sizce göğsümde çıkan bu şey nedir

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
arkadaşlar benim 5 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum ama önce sol göğsümde çıkan ve şimdi de sağ göğsümde çıkmaya başlayan bir şey var...
göğüs ucumun etrafında görüntü olarak pembe renkli ve kabuk tutmuş kurumuş gibi olan ve aynı zamanda kaşınan bu şey ne olabilir...
mantarmı diye düşünüyorum ama öyle olsa bebeğimin ağzına da bulaşmazmıydı...
benim gibi bi durum yaşayan varmı...
cevaplarınız için teşekkürler şimdiden:3:

sanırım konuyla ilgili kimsenin bir bilgisi yok pazartesi cildiyeye gitcem ama benim gibi bir durum yaşayan ya da gören olsaydı içim daha rahat olacaktı:2:

bilmiyorumki bir cildiyeye gösterim bakalım kimsenin bilgisi yok heralde kızarık ve pul pul olmuş kurumuş gibi aynı..
çok büyük bi bölge değil ama büyüyor galiba gerçi doktora gitsem de krem falan süremem bebek emziriyorum bilmiyorum artık:83:

canım benımde oyle oldu.ama pembe degılde beyaz ucu.önce saglıkocagı sagolsun iğneyle patlattı.tekrar edınce cerraha gıttım.bepanten ile bactoral kremlerını
verdı.neden olduguna gelınce temız tutmamaktan kaynaklanıyor sanırım.göğüs pedi ve göğüs kremikullan.ayrıca sürekli sil temiz tut.bi süre sonra geçer.

yani bilmiyorum ki canım temizlikle alakalı olabilir çünkü göğüs pedi vs kullanmadım hiç gerek de duymadım zaten sütüm fazla olmadığı için...
önemli bişi olmasın da inşallah

yani bilmiyorum ki canım temizlikle alakalı olabilir çünkü göğüs pedi vs kullanmadım hiç gerek de duymadım zaten sütüm fazla olmadığı için...
önemli bişi olmasın da inşallah

her emzirmeden sonra önce suyla temizle sonra da sütünden sür.. işe yarar diye düşünüyorum. geçmiş olsun

ayy bi türlü gidemedim doktora yaaa
ama araştırdığım kadarıyla galiba egzama çıkmış göğsümde:27:

merhaba benimde suan 5 aylık bebeğim var... emzirmeden dolayı göğüslerimde egzama olustu. bir türlü geçmiyor siz o zaman ne kullanmıstınız

Back
X