Sizce gordugum gercekmiydi

K

Kusura bakma yazmadan edemedim.
Yeni üyelik almışsın ve aldığından beri konu açıp duruyorsun. Alışkanlık oldu galiba çünkü bişey bulamayınca fare konusu açmışsın.
Geçen gün kazen 3 tane üyeliğin var diye iptal etmişti diğerlerini.
Anlamadım böyle ne yapmaya çalışıyorsun?

Anaaa bu o mu yaw:KK53:

Okuyunca kendi yaşadığım şey aklıma geldi ve ürperdim resmen. Adet sancısı çekiyordum arabayla acile giderken arabanın içine fare girmiş ve ayağımın üstünden geçti daha karanlıkta nerelerine temas etti bilemiyorum gecenin bir vakti ağrı sizi içinde çığlık atıp arabadan kendimi dışarı attim :kusmuk:

Okurkennn tiksindimmm ayyy degil o mutfaga o evin bir metre yakinina yaklasamazdim.benimde bahcemde vardi gecen sene bahceye adim atamiyordum cocuklarla cok kotuydu.ben cokkkk korkarim ve igrenirim.kesin faredir size caktirmamislar..

Gördüyseniz, görmüşsünüzdür, niye kuşku duyuyorsunuz? Sanki gökkuşağı yeleli, tek boynuzlu at gördüm diyorsunuz. Arada halüsinasyona sebep olan bir hastalığınız ya da madde bağımlılığınız yoksa, uyduruyorsun demelerinin sebebi nedir? :confused:
😂😂😂😂 ailenin güvensizliği

Ilk atandigim koy okulunda bir gun yerde kucuk kucuk siyah seyler gordum. Cok da anlamadim ne oldugunu onemsemedim. 2 ogretmendik sadece okulda. Diger hocaya gosterdim. O da anlamadi. Fotografini cekip babama attim. Babam bu fare pisligi,okula kedi koyun sabaha kadar halleder dedi. Tabi koyumuzun mezhebi şafiydi. Kedi kopekler harammis onlarda. Ilk kez duydum. Ayaklandilar. Asla olmaz falan dediler. Sonuc koyamadik. Kapan alip koyariz dedik ustelemedik. Ertesi gun cocuklara okul uzumu dagitacaktim. Koliyi actigim gibi fareyle goz goze geldim. Ilk kez fareyi canli canli gormustum. Ikimiz de birbirimizden korktuk tabi 😂 o kacti ben kactim. Cikista tuzaklar koyduk. Yapistirici falan surduk kartonlara. Ertesi sabah tam 4 tanesini kartona yapisik bulduk. Ay cok kotuydu ya. Bak hatirladim simdi 😂😂

Anam bende hayalet gorfun sandim:) e koyluk yer dogal yani
Farenin olmadığı yer mi var :))) Koca metropollerde bile olur fare, tek fark büyükşehirlerdeki her eve giremezler sokaklarda cirit atarlar:)
Büyük ihtimalle anneanneyle teyze kimse korkmasın diye yok demişlerdir, küçükler o kadar değil de bazısı kedi kadar oluyor, bir arkadaşımın tam taşınırken evine girmiş, kız eşyaları kutulayacakken görmüş, çığlık çığlığa beni çağırmıştı kov şu fareyi diye, küçük olsa sorun değil hemen kaçıp gidiyor ama büyüktü, eve yerleşti resmen mecbur eşyaları ben toplayıp kutulamıştım :))

canım eğer fareyse bi iki haftaya basar her yeri :) ben üniversitede de okurken özel yurtta kalıyordum seneler önce fare gördüm dedim yurt müdürü iftira atıyorsun bize dedi bir hafta sonra odalardan kızlardan çığlık sesleri :) yurdun her tarafını bastı. bence erkenden tedbir alın zehirleyin

Farenin olmadığı yer mi var :))) Koca metropollerde bile olur fare, tek fark büyükşehirlerdeki her eve giremezler sokaklarda cirit atarlar:)
Büyük ihtimalle anneanneyle teyze kimse korkmasın diye yok demişlerdir, küçükler o kadar değil de bazısı kedi kadar oluyor, bir arkadaşımın tam taşınırken evine girmiş, kız eşyaları kutulayacakken görmüş, çığlık çığlığa beni çağırmıştı kov şu fareyi diye, küçük olsa sorun değil hemen kaçıp gidiyor ama büyüktü, eve yerleşti resmen mecbur eşyaları ben toplayıp kutulamıştım :))
Abla sen herseyin farkindasin sanirim kediyle farenin oyununu bozarsin;)

Merhabalar kknin cok degerli ablalari bir kac gun once koyume gitmistik ailecek teyzem felan da ordaydi neyse aksam yemegi hazirliyoruz bende soslu makarna yapmak icin tezgahin basina gectim tam sogani dogruyorum tezgahin altinda tul var tul oynadi dizim degmistir dedim dogramaya devam ettim o ara fare cikti tezgahtan ben ciglik cigliga bagirarak kactim birden basim dondu bir garip oldum teyzem ve anneannem tezgaha cikmadigini fare bile olmadigini benim uydurdugumu soylediler o mutfaga hala giremiyorum ve eminim gordugum gercekti
Korkmayın diye yok diyorlar. Tabi ki gerçek. Korkmayın minicik bir fare o.

Arkadaşlar merhaba,
Bugün kedim camdan dışarı bakarken ben de yanına gittim. Sonra fotoğrafta görmüş olduğunuz şeyleri gördüm. Kusura bakmayın koyuyorum çünkü çok bilgili değilim bu konuda. Ben fare kakası olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta kayınvalidem ziyarete geldi bizi. Evden gitmeden yattığı odanın camını açık bırakmış. Ta akşam fark ettim hemen kapattım camı. Geçen yaz balkonda görmüştük küçük fındık faresi çok tedirgin etti beni bu durum, dolayısıyla kontrollü açıyorum kapıyı. Camları hiç açmıyorum, yukarıdaki havalandırmasını açıyorum camın, telli o da zaten. Hollanda’da yaşıyoruz biz ve maalesef buranın böyle bir sorunu var çünkü sokak kedisi yok. Tüm evi talan ettik. Ne başka yerde buna benzeyen bir şey var, ne de başka bir belirti. Annem geldiyse de kediden dolayı gitmiştir diyor ama biraz tedirginim, gecenin bu saati oldu yatamadım hala 😬 bir de açık olan camın önünde değil salonun cam kenarında gördüm, içerde. ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 1F29AD6A-4624-4CA9-B19F-EBB05F33E212.webp
    1F29AD6A-4624-4CA9-B19F-EBB05F33E212.webp
    27 KB · Görüntüleme: 567
Arkadaşlar merhaba,
Bugün kedim camdan dışarı bakarken ben de yanına gittim. Sonra fotoğrafta görmüş olduğunuz şeyleri gördüm. Kusura bakmayın koyuyorum çünkü çok bilgili değilim bu konuda. Ben fare kakası olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta kayınvalidem ziyarete geldi bizi. Evden gitmeden yattığı odanın camını açık bırakmış. Ta akşam fark ettim hemen kapattım camı. Geçen yaz balkonda görmüştük küçük fındık faresi çok tedirgin etti beni bu durum, dolayısıyla kontrollü açıyorum kapıyı. Camları hiç açmıyorum, yukarıdaki havalandırmasını açıyorum camın, telli o da zaten. Hollanda’da yaşıyoruz biz ve maalesef buranın böyle bir sorunu var çünkü sokak kedisi yok. Tüm evi talan ettik. Ne başka yerde buna benzeyen bir şey var, ne de başka bir belirti. Annem geldiyse de kediden dolayı gitmiştir diyor ama biraz tedirginim, gecenin bu saati oldu yatamadım hala 😬 bir de açık olan camın önünde değil salonun cam kenarında gördüm, içerde. ne diyorsunuz?

Merhaba yeni konu açarsanız yorum alabilirsiniz, burada ki mesajınız pek görülmez..

[QUOTE="cilek.yagmuru, post: 59935147, member: 156680
Anne babasiyla hep sorun yaşayan üye bu. Hani babasi tuhaf ses çıkardığı için kızıştı. Kavga etmişti modaci olmak istiyordu sanırım. Konu açmıştı. Annem evlat ayrimi yapıyor diye konu açmıştı. Valla soylenmese bende o uyenin bu uye olduğunu hatirlamazdim😃

Back
X