- Emoji Skoru
- 1.062
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi yarissarisever
8 yıllık iliskisi yeni bitmis ( unutmuş olması imkansız biliyorum bende zaten pek anlam yüklemiyorum) bi cocukla görüşüyorum. Aslında görüşmekte denmez o benimle flört etmeye calısıyor ama ben flörtümsü karsılık vermiyorum uzun süreli iliskidi yeni bittigi icin. Cocukluk arkadasımdı arada insta hikayelerimize -dostca- karşılıklar verirdik yıllardır bu sekilde irtibatımız var hiç görüşmemiştik taki geçen hafta hadi kahve içelim dendi o kadar. Maddi olarak geliri yüksek, ilişkiside kız avrupa yakasında oturmak istemedigi icin evlenmek için sürekli bahane bulması sebepli bitmiş. Neyse gel gelelim bu arkadaş bana cok tiki gelmeye başladı, hafta sonu bana bulusalım yazdı hiç modumda değildim bugüne erteledim. Huqqabaza gidelim dedim,-mecburen cafe ismi veriyorum değerlendirebilin diye- bana yazmıski nargile içmiceksin dimi bi an sogudum senden :) nargile cafeymiş orası , hayır içedebilirim yani sanane genel olarak.
Bi Elit sensin dedim bende, ama yani hevesimi kaçırdı. Hayır dısarıdan bakıncada yanında bebek gibi kızım yani parası var diye bişi sanıyor kendini bence. Görüşmesem mi? Ne diyorsunuz fevri mi davranıyorum?
Bi Elit sensin dedim bende, ama yani hevesimi kaçırdı. Hayır dısarıdan bakıncada yanında bebek gibi kızım yani parası var diye bişi sanıyor kendini bence. Görüşmesem mi? Ne diyorsunuz fevri mi davranıyorum?