sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

Bence ikiniz de aynısınız. 10 gün konuşmayayım da kafasını dinlesin düşünceniz çok saçma geldi. Ben olsam ararım elimden geldiğince konuşurum. Ciddi bir durum felç. İlgisiz kalmışsınız. E o da sizin hastanızda sizi bırakmış. Aynı mantık. Trip atmak yerine kafanızı dinleseydiniz madem. İlişki götürecek bir yapı göremedim. Sevgi, aşk yok aranızda. Olsa sürekli konuşmak, haber almak istersiniz. Kabız bir ilişki.

Özel insanlar insanın hayatında neden var ?
Eş, sevgili adı ne olursa olsun
Derdini senden sakınan adamdan her zaman uzak dur
Seni cepte tutmaya çalışıyor bir de üzerine vicdanına oynuyor
Sana dese ki şununla ilgili bir sorunum var, böyle oldu şöyle oldu ama bunu tek başıma çözmek istiyorum anlarım
Ama bu gizemli tavırlar, ıssız adam triplerinin altından kötü kokular sızıyor, muhtemelen başka biri var hayatında
aynen sizin gibi düşünüyorum. Söylese dese ki bir sorunum var şu şu ama sen karışma Zamansız ben kendim çözeceğim.
Ben asla yorum bile yapmam. Öyle kişilerin kararlarına saygı gostermeyecek biri değilim biliyor.,

Hayatında biri mi var diye bile sordum. Yani her yolu denedim olmuyor.
Bende kararsız kaldım. o sebeple hiç nasılsın demedim. Sorunu bilmiyorum ki ne üzerine konuşayım yani ama bunu ona anlatamıyorum.

Zaten genelde böyle her şeyini anlatabilen bir tip değil. 10 yıldır tanıyorum çok sıkı fıkı olmasak da , hiç bir zaman sorununu anlatan biri olmadı.

ıssız adam tripleri hep vardı ama :)
şiir yazmalar, bu hayata farklı baktığını söylemeler, kurulu düzene ayak uyduramamalar , alkol alıp yalnız kalmalar.
Böyle hep bir depresif hal.

Buluşunca da gayet keyifli vakit geçirilebiliyor. İlgili , sıcak gerektiğinde komik. Yeri geldiğinde de bir çok konuda fikir danıştığım birisi.

Gerçekten kafam çok karışık.

bilmem ki . Bir arkadaş daha bu yorumu yaptı ama öyle olsa onu tutan yok.
İletişimi keserdi benimle. Böyle soğumuş olsa asla yazacak bir tip değil.

Ara ara da olsa iletişime geçen hep o . Onu zorlayıp , arayıp sormuyorum. Hatta aksine istemiyorum yazma bile dedim.
Asla asla diyor. Uzun uzun mesaj yazıyor, ikna etmeye çalışıyor. Tamam diyorum.

E sonra düşünüyorum 10 günde bir 1 mesajlık ilişkimi olur.
Sürüneceğime silip atayım.

Kafalar karışık yani anlayacağınız.
Kesinlikle sorunu olduğunu düşünmüyorum, bu tamamen yalan. 10 yıllık arkadaşmışsınız, mutlaka size karşı bir alışkanlığı var, verdiği bir değer var ama sevgili olarak sevmiyor bence. Ve bu alışkanlık sebebi ile de tamamen kaybetmek istemiyor. Belki bundan aylar sonra , baktı kimseyi bulamıyor, ben sorunumu çözdüm deyip geri gelecek bu yüzden sizi böyle bekletiyor. Daha fazla bir anlam, gizem aramayın.

Bence ikiniz de aynısınız. 10 gün konuşmayayım da kafasını dinlesin düşünceniz çok saçma geldi. Ben olsam ararım elimden geldiğince konuşurum. Ciddi bir durum felç. İlgisiz kalmışsınız. E o da sizin hastanızda sizi bırakmış. Aynı mantık. Trip atmak yerine kafanızı dinleseydiniz madem. İlişki götürecek bir yapı göremedim. Sevgi, aşk yok aranızda. Olsa sürekli konuşmak, haber almak istersiniz. Kabız bir ilişki.
arkadaşı hastayken her konuşmak istediğimde tersledi. Konuşmanın bile ağır geldiğini, moralinin bozuk olduğunu,kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende kafasını toplasın , üzerine gitmeyeyim diye düşündüm. Sevmediğimden asla değil kendi adıma konuşuyorum onu bilmiyorum çünkü.

Ama annem hasta olduğunda ben yanımda olmasını istediğimi defalarca söyledim. Herkes var ama ben sen ol istiyorum dedim.Onu uzaklaştırmadım. Yine de yanımda olmadı.

Ben ondan zaman isteseydim onun gibi o zaman böyle düşünmezdim.

Bir gece cok üzgündüm . Aradım kendisini . Ağladım , onunla konuşmak istediğimi söyledim. O yuzden ilk seni aradım dedim. Kalkıp yanıma gelmedi bile ( 15 dklık yol )
Görüntülü aradı . Biraz konuştuk. Sonra seni yalnız bırakayım kafanı topla dedi. Ya ben zaten yalnız kalmak istesem seni aramazdım ki.

aynen sizin gibi düşünüyorum. Söylese dese ki bir sorunum var şu şu ama sen karışma Zamansız ben kendim çözeceğim.
Ben asla yorum bile yapmam. Öyle kişilerin kararlarına saygı gostermeyecek biri değilim biliyor.,

Hayatında biri mi var diye bile sordum. Yani her yolu denedim olmuyor.
Bende kararsız kaldım. o sebeple hiç nasılsın demedim. Sorunu bilmiyorum ki ne üzerine konuşayım yani ama bunu ona anlatamıyorum.

Zaten genelde böyle her şeyini anlatabilen bir tip değil. 10 yıldır tanıyorum çok sıkı fıkı olmasak da , hiç bir zaman sorununu anlatan biri olmadı.

ıssız adam tripleri hep vardı ama :)
şiir yazmalar, bu hayata farklı baktığını söylemeler, kurulu düzene ayak uyduramamalar , alkol alıp yalnız kalmalar.
Böyle hep bir depresif hal.

Buluşunca da gayet keyifli vakit geçirilebiliyor. İlgili , sıcak gerektiğinde komik. Yeri geldiğinde de bir çok konuda fikir danıştığım birisi.

Gerçekten kafam çok karışık.

Hiç kafanı karıştırma
Evlenilecek değil eğlenilecek adam
Keyfi yerindeyken dünya güzel
Bunalıma girdiği zaman uğraş dur, çekilmez
İlgini hak edecek birine ver, bitmez onun sorunları tipi böyle

bu ilişkiyi neden sürdürüyosun ki? ilişki bile değil. adam sizi yedeğe almış. arada mesaj atıp akbil yükler gibi dolduruyo, sonra bırakıyor kenara.
ilişki kesinlikle değil. Dediğine göre kendini toplayıp gelecek. 10 günde bir de köpeğe kemik atar gibi yapıyor.

En son böyle konuşunca acaba dedim ben mi bencilim. O yüzden fikir almak istedim.

Bu da erkeklerde yeni moda
Psikolojim bozuk, anlatamayacağım şeyler var vs diyip ortadan kaybolmak
yemin ediyorum yıldım ya. sorun varsa beraber çözelim diyorum yok. E o zaman konuşmayalım diyorum ona da yok.
Ne istediklerini bilmiyorlar.

Kesinlikle sorunu olduğunu düşünmüyorum, bu tamamen yalan. 10 yıllık arkadaşmışsınız, mutlaka size karşı bir alışkanlığı var, verdiği bir değer var ama sevgili olarak sevmiyor bence. Ve bu alışkanlık sebebi ile de tamamen kaybetmek istemiyor. Belki bundan aylar sonra , baktı kimseyi bulamıyor, ben sorunumu çözdüm deyip geri gelecek bu yüzden sizi böyle bekletiyor. Daha fazla bir anlam, gizem aramayın.
Bunları duymak üzücü oldu :(

Ama haklısınız. Köşede yedekte tutuyor olabilir. Öyle biri değil diyemem. Babama bile güvenemem bu konularda.

ilişki kesinlikle değil. Dediğine göre kendini toplayıp gelecek. 10 günde bir de köpeğe kemik atar gibi yapıyor.

En son böyle konuşunca acaba dedim ben mi bencilim. O yüzden fikir almak istedim.

bir de ilişki 4 aylık.
bunun yarısı heralde bu hafta bir yazmayla geçti.
hani 2 senelik ilişkin olur da şans verirsin.
2 aylık ilişkinin neyine şans vericen ki?

Hiç kafanı karıştırma
Evlenilecek değil eğlenilecek adam
Keyfi yerindeyken dünya güzel
Bunalıma girdiği zaman uğraş dur, çekilmez
İlgini hak edecek birine ver, bitmez onun sorunları tipi böyle
heh tam olarak bu.

Keyfi yerindeyse on numara beş yıldız .

Güler eğlenir , her şeye yorum yapar. Ama moral sıfırsa kayıp.

Bunları duymak üzücü oldu :KK43:

Ama haklısınız. Köşede yedekte tutuyor olabilir. Öyle biri değil diyemem. Babama bile güvenemem bu konularda.
Kırılma, üzülme, evet dışardan gerçekler daha net görülüyor ve üzücü oluyor. Bana da çok söylendi burda zamanında anlıyorum seni ama ben,m gördüğüm bu. Seni üzmek amacı ile söylemedim.
Buraya neden yazıyoruz , dışardan bakanların gerçek yorumları için.

bir de ilişki 4 aylık.
bunun yarısı heralde bu hafta bir yazmayla geçti.
hani 2 senelik ilişkin olur da şans verirsin.
2 aylık ilişkinin neyine şans vericen ki?
aynen aynen. İlk 1 ay çok iyiydik. Sonra hep böyle 1 gün yaz 10 gün konuşma. Sonra ara konuş hopp 1 hafta ara ver. Hep böyleydi.

10 yıldır tanıyor olmam bu kadar üzülmeme sebep sanırım.
Şuanda bile ne zaman bir sıkıntım olsa söylesem sonuna kadar dinler.
Ama ben istiyorum ki ben sormayayım. O gelsin yanımda olsun.

sıkıldım artık. Neden? sorularını kafamda döndürüp durmaktan.

arkadaşı hastayken her konuşmak istediğimde tersledi. Konuşmanın bile ağır geldiğini, moralinin bozuk olduğunu,kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende kafasını toplasın , üzerine gitmeyeyim diye düşündüm. Sevmediğimden asla değil kendi adıma konuşuyorum onu bilmiyorum çünkü.

Ama annem hasta olduğunda ben yanımda olmasını istediğimi defalarca söyledim. Herkes var ama ben sen ol istiyorum dedim.Onu uzaklaştırmadım. Yine de yanımda olmadı.

Ben ondan zaman isteseydim onun gibi o zaman böyle düşünmezdim.

Bir gece cok üzgündüm . Aradım kendisini . Ağladım , onunla konuşmak istediğimi söyledim. O yuzden ilk seni aradım dedim. Kalkıp yanıma gelmedi bile ( 15 dklık yol )
Görüntülü aradı . Biraz konuştuk. Sonra seni yalnız bırakayım kafanı topla dedi. Ya ben zaten yalnız kalmak istesem seni aramazdım ki.

O zaman yanlış duraktasın. Ayrıl gitsin.

Derdim var, sorma anlatamam, ama sen yine de arasıra nasıl oldun sorunu çözdün mü diye sor.

Oldu, ikili dialoğunuzu da önceden yazıp versin.

Ne saçma bir adam. Kaç yaşında bir de bu şimdi?

Kırılma, üzülme, evet dışardan gerçekler daha net görülüyor ve üzücü oluyor. Bana da çok söylendi burda zamanında anlıyorum seni ama ben,m gördüğüm bu. Seni üzmek amacı ile söylemedim.
Buraya neden yazıyoruz , dışardan bakanların gerçek yorumları için.
kesinlikle. ben yazmayı düşünüyorum iki gündür ona. Önce size sormak istedim.
Konunun içindeyken saçmalıyor insan bazen.

Amannn yazayım ya bir daha mı dünyaya geleceğim kafası oluyor bazen.
Sonu olmayan bir şeyin peşinde gitmekten yoruldum. Yazmam bir şeyleri değiştirecek olsaydı bir dakika bile durmazdım ama biliyorum kı maalesef değiştirmeyecek.

aynen aynen. İlk 1 ay çok iyiydik. Sonra hep böyle 1 gün yaz 10 gün konuşma. Sonra ara konuş hopp 1 hafta ara ver. Hep böyleydi.

10 yıldır tanıyor olmam bu kadar üzülmeme sebep sanırım.
Şuanda bile ne zaman bir sıkıntım olsa söylesem sonuna kadar dinler.
Ama ben istiyorum ki ben sormayayım. O gelsin yanımda olsun.

sıkıldım artık. Neden? sorularını kafamda döndürüp durmaktan.
1 aylık adam için çekilecek dert değil.
hayat geçiyor.

Derdim var, sorma anlatamam, ama sen yine de arasıra nasıl oldun sorunu çözdün mü diye sor.

Oldu, ikili dialoğunuzu da önceden yazıp versin.

Ne saçma bir adam. Kaç yaşında bir de bu şimdi?
31 yasında koca adam yani.

aynen böyle dedi. Sorunum var ben halledeceğim söyleyemem ama sen nasılsın ? çözdün mü diye sormuyorsun kırıldım dedi.

Ya ben diyorum ki söyle bana. Hiç bir şey yapmam yine kendin çözersin söylemiyor.
Bana söyleyemediğine göre ya bir sorun yok ortada yalan söylüyor, ya da öğrendiğimde onun yanında kalmayacağımı biliyor.

zamansiz_ zamansiz_ hayatta insanı en çok yıpratan hayatını ve kararlarını almasında geciktiren bu tip arkadaştan
Koşarak uzaklaş kuzum, tecrübe ile sabittir.
Kiiiiii en önemlisi, Anneciğine geçmişler olsun
Allah sizlerin başından eksik etmesin.
Sen Ameliyat kapısında beklerken elini tutup seninle bekledimi bu ergen arkadaş ??

Back
X