sizce gitmeli miyim

Benim erkek arkadaşımın izni Kpss alan sınavının bir hafta öncesiydi. Arkadaşımın düğünü de sınav günü öğleden sonraydı. Hiç de sınava odaklanayım falan demedim. Zaten o zamana kadar çalışacağım kadar çalışmışım. Son bir haftada profesör olamam herhalde. O ana kadar çalıştım deneme çözdüm elimden geleni yaptım. Son haftada bol bol gezdim erkek arkadaşımla. Daha bile yüksek aldım:halay:

herkese iyi haftasonlari,
size bi konuda danismaya geldim cunku kime sorduysam herkes farkli yorumladi.simdi benim yegenimin( cocukluk arkadasim dostum gibi) agustos ayinda dugunu var.benimde dugunden bi hafta sonra cok cok onemli bi sinavim var.ben evlendigimde onun vizeleri oldugu icin gelememisti.esimde tam sinav oncesi nasi gideceksin diyor bu arada dugun yeri bize baya uzak biz turkiyenin bi ucundayiz onlar bi ucunda.simdi siz objektif olarak soyleyin sizce napsam.gidersem ancak 3 gun kalip donmem lazim maddi acidan bi yana bide sinava bu kadar az zaman kala nasi olacak bilmiyorum.
Kendisi benim için fedakarlık yapmamışsa aynı durumda,bende yapmam.

O gelmedi ben gitmem demeyi dogru bulmuyorum herkesin durumu farkli.Ama sinavim daha onemli.Sinavim oldugu icin gitmeyebilirim.

bilmiyorum benim cocugum da var gidip gelmek nasi olur bilmiyorum.ben en cok anneme uzuldum ona gelemem belki dedim bana sen hesaplarin pesine dusmussun dedi.

Annenizin akrabalarınızdan çekinceleri var mı? Etraf " bak evlendi unuttu akrabalarini" derler gibi düşüncesi var mı? Bana var gibi geldi.Çünkü senin düğününe, vizeler gibi seninkinden cok daha önemsiz bahanesi varken gelmediyse ve annenin senin cocugunla beraber taaaa oralardan gelmeni isteyip, üzerine böyle hesaplarin peşine düşme demesi senden cok etrafi düşünüyor gibi geldi.Eşin haklı bence gitmen çok anlamsız,kendini hiç yorma.Sonra çok hayiflanabilirsin gibi, şu zor zamanda bile gittim ettim diye.

size bi konuda danismaya geldim cunku kime sorduysam herkes farkli yorumladi.simdi benim yegenimin( cocukluk arkadasim dostum gibi) agustos ayinda dugunu var.benimde dugunden bi hafta sonra cok cok onemli bi sinavim var.ben evlendigimde onun vizeleri oldugu icin gelememisti.esimde tam sinav oncesi nasi gideceksin diyor bu arada dugun yeri bize baya uzak biz turkiyenin bi ucundayiz onlar bi ucunda.simdi siz objektif olarak soyleyin sizce napsam.gidersem ancak 3 gun kalip donmem lazim maddi acidan bi yana bide sinava bu kadar az zaman kala nasi olacak bilmiyorum.
1 hafta kalaya kadar zaten çalışacağın kadar çalışmış oluyorsun, hatta son 1 hafta çalışmayın dinlenin bile diyo uzmanlar...ama o senin düğününe gelmediği için, bilinçaltında bir kırgınlıkta var sanırım...gitmediğin zamanda, kısasa kısas yapmış gibi olcaksın.

1 hafta kalaya kadar zaten çalışacağın kadar çalışmış oluyorsun, hatta son 1 hafta çalışmayın dinlenin bile diyo uzmanlar...ama o senin düğününe gelmediği için, bilinçaltında bir kırgınlıkta var sanırım...gitmediğin zamanda, kısasa kısas yapmış gibi olcaksın.
aslinda gitmek istiyorum ama esim illaki gitmeyeceksin diyor

dugunden sonra gider ev ziyareti yaparsin kaldi ki o gelmemis bile
hic kimse icin gelecegine yön verecek bir durumdan taviz verme.
uzun vadeli dusun.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin . Ama eğer normalde yeterince calistigsaniz bir hafta sizi çok da etkilemez. Ama açıkçası ben olsam Türkiye'nin bir ucundan kalkıp bu şartlarda gitmezdim

Önemli bir sınavsa, çok emek verdiysem kesinlikle gitmem. Son 5 dk ya kadar çalışırım sınavlara. Son bir hafta çalışma diyenlere sakın aldanma. Eğer alanın sosyal bilimlere dahilse, son günler yardırmazsan emeklerin zayi olur.

Back
X