sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

çok doğru dediniz . Onun sorunu gerçekten var mı bu bile belli değil.

Zaten kendisine bana sitem etme hakkı olmadığını, kendisinin yanında olmama izin vermediğini söyledim.
Nasılsın diye sormak buna dahil değildi. Sen komple bıraktın diyor.

Yani aslında sitem olarak da değil ben sitem edince karşı atağa geçti diyelim.

Kafamda iyice oturdu. Hiç biriniz haksızsın yaz,yanında ol demedi.

Bu kadar insan yanılıyor olamaz.

Bu kadar derin bir sırrı olan adamdan uzak dur bence.
Acaba arkadaşı gerçekten kaza geçirdimi? Eminmisiniz? Haberlere felan çıktımı, yada bulunduğu şehrin yerel gazetesinde illaki çıkar gördün mü? Yok ya benim midem bulandı, yol yakınken dön.

öncelikle cok gecmis olsun annene
belkide gittigi yerde bir eski kiz arkadasi vardi ve ondan cocugu var.
madde kullansa farkeder misin?
Kumar olabilir mi?
ne bu gizem Allah askina?
kimden neyi sakliyor, madem kiz arkadasiydin insan onunla paylasmaz mi?
bana hic güven vermiyor, her sey bahane

Anneniz için geçmiş olsun
Sevgilinizin samimi arkadaşı felç olmuşken 10 gün onu hiç arayıp sormamak çok yanlış bir şey. Bana yapılsa ben hiç konuşmazdım bir daha. Muhtemelen o zaman hiç aramadığınız ilgilenmediğiniz için soğudu.
Benim sorunlarım var ama sen gitme, hep orda olduğunu bileyim demek de hem karnım doysun hem pastam dursun demek bence. Gerçekten sorunu olduğunu düşünmüyorum.
İlk başta siz çok hata etmişsiniz aramayarak.

Basit yalanlar değil de usta bir manipülatör diyelim biz ona. Siz bencil falan değilsiniz. Nice sorunlar beraber aşılıyor gizem yaratmaya gerek yok bir derdi olsa paylaşırdı şimdiye kadar ki hiçbir sorun haftada bir mesaj atmayı gerektirmez bence...

Erkek arkadaşınız kendince haklı olabilir arkadaşının durumu v.s. Ama 24 saat onunla değildir sonuçta. Size de vakit ayırması lazim. Ki anneniz bu durumdayken yanınızda olması lazımdı. Anneniz için de geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence siz de uzak durun bir süre en azından . Bakalım hatasını anlayacak mı.

Annenize Allah şifa versin tez zamanda.
Bu ilişkide mutlu musunuz bunu sorun kendinize.Herkesin sorunları var kaldı ki sizin anneniz hasta ama bunu ondan çıkartmıyorsunuz.Kendisinin yaptığı şey sorunlarını bahane edip sizi oyalamak.O 10 gün boyunca size yazma ihtiyacı,merakı duymadıysa sizinde yazmanızı tavsiye etmem.Vaktinize yazık.

Annenize cok sevındım Rabbım upuzun saglıklı omur versin, vefasızlar defolsun gitsin Bı dk bile harcama

Ne sorunu olabilir sizinkinden büyük yani çok merak ettim.
Arkadaşının kaza olayından sonra sizin aramamış olmanıza bozulmuş ve sizden soğumuş bana göre çok üzgünüm.
Açıkça konuşan bir erkek değil belli ki. Hep siz bir şeyleri sorgulama peşindesiniz. İçine atan ve zamanla soğuyan tipten bir erkek gibi geldi bana.
Bu ilişkinin iyi bir yere gideceğini zannetmem. Bence siz onu kafaya takmayın. Olacağına varır zaten. Annenizle ilgilenin. Çok geçmiş olsun.

söylemiyor. Kendisinin tek başına halletmesi gereken bir sorunmuş. Bilmemiz bizi kırar,üzermiş , zarar verirmiş vs vs.
Çok ısrar ettim söylemiyor.

Geceleri uyku uyumasını bile engelliyormuş bu sorun.
Sorun konusunda yalan söylüyor, sorunu fln yok. Ama sizin arkadaşı felç geçirdğinde 10 gün aramamanız onu sizden uzaklaştırmış bana kalırsa.

çok teşekkürler. Evet çok anlatmıyor ama soğusa durmayacagını biliyorum.
yani öyle olsa çoktan iletişimi keserdi ki ben hiç adım atmıyorum. Bir kaç defa yazdığında bile yazmamasını kendi sorunlarını halletmesini benimle iletişime geçmemesini bile söyledim.
ikna etmeye çalısıyor aksine beni. Sensiz olmaz diyor.

ne olursa olsun yoluna girmeyecek gibi de duruyor. Sanırım adım atmayacağım ve yoluma devam edeceğim.

Sorun konusunda yalan söylüyor, sorunu fln yok. Ama sizin arkadaşı felç geçirdğinde 10 gün aramamanız onu sizden uzaklaştırmış bana kalırsa.
bilmem ki . Bir arkadaş daha bu yorumu yaptı ama öyle olsa onu tutan yok.
İletişimi keserdi benimle. Böyle soğumuş olsa asla yazacak bir tip değil.

Ara ara da olsa iletişime geçen hep o . Onu zorlayıp , arayıp sormuyorum. Hatta aksine istemiyorum yazma bile dedim.
Asla asla diyor. Uzun uzun mesaj yazıyor, ikna etmeye çalışıyor. Tamam diyorum.

E sonra düşünüyorum 10 günde bir 1 mesajlık ilişkimi olur.
Sürüneceğime silip atayım.

Kafalar karışık yani anlayacağınız.

Özel insanlar insanın hayatında neden var ?
Eş, sevgili adı ne olursa olsun
Derdini senden sakınan adamdan her zaman uzak dur
Seni cepte tutmaya çalışıyor bir de üzerine vicdanına oynuyor
Sana dese ki şununla ilgili bir sorunum var, böyle oldu şöyle oldu ama bunu tek başıma çözmek istiyorum anlarım
Ama bu gizemli tavırlar, ıssız adam triplerinin altından kötü kokular sızıyor, muhtemelen başka biri var hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…