- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Pembekoala35
annen haklıesimde o gelmedi senin sinavin daha onemli sende gitme diyor ama anneme soyledim cok kizdi neymis boyle seylerin hesabini yapmayacakmisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annen haklıesimde o gelmedi senin sinavin daha onemli sende gitme diyor ama anneme soyledim cok kizdi neymis boyle seylerin hesabini yapmayacakmisim
O zaman misilleme yapmayıp giderdim ben olsam, kendinize yakışanı yapın derim kısaca. Hem bu durumda gitmemek, karşı tarafa da sen gelmediğin için zorlamadım gelmedim imajı verecek. Karar sizin.evet geldi
Kendisi benim için fedakarlık yapmamışsa aynı durumda,bende yapmam.herkese iyi haftasonlari,
size bi konuda danismaya geldim cunku kime sorduysam herkes farkli yorumladi.simdi benim yegenimin( cocukluk arkadasim dostum gibi) agustos ayinda dugunu var.benimde dugunden bi hafta sonra cok cok onemli bi sinavim var.ben evlendigimde onun vizeleri oldugu icin gelememisti.esimde tam sinav oncesi nasi gideceksin diyor bu arada dugun yeri bize baya uzak biz turkiyenin bi ucundayiz onlar bi ucunda.simdi siz objektif olarak soyleyin sizce napsam.gidersem ancak 3 gun kalip donmem lazim maddi acidan bi yana bide sinava bu kadar az zaman kala nasi olacak bilmiyorum.
bilmiyorum benim cocugum da var gidip gelmek nasi olur bilmiyorum.ben en cok anneme uzuldum ona gelemem belki dedim bana sen hesaplarin pesine dusmussun dedi.
1 hafta kalaya kadar zaten çalışacağın kadar çalışmış oluyorsun, hatta son 1 hafta çalışmayın dinlenin bile diyo uzmanlar...ama o senin düğününe gelmediği için, bilinçaltında bir kırgınlıkta var sanırım...gitmediğin zamanda, kısasa kısas yapmış gibi olcaksın.herkese iyi haftasonlari,
size bi konuda danismaya geldim cunku kime sorduysam herkes farkli yorumladi.simdi benim yegenimin( cocukluk arkadasim dostum gibi) agustos ayinda dugunu var.benimde dugunden bi hafta sonra cok cok onemli bi sinavim var.ben evlendigimde onun vizeleri oldugu icin gelememisti.esimde tam sinav oncesi nasi gideceksin diyor bu arada dugun yeri bize baya uzak biz turkiyenin bi ucundayiz onlar bi ucunda.simdi siz objektif olarak soyleyin sizce napsam.gidersem ancak 3 gun kalip donmem lazim maddi acidan bi yana bide sinava bu kadar az zaman kala nasi olacak bilmiyorum.
aslinda gitmek istiyorum ama esim illaki gitmeyeceksin diyor1 hafta kalaya kadar zaten çalışacağın kadar çalışmış oluyorsun, hatta son 1 hafta çalışmayın dinlenin bile diyo uzmanlar...ama o senin düğününe gelmediği için, bilinçaltında bir kırgınlıkta var sanırım...gitmediğin zamanda, kısasa kısas yapmış gibi olcaksın.
aslinda gitmek istiyorum ama esim illaki gitmeyeceksin diyor
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin . Ama eğer normalde yeterince calistigsaniz bir hafta sizi çok da etkilemez. Ama açıkçası ben olsam Türkiye'nin bir ucundan kalkıp bu şartlarda gitmezdimherkese iyi haftasonlari,