardi fakat bu ilişki içinde 3 defa ayrıldım sebepleri fazla ilgilenmemesi çok fazla gorusemiyoduk ve konusamiyoduk bazı eksiklerimiz de vardı tam anlamiyla sevgilim gibi değildi ama beni seviyordu buna eminim her ayrildigimda beni geri Dönderdi bende onu çok seviyorum tabiki onsuz yapamadim ayrılma nedenlerim acaba düzelir mi oldu en son ayrıldığıMDA hiçbir şey yapmadı tek bir mesaj bile atmadi ve 2 ay boyunca konuşmadık aramadi sormadi en sonunda ben mesaj attım bu islerin oyuncak olmadigini beni hala sevdigini ama artik guvenemicegini souledi bende durumu izah ettim nolur olsun artık kopmucaktik ben cozumu ayrilarak bulurum sandım ama yanıldım hatami anladım oysa şimdi istemiyo en son konusammizda bittimi diye sordum zamana biraktigini söyledi kendisi de kestirip atamiyodu ama zaman sonra artık bana bittiğini söyle dedim çünkü artık beklemekten yoruldum oda bitti dedi sırf gurur yaptığından böyle yapıyor bende artik ustune dusmucem galjba son zamanlar biraz ustune dustum simardi gibi ama sizcw donermi

bu yaptıklarından dolayı çok pişman olucaksın bende böyleydim 1.5 yıl devam ettirdik o bana yalvarıyordu aynı senin erkek arkadasın giibi şimdi ise ben ona yalvarıyorum ..

Zamana bırakalım derken '' seni üzmek istemiyorum, şimdi birden ayrılalım bitti dersem üzülürsün en iyisi zamanla sen benden soğu '' demek istemiş. Sana bitti dediğinde ise gurur yaptğından değil gerçekten bittiği için bitti demiş. Biz kızlar neden böyleyiz Allah bize biraz akıl fikir versin :( Adamlar bize hakaret bile etse altında bişeyler arayıp onları haklı çıkaracak bişeyler buluruz. :( Canım bir kere ayrıldıktan sonra tekrar barışılsa da o dikiş tutmuyor malesef.. Ve benden nacizane bir tavsiye birlikte olduğun insana sevsen de sevmesen de sürekli '' bitsin o zaman, bitti mi ? , neden böylesin, bişey mi oldu '' tarzında sorular sormamalısın. Böyle sorulardan bunalıyorlar, sıkılıyorlar. Geri döner mi diye sormuşsun. Bence geri döner evet yazar. Ama yine vurup kaçar. Bir iki mesaj atar sonra yine yok olur.. Baştan nasıl başladıysa öyle gidiyor çünkü..

Tamamını okumadım. Bu tarz ilişkilerde ısrar etmek anlamsız.
Ruh eşiniz belkide başka bir yerlerde sizi bekliyordur ?

Bugün sen yarın o. Hayat döngüdur.Sıra sizde. Şimdi o ne yasadiysa aynısını siz göreceksiniz. Yani onda takılı kalmaya devam ederseniz. Ben de öyle birşey yaşadım. Ama acısı çok fena çıktı.

Okurken çok zorlandım. Arada bir noktalama işareti koysaydınız iyi olurdu.

Bu genç sizi sevmiyor. Dönmesini beklemeyin. Kısır döngü olmuş o bana bunu dedi ben ona onu dedim o gitti geldi ben gittim o gelmedi.

Kolay gelsin.

Ayrılmadan önce kokun hala burnumda diyen bir insan. Iliskimize şahit olan çoğu insan bana olan sevgisini biliyor. Döner diyorlar ama çok geç olurmus. Her kafadan bi ses ne dusuncegimi bile kestiremiyorum artık, haklısınız belki de. Hayırlısı olsun. Zaman geçiyor günden güne daha da çok alisiyorum. Gün geldiğınde bende onumu görebilcem inşallah. Teşekkür ederim isim zor.

Back
X