Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :))))Açmış seni...
Bence gayet yakışmış canım. Yaş olarak da önceki halinle arada çok fark yok. Yani önceden kaç yaşında gösteriyorsan yine aynı gösteriyorsuntanıdıkların alışmadigi için tuhaf gelmiştir belki. Çok değişmissin çünkü :)
Aaa hiç böyle yaklaşmamıştım olaya teşekkür ederim bir de düz deneyeyimBüyük gösteren saçın rengi değil bukleli hali olmuş bence.Renk olarak yakışmış![]()
Büyük gösteren saçın rengi değil bukleli hali olmuş bence.Renk olarak yakışmış![]()
Teniniz sanırım kumral olduğu için yakistirmamis ama bence aynu yaş farkı yok kii farklı olmuş eskisine göre..hoş duruyo ama bukleler gerçekten olamamış keşke bide düz halini gorseydik
Teşekkür ederimBende beğendim güzel olmuş bukleside güzel eminim duzude hoş durur iyi geceler
Bu ombre değil, önce onu söyleyeyim.
Ve sarının hiç sevmediğim tonudur.
Kuaföre gidip düzeltmesini söyleyin.
Sarı hiç kullanmadığım için bilmem pek ama cilayla mı mor şampuanla mı neyle yapıyorsa biraz küllüye çevirsin.
Barbie bebek sarısı olmuş, dediğim işlem yapılırsa yaşınıza daha uygun ve asil olur.
Düz daha güzel olmuş
Beğendim,guzel olmuş.