Sizce görmeli miyim?

Hope---

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
77
29
8
34
Merhaba hanımlar,
Öncelikle iyi geceler diliyorum ve bir konu hakkında fikirleriniz almak istiyorum.
Kuzenimle(baba tarafından) onun eşi ayrılalı 12-13 sene oluyor ve annemde kızı çok severmiş kız kardeşi gibi,
Bu arada bu kuzenle annemler falan konuşmuyorlar. Kız kardeşi olarak gördüğü için haber vermeden bırakıp gitmesi annemi baya üzmüş. Ama annemin her lafında o kız. Baya özlüyor. Bu arada biz x'in facebook adresini bulduk. Mesaj attım ama diğer kutusuna düştüğü için görmedi. Bende onu gidip görmek istiyorum. Sizce gitmeli miyim? Bu arada beni çok severdi. Olaya kendi bakış açınızdan bakarsanız siz eski eşiniz tarafından birini görmek istermiydiniz?
NOT: Konu feyk değildir. Yöneticilere kendi hesabımdan mesaj attım. İkinci üyeliğimdir.

Hayır eskinin tüm ailesi ve arkadaşları beni ilgilendirmezdi. Niye görüşmek istiyorsunuz illa anlamadım

Buluşmanıza vs bir şey diyemem ama
Mümkünse o kadına '' habersizce bırakıp gittin '' tribi atmayın .
Şakayla karışık kocanı boşarken bizi demi boşadın ? bile demeyin !

Giderseniz de Onu çağıracak kişiye durumu özetle anlatın konuşmak isterse yanıma 5 dk gelebilir mi deyin .

Gelirse konuşursunuz , gelmezse kendi bilir .

Aranızda bi arkadaşlık-muhabbet varsa, neden olmasın?
Siz mesajınızı atmışsınız; bir gün illaki görecektir. Üzerine üzerine gitmeyin, görüşmek istiyorsa o size dönsün.

Yok öyle birşey demem onların ikisinin arasındaki bir durum beni ilgilendirmez. Teşekkür ederim oyle yapacağım galiba.

Eskiyi hatirlatacak hic bir sey konusamayacaksaniz, ima dahi etmeyecekseniz sansinizi deneyin.

Aranızda bi arkadaşlık-muhabbet varsa, neden olmasın?
Siz mesajınızı atmışsınız; bir gün illaki görecektir. Üzerine üzerine gitmeyin, görüşmek istiyorsa o size dönsün.

Var. Onu görmek istiyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Ne alaka falan derse diye. Sizin görüşleriniz benim için önemli

Ben istemezdim. Bosanmisim sonucta adami gormuyom sulalesini gorup napcam. Belki yeni iliskim var rahatsiz olabilirim. Bende böyle öküz öldu ortaklik bitti.

Var. Onu görmek istiyorum ama tepkisinden çekiniyorum. Ne alaka falan derse diye. Sizin görüşleriniz benim için önemli

Madem aranızda samimiyet vardı, bulabiliyorsanız telefon numarasını bulun ve oradan mesaj atın. Açıkça neler düşünerek kendisine ulaştığınızı, çekindiğiniz yönleri söyleyerek arkadaşlığını özlediğinizi belirtin. Gerçek bir dostsa zaten sizi anlayacaktır.

Üzerinden baya yıl geçti. O zamana karşı bir şey hatırlamıyorum ki hatırlatacak bişeyim olsun. Acaba diyorum beni görmek istemezse ya
İstemeyebilir. .
Belki ister ama evlendiyse eşi sıcak bakmayabilir.
Ya da çok sevinir. .

Bu kadar istiyorsanız şansınızı deneyin bence

Telefonunu bulamadım. Sadece facebook adresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…