- 21 Ekim 2015
- 17
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi Masalistan
Kızlar bana yardım edin lütfen fikriniz ihtiyacım var. Yaklaşık 1 yıla yakın ilişkim vardi fakat bu ilişki içinde 3 defa ayrıldım sebepleri fazla ilgilenmemesi çok fazla gorusemiyoduk ve konusamiyoduk bazı eksiklerimiz de vardı tam anlamiyla sevgilim gibi değildi ama beni seviyordu buna eminim her ayrildigimda beni geri Dönderdi bende onu çok seviyorum tabiki onsuz yapamadim ayrılma nedenlerim acaba düzelir mi oldu en son ayrıldığıMDA hiçbir şey yapmadı tek bir mesaj bile atmadi ve 2 ay boyunca konuşmadık aramadi sormadi en sonunda ben mesaj attım bu islerin oyuncak olmadigini beni hala sevdigini ama artik guvenemicegini souledi bende durumu izah ettim nolur olsun artık kopmucaktik ben cozumu ayrilarak bulurum sandım ama yanıldım hatami anladım oysa şimdi istemiyo en son konusammizda bittimi diye sordum zamana biraktigini söyledi kendisi de kestirip atamiyodu ama zaman sonra artık bana bittiğini söyle dedim çünkü artık beklemekten yoruldum oda bitti dedi sırf gurur yaptığından böyle yapıyor bende artik ustune dusmucem galjba son zamanlar biraz ustune dustum simardi gibi ama sizcw donermi