Sizce görüşmeye gitmeli miyim?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Kızlar bir avukatın yanında sekreter olmak için görüşmeye gidicem şartlar çok iyi haftasonu tatil vs. Ama sevgilim istemedi sonrada istiyorsan git görüş tamam karışmıyorum aklın kalmasın dedi ama bu iş olursa izin günlerimiz denk gelmeyecek :/ Henüz birşey belli değil ama işi yapabilir miyim ondan da tedirginim. E birde sevgilimle kötü günler geçirdik yeni yeni toparlanıyoruz bunun üstüne birde izin günümüz uyuşmayacak buda moralimi bozuyor. Ne yapmalıyım? :26:

Evde boş boş oturarak zaman kaybetmek doğru değil.
Git görüş,uygunsa başla derim.
Sevgilinle buluşacak zaman elbette ayarlarsın.
Millet vardiyalı,nöbetli çalışıyor hem evli hem bebeli.
Sen de hem para biriktirip evliliğinizi hızlandırmış olursun hem de kendini geliştirirsin.

işe girersin,baktın olmadı o zaman düşünürsün.Sevgilini bu kadar karıştırma derim.Şimdiden ona neymiş ?

git tabiiki. Sevgilin için iş fırsatını mı kaçırıcaksın? Haftasonun tatil olucakmış, e sen hangi işi bulursan bul izinler genelde haftasonu olacağından izin günleriniz denk gelmeyecek ki zaten. Akşamları görüşürsün, mutlaka bir zaman ayarlanır. Para kazanır kendini geliştirirsin, önceliğin senin hayatın, sevgiline göre şekillendirme .

Bence git görüş ve başla işe 👊👊👊 baktın olmadı uymadı ayrılır başka iş bakarsın 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence şu anlık gitme yani kötü günler geçirdik yeni barıştık demişsin ya yeni yeni ısınıyorsunuz varsayarak konuşuyorum .

Yani nasıl dedi tamam sen bilirsin en istersen onu yap!! gibimi konuştu -sen bilirsin git aklın kalmasın canım .. gibi mi . . tavrı da önemli sana bırakmış ama gitme der gibi mi ? ..

Evet ya, çoçugun duygulari, is imkanlarindan daha önemli

Yahu millet fabrikalarda, madenlerde çalisiyor yani sirf tatil uyusmuyor diye iyi bir isi geri çevirmek neyin mantigi anlayamiyorum.
Insan gençken didinir, çalisir, para kazanir. Hayat öyle laylaylom kolay degil. Hayatta mecburen çabalamak zorundasin ki ilerde rahat edesin diye.
Fedakarlik yapmak zorundasin.

Evet haklısınız şuan bende bu durumda olsam gider görüşürdüm dedim içimden . .

Biraz duygusal yaklaşa biliyorum en azından ben en iyi çağlarda verimli yaşlarda çalışmalıyız hayat kurmak için .. Haklısınız

Bunu demek istedim ben. Ki bu isi ömür boyu yapacak diye bir kaidede yok. Güzel bir referansta olabilir.
Konu sahibin erkek arkadasinin yaptigini çok yalnis buluyorum.Bencillikten kiz arkadasina pek destek çikmiyor.

bir erkek nişanlısı eşi vs olmayan bir kıza iş görüşmesine gitme deme cesaretini nerden bulur ben anlamıyorum..bir kadın için en önemli şey kendi ayakları üstünde durabilmektedir, evde oturup sevgilinin tatil günü gelsin diye mi bekleyeceksin bu genç ve en verimli yaşında..

ayrıca aramızı yeni düzeltiyoruz diyerek işe girmekten çekinmişsiniz ama çalışan ve üreten bir bayan olduğunuzda kendinize daha güvenli ve bir ilişkiyi daha güzel yürütebilecek biri olacağınıza inanıyorum ben..

Git çalış. Sevgilinde biraz özlesin seni :) İşi dene biraz olmazsa zorlanırsan bırakırsın.. Biz sevgilimle aynı ofisteyiz ama cok sık görüşemiyoruz. Takılma bunlara illaki zaman yaratırsınız.

Boyle seylere sevgilini karistirma bence. Ona neymis senin is bulup calismandan ki? Bu sekilde seni kisitlayacak biriyse tekrar dusun bu iliskiyi.
Izin gunlerine gelirsek, zaten cogu isin izni haftasonudur. Gorusmek isteyen insan haftanin 7 gunu de calissa, gorusmeye zaman yaratmayi bilir. Oldu, evinde oturup onun isten gelmesini mi bekleyeceksin, aman onun izin gununde hazir olayim diye?

Boyle eften puften sebeplerle kendi ayaklarinin ustunde durma firsatlarini tepme derim. Sonra pisman olursun. Calismaya niyetin varsa tabii.

Destek olacagina soyledigi lafa... Onca insan ekmek parasi icin ne islerde calisiyor.. İzin gunleri uyusmuyor diye o zaman hic calisma hep evde otur onun keyfine gore de bulusursunuz. Ne bencilce. K bakmayin ama cok bencilce bi hareket.

Siz bu isi ne kadar istiyorsunuz? Once onu dusunun. Bence gidin gorusmeye. İsi bilmiyorum demissiniz ya; olsun ogrenirsiniz :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

segilin gelip geçici yani senin hayatını iyi yönde yönlendirmeli bu ne ya onunla 2 saat görüşeceksin diye çalışmayacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…