• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce güzel ve yakışıklı olmak ne demek?

Sizce kiyafetler ve saçlar, dış görünüşü yüzde kaç etkiliyor?

• 90%

OY: 3 50,0%
  • 75%

OY: 3 50,0%
  • 50%

OY: 0 0,0%
  • 25%

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Hani deriz mesela "Bu kız çok güzel" ya "Bu adam çok yakışıklı". Bunu derken sizce hangi özellikten yola çıkarak "güzel" ve "yakışıklı" tabirini kullanıyoruz?

Yüz güzelliği mi kastediliyor yoksa vücüt kiyafet,saç duruş herşey beraberinde mi kastediliyor?

Sizce güzel ve yakışıklı olmak ne demek?Bu tabir kimlere için kullanılıyor?

Sizce giydiğimiz ve giyinilen kiyafetler bizim ve karşı tarafın dış görünüşün de yüzde kaç rol oynuyor? Ankete oy verin :)

Not: Bu soruda ve konuda tamamen dış görünüşden bahsediyorum. İç güzellikten, kişisel özelliklerden karakterden bahsetmiyorum

Kiyafet sac ve disler cok onemli. Ve en onemlisi dik durmasi. Dik duracak kendinden emin bir durusu olacak. Tertemiz utulu kiyafetleri olacak.
Yuzu gozu de tertemiz olacak. Ben bunlara cok onem veririm..

ben bir insanın güzel mi ya da yakışıklı mı olduğuna önce yüzüne bakarak karar veririm, özellikle de kaş-göz...
sonrasında bakım geliyor benim için, yani saç, kıyafet vs.

Huyu ve kalbi güzel değilse yüzü,vücudu,elbiseleri,saçları hiç kalır benim için.bana göre sarışın ve renkli gözlü kızlar güzel erkekler yakışıklıdır.

Back
X