Kızlar bir avukatın yanında sekreter olmak için görüşmeye gidicem şartlar çok iyi haftasonu tatil vs. Ama sevgilim istemedi sonrada istiyorsan git görüş tamam karışmıyorum aklın kalmasın dedi ama bu iş olursa izin günlerimiz denk gelmeyecek :/ Henüz birşey belli değil ama işi yapabilir miyim ondan da tedirginim. E birde sevgilimle kötü günler geçirdik yeni yeni toparlanıyoruz bunun üstüne birde izin günümüz uyuşmayacak buda moralimi bozuyor. Ne yapmalıyım? :26:
Bence şu anlık gitme yani kötü günler geçirdik yeni barıştık demişsin ya yeni yeni ısınıyorsunuz varsayarak konuşuyorum .
Yani nasıl dedi tamam sen bilirsin en istersen onu yap!! gibimi konuştu -sen bilirsin git aklın kalmasın canım .. gibi mi . . tavrı da önemli sana bırakmış ama gitme der gibi mi ? ..
Evet haklısınız şuan bende bu durumda olsam gider görüşürdüm dedim içimden . .Evet ya, çoçugun duygulari, is imkanlarindan daha önemli
Yahu millet fabrikalarda, madenlerde çalisiyor yani sirf tatil uyusmuyor diye iyi bir isi geri çevirmek neyin mantigi anlayamiyorum.
Insan gençken didinir, çalisir, para kazanir. Hayat öyle laylaylom kolay degil. Hayatta mecburen çabalamak zorundasin ki ilerde rahat edesin diye.
Fedakarlik yapmak zorundasin.
Evet haklısınız şuan bende bu durumda olsam gider görüşürdüm dedim içimden . .
Biraz duygusal yaklaşa biliyorum en azından ben en iyi çağlarda verimli yaşlarda çalışmalıyız hayat kurmak için .. Haklısınız
Kızlar bir avukatın yanında sekreter olmak için görüşmeye gidicem şartlar çok iyi haftasonu tatil vs. Ama sevgilim istemedi sonrada istiyorsan git görüş tamam karışmıyorum aklın kalmasın dedi ama bu iş olursa izin günlerimiz denk gelmeyecek :/ Henüz birşey belli değil ama işi yapabilir miyim ondan da tedirginim. E birde sevgilimle kötü günler geçirdik yeni yeni toparlanıyoruz bunun üstüne birde izin günümüz uyuşmayacak buda moralimi bozuyor. Ne yapmalıyım? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?