sizce gitmeli miyim

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.601
13.602
248
herkese iyi haftasonlari,
size bi konuda danismaya geldim cunku kime sorduysam herkes farkli yorumladi.simdi benim yegenimin( cocukluk arkadasim dostum gibi) agustos ayinda dugunu var.benimde dugunden bi hafta sonra cok cok onemli bi sinavim var.ben evlendigimde onun vizeleri oldugu icin gelememisti.esimde tam sinav oncesi nasi gideceksin diyor bu arada dugun yeri bize baya uzak biz turkiyenin bi ucundayiz onlar bi ucunda.simdi siz objektif olarak soyleyin sizce napsam.gidersem ancak 3 gun kalip donmem lazim maddi acidan bi yana bide sinava bu kadar az zaman kala nasi olacak bilmiyorum.

Sevdiğin biriyse kalbinde yeri varsa mutlaka git derim. sınava yolda daha çok çalısırsın, otobüste bakarsın, aralarda bakarsın şimdi başlarsın hallolur.
Ama benim düğünüme vizesi var diye gelmeyen biri ne kadar önemli olabilir bilmiyorum benim kalbimde o ışığı çaktırmazdı.(ek:düşününce ortalama sevsem de eğleniceksem giderdim herhalde)
Sen hissediyorsan git çünkü anılar ve arkadaşlar böyle anlar hep gelmez ve sınava daha da hırslanabilirsin.

onun vizesi varmış, düğününe gelmemiş.
senin de sınavın var, sen de onun düğününe gitmeyebilirsin.
darılmaca gücenmece olmaz. ama eğer ki kendi iradenle ben sınavı da düğünü de hallederim diyorsan, gitmek istiyorsan git.

Sevdiğin biriyse kalbinde yeri varsa mutlaka git derim. sınava yolda daha çok çalısırsın, otobüste bakarsın, aralarda bakarsın şimdi başlarsın hallolur.
Ama benim düğünüme vizesi var diye gelmeyen biri ne kadar önemli olabilir bilmiyorum benim kalbimde o ışığı çaktırmazdı.(ek:düşününce ortalama sevsem de eğleniceksem giderdim herhalde)
Sen hissediyorsan git çünkü anılar ve arkadaşlar böyle anlar hep gelmez ve sınava daha da hırslanabilirsin.
esimde o gelmedi senin sinavin daha onemli sende gitme diyor ama anneme soyledim cok kizdi neymis boyle seylerin hesabini yapmayacakmisim

onun vizesi varmış, düğününe gelmemiş.
senin de sınavın var, sen de onun düğününe gitmeyebilirsin.
darılmaca gücenmece olmaz. ama eğer ki kendi iradenle ben sınavı da düğünü de hallederim diyorsan, gitmek istiyorsan git.
bilmiyorum benim cocugum da var gidip gelmek nasi olur bilmiyorum.ben en cok anneme uzuldum ona gelemem belki dedim bana sen hesaplarin pesine dusmussun dedi.

Dunyanin o biri ucunda olan dugune gitmem ben.
Hele ki onemli bir sinavim varsa hele hic gitmem.
Zaten kendisi de sizin dugune gelmemis.

Onun yaptığını doğru bulmadığım için size de misilleme yapmanızı önermiyorum.
O güne kadar bilgi birikiminiz olmayıp son 1 haftada herşeyi yalayıp yutacak değilsiniz. İsterseniz ayarlayabilirsiniz! Mesele isteyip istemediğiniz.

Mezunlar yemeğimize başka bir şehirde olmasına rağmen Cumartesi gidip Pazar sabah döneceğim. Kaldı ki okul arkadaşlarım. Yeğenim vs olsaydı elbette giderdim. Yemek Mayıs’ta ama ben uçak biletimi aldım bile. Siz de düğün tarihi belli olur olmaz biletinizi alsaydınız otobüs seyahati fiyatına uçakla gidebilirdiniz.

Demem o ki, gitmek istemezseniz bahane çok. İsterseniz de engel yok.

Sizce size yakışan davranış hangisi?

benim de kurum sinavi vardi iki hafta oncesinde arkadasimin düğününe gitmistim sekiz saatlik yola iki gün kalip donmustum. atandim da sorun olmadi.

ama çocuğum var şu an. onla o kadar yola gidemem gitmem. annenizin da lafina bakmayin. kaldi ki bunun hesabina da düşmüş olabilirsiniz. nasil rahat edecekseniz öyle yapın.

Onun yaptığını doğru bulmadığım için size de misilleme yapmanızı önermiyorum.
O güne kadar bilgi birikiminiz olmayıp son 1 haftada herşeyi yalayıp yutacak değilsiniz. İsterseniz ayarlayabilirsiniz! Mesele isteyip istemediğiniz.

Mezunlar yemeğimize başka bir şehirde olmasına rağmen Cumartesi gidip Pazar sabah döneceğim. Kaldı ki okul arkadaşlarım. Yeğenim vs olsaydı elbette giderdim. Yemek Mayıs’ta ama ben uçak biletimi aldım bile. Siz de düğün tarihi belli olur olmaz biletinizi alsaydınız otobüs seyahati fiyatına uçakla gidebilirdiniz.

Demem o ki, gitmek istemezseniz bahane çok. İsterseniz de engel yok.

Sizce size yakışan davranış hangisi?
haklisiniz onlar gelmiyoruz dediginde hic niye gelmediniz diye bi laf atmadim.en iyisi gitmek belki o zaman sartlar bunu gosterdi.bende siki calisirim bisey birakmam bi kac gune

benim de kurum sinavi vardi iki hafta oncesinde arkadasimin düğününe gitmistim sekiz saatlik yola iki gün kalip donmustum. atandim da sorun olmadi.

ama çocuğum var şu an. onla o kadar yola gidemem gitmem. annenizin da lafina bakmayin. kaldi ki bunun hesabina da düşmüş olabilirsiniz. nasil rahat edecekseniz öyle yapın.
nasil rahat ederim bilmiyorum.bi yanim git diyor bi yanim sinav oncesi nasil yapacaksin diyor.abimler gel sinava burda gir diyor sonra tatile devam edersin

Dunyanin o biri ucunda olan dugune gitmem ben.
Hele ki onemli bir sinavim varsa hele hic gitmem.
Zaten kendisi de sizin dugune gelmemis.
ben de kararsizim kirilmayacagini bilsem gitmem ama herkes nasi gitmezsim diye baski yapiyor.keske o baskiyi ben evlenirken de yapsalardi

O senin dugunune gelememis. Durumlar tam olarak ayni miydi bilemem tabi, ama olmuyosa cokta zorlama bence.

O zamana kadar çalışabildiğiniz kadar çalışmış olacaksınız zaten. Son bir haftada kafanızı dağıtırsınız işte size de iyi gelir. Ayrıca misillime yapmaya gerek yok. Madem bu kadar değerli biri gidin ve böyle bir günde yanında olun. Bir daha tekrarı olmayacak çünkü.

Back
X