Bu yüzyılda hala bu sorularin sorulmasi ...
çok şekerim böyle insan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yüzyılda hala bu sorularin sorulmasi ...
çok şekerim böyle insan![]()
Evde boş boş oturarak zaman kaybetmek doğru değil.
Git görüş,uygunsa başla derim.
Sevgilinle buluşacak zaman elbette ayarlarsın.
Millet vardiyalı,nöbetli çalışıyor hem evli hem bebeli.
Sen de hem para biriktirip evliliğinizi hızlandırmış olursun hem de kendini geliştirirsin.
Erkek arkadaşım istemiyor calismayayim kocam istemiyor evde oturayim offg valla cok ilginc ...
otursun işte ne güzel biz çalışıyoruz da kıymetimiz mi biliniyor sanki....
Ben çalışıyorum ve de çokta kıymetim biliniyor, böyle evde oturup evleniyorlar. Kocaları aldatınca, dayak atınca da ağlıyorlar "ayy ne yapıcam, gidicek yerim yok, maaşım yok" diye. Mahkemelerde 3 kuruş nafaka almak için , dilenci oluyorlar.
Hala bu devirde bu zihniyet gerçekten bravo size.
ben hiciv tarzında söyledim yoksa kesinlikle çalışılsın sizden yanayım bende ama genel tavır odur ya sanki siz çalışıyorsunuz da daha mı iyi derler ona istinaden söyledim...![]()
Ayy bende nasıl çıkıştım size, kusura bakmayın lütfen.Ya inanın bu forumda "erkek değil mi bakmak zorunda", "koca parası yemek" tabirlerini o kadar çok okuyorum ki, kadınlara yakıştıramıyorum bu illa bir erkeğe sırtını yaslama durumunu. O bakımdan birden yazıverdim bende kusura bakmayın lütfen.
Evde boş boş oturarak zaman kaybetmek doğru değil.
Git görüş,uygunsa başla derim.
Sevgilinle buluşacak zaman elbette ayarlarsın.
Millet vardiyalı,nöbetli çalışıyor hem evli hem bebeli.
Sen de hem para biriktirip evliliğinizi hızlandırmış olursun hem de kendini geliştirirsin.
işe girersin,baktın olmadı o zaman düşünürsün.Sevgilini bu kadar karıştırma derim.Şimdiden ona neymiş ?
İşsizlikten kıvranan biri olarak kaçırma derim.
git tabiiki. Sevgilin için iş fırsatını mı kaçırıcaksın? Haftasonun tatil olucakmış, e sen hangi işi bulursan bul izinler genelde haftasonu olacağından izin günleriniz denk gelmeyecek ki zaten. Akşamları görüşürsün, mutlaka bir zaman ayarlanır. Para kazanır kendini geliştirirsin, önceliğin senin hayatın, sevgiline göre şekillendirme .
Masraflarını karşılayacaksa çalışma.
sevgilini dinlersen sonra pişman olursun. demedi deme...
Bence git görüş ve başla işe 👊👊👊 baktın olmadı uymadı ayrılır başka iş bakarsın 😘
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle gitmelisin iş kolay bulunmuyor.
Sevgilin sana maaş ödeyecekse gitme tabi.
Evet ya, çoçugun duygulari, is imkanlarindan daha önemli
Yahu millet fabrikalarda, madenlerde çalisiyor yani sirf tatil uyusmuyor diye iyi bir isi geri çevirmek neyin mantigi anlayamiyorum.
Insan gençken didinir, çalisir, para kazanir. Hayat öyle laylaylom kolay degil. Hayatta mecburen çabalamak zorundasin ki ilerde rahat edesin diye.
Fedakarlik yapmak zorundasin.
Destek olacagina soyledigi lafa... Onca insan ekmek parasi icin ne islerde calisiyor.. İzin gunleri uyusmuyor diye o zaman hic calisma hep evde otur onun keyfine gore de bulusursunuz. Ne bencilce. K bakmayin ama cok bencilce bi hareket.
Siz bu isi ne kadar istiyorsunuz? Once onu dusunun. Bence gidin gorusmeye. İsi bilmiyorum demissiniz ya; olsun ogrenirsiniz :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
segilin gelip geçici yani senin hayatını iyi yönde yönlendirmeli bu ne ya onunla 2 saat görüşeceksin diye çalışmayacak mısın?
çok şekerim böyle insan![]()
Kesinlikle tamamen katılıyorum bu yoruma . Ayrıca izin günleriniz denk gelmiyosa sevgilin düşünsün bunu. Hazır ne güzel iş bulmuşsun herkes asgari ücretle ev geçindirme derdine düşmüşken sen sevgilin yüzünden görüşmeye mi gitmiyceksin ? işi neden yapamayasın avukatın yanında sekreterlik zor bişey değil randevuları dosya düzenlemelerinde yardımcı olcaksın vs. kaçırma bu fırsatı sonra çok pişman olursun.
Gerçekten soruyorsun yani bu soruyu öyle mi?
masraflarınızı o karşılayacaksa gitme diyenlere katılmıyorum.
kadınlar hep bundan kaybediyor işte..
neden bütüm amacımız sırtımızı bir erkeğe yaslamak. neden kendi ayaklarımızın üstünde durma gibi bir çabamız yok.. evlenirler kocaları istemez çalışmazlar.yarın öbürgün aldatıldıklarında eşleri vefat ettiklerinde tatsız bir olay olduklarında napacaklarını bilemez halde çaresizce ortada kalıyorlar..
konu sahibi sana gelince, neden hayatınızı erkek arkadaşınıza göre değerlendiriyorsunuzkibence işe başlamalısınız..
Ayy bende nasıl çıkıştım size, kusura bakmayın lütfen.Ya inanın bu forumda "erkek değil mi bakmak zorunda", "koca parası yemek" tabirlerini o kadar çok okuyorum ki, kadınlara yakıştıramıyorum bu illa bir erkeğe sırtını yaslama durumunu. O bakımdan birden yazıverdim bende kusura bakmayın lütfen.
Yanlış anlaşıldım kızlar, ben gitmycem demedim ki sadece içime sinmeyen birşeyler var dedim. Tabiki erkek arkadaşıma göre işimi belirlemiycem. Sadece tedirgindim ve buda gerçekleşti. Görüşmeye gittim ve adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi ve biraz da korktum. Burdaki değil şehir dışındaki ofisinde başlayacakmışım işe. Nasıl cümle kurduğumu bile bilmiyorum düşünmediğimi söyledim teşekkür ettim ve çıktım. Hayırlısı değilmiş demek ki. Ama tek gittiğime de pişman oldum.
Yanlış anlaşıldım kızlar, ben gitmycem demedim ki sadece içime sinmeyen birşeyler var dedim. Tabiki erkek arkadaşıma göre işimi belirlemiycem. Sadece tedirgindim ve buda gerçekleşti. Görüşmeye gittim ve adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi ve biraz da korktum. Burdaki değil şehir dışındaki ofisinde başlayacakmışım işe. Nasıl cümle kurduğumu bile bilmiyorum düşünmediğimi söyledim teşekkür ettim ve çıktım. Hayırlısı değilmiş demek ki. Ama tek gittiğime de pişman oldum.
Hmmmmm iyi yapmışsın gitmekle canım işe girmemeklede iyi yapmışsın :) hayırlısı
İş görüşmelerine tek gidilir zaten, yanınızda birisiyle gitmeniz çok yanlış bir imaj oluşturur. Sakın bu pişmanlığınızdan etkilenip, ileri de başka iş görüşmesi olursa yanınızda biri ile gitmeyin. Ben insan kaynakları sorumlusuyum, böyle yanında nişanlısı, sevgilisi, arkadaşı ile gelen biri olsa söyleyeceğim tek şey "biz sizi daha sonra ararız". Aklınızda bulunsun.