Hayır eskinin tüm ailesi ve arkadaşları beni ilgilendirmezdi. Niye görüşmek istiyorsunuz illa anlamadım
Çok seviyorum kendisini. Umarım cevap yazar.insan olarak seviyorsam ben görüşmek isteyebilirdim ama o görüşmek ister mi bilemedim
Buluşmanıza vs bir şey diyemem ama
Mümkünse o kadına '' habersizce bırakıp gittin '' tribi atmayın .
Şakayla karışık kocanı boşarken bizi demi boşadın ? bile demeyin !
Giderseniz de Onu çağıracak kişiye durumu özetle anlatın konuşmak isterse yanıma 5 dk gelebilir mi deyin .
Gelirse konuşursunuz , gelmezse kendi bilir .
Aranızda bi arkadaşlık-muhabbet varsa, neden olmasın?
Siz mesajınızı atmışsınız; bir gün illaki görecektir. Üzerine üzerine gitmeyin, görüşmek istiyorsa o size dönsün.
Eskiyi hatirlatacak hic bir sey konusamayacaksaniz, ima dahi etmeyecekseniz sansinizi deneyin.
Ben istemezdim. Bosanmisim sonucta adami gormuyom sulalesini gorup napcam. Belki yeni iliskim var rahatsiz olabilirim. Bende böyle öküz öldu ortaklik bitti.
Var. Onu görmek istiyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Ne alaka falan derse diye. Sizin görüşleriniz benim için önemli
istemeyebilir, kibarca sansinizi deneyin ne kaybedersiniz.Üzerinden baya yıl geçti. O zamana karşı bir şey hatırlamıyorum ki hatırlatacak bişeyim olsun. Acaba diyorum beni görmek istemezse ya
İstemeyebilir. .Üzerinden baya yıl geçti. O zamana karşı bir şey hatırlamıyorum ki hatırlatacak bişeyim olsun. Acaba diyorum beni görmek istemezse ya
Madem aranızda samimiyet vardı, bulabiliyorsanız telefon numarasını bulun ve oradan mesaj atın. Açıkça neler düşünerek kendisine ulaştığınızı, çekindiğiniz yönleri söyleyerek arkadaşlığını özlediğinizi belirtin. Gerçek bir dostsa zaten sizi anlayacaktır.
Telefonunu bulamadım. Sadece facebook adresi var.
Teşekkür ederim. Sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten söylemek istedim.istemeyebilir, kibarca sansinizi deneyin ne kaybedersiniz.
Özel mesaj hakkım olsaydı size bu konuyla ilgili birşey atmak isterdim.İstemeyebilir. .
Belki ister ama evlendiyse eşi sıcak bakmayabilir.
Ya da çok sevinir. .
Bu kadar istiyorsanız şansınızı deneyin bence
O zaman bekleyeceksiniz ve mesajınızı görmesini umacaksınız.
Belki de diğer mesajlarda adınızdan geldiğini gördü ama üzerine tıklayıp açmadı, bilemezsiniz.
teşekkür ederimTeşekkür ederim. Sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?