SIZCE HAKLI KİM

İki buçuk ayda 18 kilo verdim.Nasil mi?Sıfır ekmek,sıfır şeker.Bir sabah bir akşam öğün.Yani Karatay diyeti ile.Aksamlari da yatmadan çocuklarla Leslie yaptım yarım saat,15 dakka.On sekiz kilo verdim ama gören inanamadi.Karar verdim azmettim.Senin gibi bir mağazada kiayfetler olmayınca dur dedim kendime.Bu böyle olmaz.Eger karnın aç yatağa gitmezsen kilo veremezsin.Karnin gurulduyacak.Acim ben diyecek.İlk başlar ağladım bile düşün acım ben diye.Esimde yarım ekmek sandviç yapıp ye valla dayanamıyorum ben derdi🤣He sonra iki sene fıstık gibi 40 bedenle gezdim.(Boyum uzun daha zayıf gösteriyordum)Sonra bir bebiş daha doğurdum.Simdilerde tekrar o azmime dönmem lazım.Su an gene tam başladığım kilodayım Ama ben başardım,tekrar yapabilirim.Zor olacak ama olacak😊Kendini istediğin kıyafetleri denerken düşün.Yaparsin,yaparız bizde o güç var canım
 
Ayrıca çok mu meraklisin kesilmeye yarim adam olmaya.. Millet ameliyat korkusuyla hastalığıyla yaşamaya devam ediyo mesela bel fıtığı.. madem yemen çok buna engel olamıyorsun bol hareket et sabah erken kalk çocuk yok giy montunu çık parkta koş gindirlan yuvarlaan.. Yarim saat tempolu yürü.. ama insulin direnci varsa git doktora ilaç al
 
Arkadaşım ben de tatlıyı çok severim.
Koy önüme baklavayı yarısını 15 dakikada yerim. Pasta kurabiye gırla.
Baktım kıçım göbeğim aldı başını gitti.
Bi dur dedim kendime. Sadece 3 ay tatlıyı ve ekmeği kestim, 10 kg verdim.

Sen de yaparsın.
 
Yani tezcanlı olmanızla ilgili sanırım. Ben de her şey hemen olsun isterim... Kolay yolu varken aylarca uğraşmak bana da saçma gelir. Eşiniz sizinle doktora gelip, konuyu iyice araştırıp size olumlu olumsuz düşüncelerini söyleyebilirdi. Hakaretlere engellemelere ne gerek vardı ki? "Hayatım sana bir şey olmasından korkuyorum, farklı şeyler deneyelim" demek çok mu zor?
 
Işte anlatamadigim konu bu her yolu demedim ama 5 verdiysem 7 kilo geri dondu
diyet yapmıycaksınız, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getireceksiniz.

Ben o düzeni çok şükür ki 2 yılda kurdum. Hala da araştırıyorum ona göre tarifler deniyorum. Diyet yapmamama rağmen 2 kilo vermişim 2 haftada, bu aralar epey koşturmalı geçiyor günlerim ama yediğim öğün 2 ve abur cubur ölü benim için. Çünkü o kimyasal bombalarının ne felaket olduğunu beynime kazıdım. 2 öğünümde de limonlu bol yeşillik ve sebze ağırlıklı, arada bakliyat ve et ile besleniyoruz. Saatleri ayarlayıp, alışkanlık haline getirmeniz yeterli.

İnanın o kilo geri gelmiyor ayrıca yağdan yakıyorsunuz. Bu arada 65 kilodan 54 kiloya düştüm. Hala da gidiyor yağlarımdan. Ve ben gayet dincim, kan değerlerimde bir bozukluk yok.

Hareketli bir yaşam ve sağlıklı beslenmek tüm sorunları çözüyor. Kolay kolay hasta bile olmuyorsunuz inanın, olsanız da ayakta ve çabuk atlatıyorsunuz :KK66:

Ekleme: alışverişi köylü pazarından, bakliyatları atalık eski tohumlardan ve yerli üretim almaya çok özen gösteriyorum, ne yazık ki günümüzün en büyük sorunu hibrit, gdo ve tarım ilaçları olduğu için mecbur titizlenmek zorundayız ki, ülkemizde yerli üretim atağa geçsin.
 
Hic ameliyat olan birisini gördünüz mü? Ama tvdekiler degil.
Benim bi arkadasim oldu ameliyatdan sonra sabah kahvaltisina ceyrek dilim ekmek yiyordu. Aksam yemegi 3-4 kasik corba. Ara ögünü meyvesi vs cok sert bi diyet simdi yapsan zayiflarsin. Ameliyatdan sonra spor yapmalisin en disiplisinden cünkü yasli nineler gibi sarkiyorsun igrencccc bi görüntü
Zaten bu agir diyeti yapicaksan bu agir sporu yapicaksan niye kendini kestiriyorsun ? Ameliyat parasinla en az 3 yillik, 5 yildizli bi otelin spa ve spor salonuna üyelik yaptirip zevki sefa icinde kilo verebilirsin
 
Ameliyat size kolay geliyor hiç kolay değil cevremde 2 kişi oldu neler çektiler hele bir tanesi üstüne sarkma için de ameliyat oldu en zoruda oydu inan. Kendine güven insanın isteyip de yapamayacağı hiç bir sey yok.
 
6 ay sağlıklı beslenme( ekmek,şeker kesinlikle yok) ve sporla 30 kilo verebilirsiniz hem de rahatlıkla...ama siz bunu göze alamıyorsunuz kolayca halletmek istiyorsunuz ama o ameliyat hiç kolay değil,4 ay önce halam oldu bu ameliyattan 1 hafta ölü gibi yattı henuz yiyemiyor tam anlamıyla ,her yeri sarktı poseg gibi simdide gerdirme ameliyati istiyor ki sizde isteyeceksiniz , yazık olur bedeninize.
 
Ayrıca tv de sosyal medyada siz sadece sonunu görüyorsunuz.
Ameliyat olanlar en az 1 ay ağrı sızı çekiyor. Ve bir çay bardağı kadar ancak yiyebiliyorlar. Bu yüzden hızlı zayıflıyorlar. Ama derileri sarkıyor. Bu yüzden yine ameliyat ve acılı süreç devam ediyor.
Hızlı zayıfladığı için safra kesesi zarar görüp aldıranlar var. Yine sınırlı gıda aldığı için hızlı zayıflamanın sonucunda sinir sistemi zarar gören ve tam veya kısmi felç geçirenler var. Ve bu insanlar aylarca fizik tedavi görüyor.

yani arkadaşım can boğazdan geliyor. Yemeyeceğiz, iradeli olacağız. Sağlık bakanlığının önerdiği gibi hergün yaz kış yağmur çamur demeden 10 bin adım yürüyeceğiz.
 
Kusura bakmazsanız eşinize hak verdim.
Siz kilo vermek için ciddi bir çaba sarf etmemişsiniz, ettiğinizi sanıyorsunuz sadece.
Bir arkadaşım var , kilolu,dilinde hep diyet vardır yıllar yılı ama hiç gerçekten diyet yaparken görmedim. Bir gün çocuklarla kendimize ödül olsun diye hamburger yemeye gittik, onun çocuğu yemedi ve ziyan olmasın diye iki hamburger menü yedi. Bu manzara her şeyi açıklar, beni kesseniz onu yemem, ziyan olursa olsun.
Siz de ekmeği kesip şekeri azaltarak kilo veremezsiniz, bu basit kilolar için uygulanacak bir yöntem. Diyetisyene gidip çaba göstereceksiniz. Ameliyatı kolay sanıyorsunuz, peki ameliyat sonrası diyet nasıl olacak?
 
107 kilo cok aşırı değil, siz gerçekten hic bozmadan diyet yaptınız mi? Şöyle yazmışsiniz 5 kilo verdiysem 7 kilo aldim yani siz diyeti bırakmışsiniz almışsınız. Atıyorum 1 ay diyet yapıp sonra bırakmışsınız gibi geldi. Ameliyattan önce diyetisyen+ sporla başlasaniz bu kilo tabiki 2 3 ayda verilmez. Sabir gerekiyor ve gerçekten istemek. Ben geçen sene aralikta 85 kiloyla basladim mayısta 64 kiloydum. Ramazanda oruç tutmama rağmen 1 saat kala iftara stepe gittim. Sonra yazin tabiki yapamadim şuanda biraz aldim yeniden başladım fakat ayni şevk olmuyor verecek kilo daha az 3 kiloyu veremiyorum. Yeniden spora başladım. Yani diyeceğim siz en azindan 6 ay gerçekten diyet+spor yapin o zaman verilebileceğini göreceksiniz. 107 kilo cok asiri bir kilo değil
 
Benim de bir tanıdığım oldu o ameliyatı, midesi en fazla bir kahve fincanı kadar gıda kaldırabiliyordu ve sıvı gıdalar başlarda. Çok güzel tavsiye verenler olmuş. Instagramda spor yapıp zayıflayanlar var, yediklerini içtiklerini yaptıklarını paylaşıyorlar. Çok iyi moral oluyor onlardan birini takip edin. Sporla diyetle verirsiniz.
 
Bu ameliyatı olduktan sonra ölen dünya güzeli bir kadını duyduktan sonra
ameliyata çok önyargılıyım..

Diyet zor, spor zor biliyorum.
Ama sağlığınız için lütfen bu zorluğa yönelin.
İ
 
Back
X