Ben eşinize hiç güvenmiyorum gidecekmisiniz gitmeyecek misiniz bilmiyorum da eşiniz feci patlayacak size şimdiden hazır olun bana öyle geliyor kayınvalideniz öyle bir ajitasyon yapacakki o dalgalar sizin eve kadar gelecek demişti dersiniz bilemiyorum o zaman ne olacak .
O zaman kesin giderim galiba. Bende dünyaya bir kez geliyorum o kadar cefayı iftiralara uğrayıp dışlanmak için çekmedim çok şükür. Susuyorsak saygımızdan sevgimizden bakalım zaman neler gösterecek
O zaman kesin giderim galiba. Bende dünyaya bir kez geliyorum o kadar cefayı iftiralara uğrayıp dışlanmak için çekmedim çok şükür. Susuyorsak saygımızdan sevgimizden bakalım zaman neler gösterecek
En doğrusu olur. Burdan gaza gelmeyin. Daha sonra sizi bu yüzden üzmelerine de fırsat vermemiş olursunuz. Daha sonra da mesafenizi arttırırsınız. Ta ki onlar kendilerini size karşı düzeltene kadar.
Eşim savunsada anlamayacak kızımı ezdirmem diyor hepimizi karşısına alıyor kızı da ne çok sever annesini. Eşim beni savundu şimdi de sadece kin tutmak istemiyor annesi olduğu için