Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce güzel olmuş mu? Yakışmış mı?

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar saçıma yoğun ombre yaptırdım. Fikirlerinizi merak ediyorum. 1-2 arkadaş yaşını çok büyük göstermiş dedi moralim bozuldu. 25 yaşındaym bu arada

Bence gayet yakışmış canım. Yaş olarak da önceki halinle arada çok fark yok. Yani önceden kaç yaşında gösteriyorsan yine aynı gösteriyorsun ;) tanıdıkların alışmadigi için tuhaf gelmiştir belki. Çok değişmissin çünkü :)

Bence gayet yakışmış canım. Yaş olarak da önceki halinle arada çok fark yok. Yani önceden kaç yaşında gösteriyorsan yine aynı gösteriyorsun :KK66: tanıdıkların alışmadigi için tuhaf gelmiştir belki. Çok değişmissin çünkü :)

Teşekkür ederim yorumunuz için

Büyük gösteren saçın rengi değil bukleli hali olmuş bence.Renk olarak yakışmış :KK39:

Bende beğendim güzel olmuş bukleside güzel eminim duzude hoş durur iyi geceler

Bu ombre değil, önce onu söyleyeyim.
Ve sarının hiç sevmediğim tonudur.
Kuaföre gidip düzeltmesini söyleyin.
Sarı hiç kullanmadığım için bilmem pek ama cilayla mı mor şampuanla mı neyle yapıyorsa biraz küllüye çevirsin.
Barbie bebek sarısı olmuş, dediğim işlem yapılırsa yaşınıza daha uygun ve asil olur.

Teniniz sanırım kumral olduğu için yakistirmamis ama bence aynu yaş farkı yok kii farklı olmuş eskisine göre..hoş duruyo ama bukleler gerçekten olamamış keşke bide düz halini gorseydik

Düz hali böyle

Teniniz sanırım kumral olduğu için yakistirmamis ama bence aynu yaş farkı yok kii farklı olmuş eskisine göre..hoş duruyo ama bukleler gerçekten olamamış keşke bide düz halini gorseydik

Eklentiler

• EA785787-7E46-4DDA-BB5B-B366272C2B66.webp
    EA785787-7E46-4DDA-BB5B-B366272C2B66.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 169
Bu ombre değil, önce onu söyleyeyim.
Ve sarının hiç sevmediğim tonudur.
Kuaföre gidip düzeltmesini söyleyin.
Sarı hiç kullanmadığım için bilmem pek ama cilayla mı mor şampuanla mı neyle yapıyorsa biraz küllüye çevirsin.
Barbie bebek sarısı olmuş, dediğim işlem yapılırsa yaşınıza daha uygun ve asil olur.

Mor şampuan kullandı aslında işlem sonrası tekrar kullansa fayda eder mi

Back
X