Sizce gordugum gercekmiydi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar kknin cok degerli ablalari bir kac gun once koyume gitmistik ailecek teyzem felan da ordaydi neyse aksam yemegi hazirliyoruz bende soslu makarna yapmak icin tezgahin basina gectim tam sogani dogruyorum tezgahin altinda tul var tul oynadi dizim degmistir dedim dogramaya devam ettim o ara fare cikti tezgahtan ben ciglik cigliga bagirarak kactim birden basim dondu bir garip oldum teyzem ve anneannem tezgaha cikmadigini fare bile olmadigini benim uydurdugumu soylediler o mutfaga hala giremiyorum ve eminim gordugum gercekti

Gördüyseniz, görmüşsünüzdür. Sanki gökkuşağı yeleli, tek boynuzlu at gördüm diyorsunuz. Arada halüsinasyona sebep olan bir hastalığınız ya da madde bağımlılığınız yoksa, uyduruyorsun demelerinin sebebi nedir? :confused:
keske unicornlarin asigiyim ayrica halusinasyon gormedim eminim ama teyzemler yemin etti olmadigina ama ben gordum adim kadar eminim

keske unicornlarin asigiyim ayrica halusinasyon gormedim eminim ama teyzemler yemin etti olmadigina ama ben gordum adim kadar eminim
Bence teyze ve anneanne fareyi evin ferdi olarak kabul etmişler, kimseye çaktırmamak için varlığını inkar ediyorlar.
Ve keşke hobbitler, elfler, periler, büyücüler, falanlar filanlar da gerçek olsa. Çok şey mi istiyoruz, di mi? :KK53:

Bence teyze ve anneanne fareyi evin ferdi olarak kabul etmişler, kimseye çaktırmamak için varlığını inkar ediyorlar.
Ve keşke hobbitler, elfler, periler, büyücüler, falanlar filanlar da gerçek olsa. Çok şey mi istiyoruz, di mi? :KK53:
olabilir o eve bir kere daha fare girmisti onu da kuzenim gormustu ama yine bulamamislardi biz mi delirdik acaba? Bu arada cok sey istemiyoruz cınım

Bir kere bir köyde düğüne gittim. Mutfakta oturuyoruz, cay içiyoruz. Birden musluğun altından bir ses geldi. Bende yakında kapının yanında oturuyorum.. Birden küçük bir fare bir köşeden diğer köşeye kaçtı. Odadaki bütün kadınlar kızlar bir ayağa fırlamakla bağır çağır odadan kaçtı. Odada sadece fare ve elinde cay bardağı ile ben kaldık. :D kim daha saskindi kim bilir. Köyde olabilir böyle şeyler. Size geçmiş olsun. Büyük ihtimalle sizinki de kaçmıştır

Ben babannemlere gitmiştim , ev müstakil ve yanında kucuk kömürlük tarzi bi yer var butun pencereler sineklik ben unuttum acik bıraktım bi gece mutfağa su icmeye kalktm pıtır pitir kaçtı ay deli oldm dedim tabi yok filan dediler ama insan görüyor belli belirsiz kaçıyor neyse sonra buldular dediler ama cok korkarım fareden ya

Back
X