sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

Selam annenize geçmiş olsun
Erkek arkadaşınız dertli falan değil arkadaşına gitmişken bi kızdan hoşlandı onunla da flört ediyor ama işler kesat gidiyor sizi de yanında tutuyor benim anladığım bu kusura bakmayın
Olaya böyle bakamazsınız siz şuan ama zamanla anlayacaksınız
Evet olayın icindeyken insan fark edemiyor. En cok o yuzden sizden yardım istedim. Dışarıdan cok daha iyi gözlemlenebiliyor.

Eger boyle bir karaktersizlik yaptiysa zaten iyi ki olmamis.

Eee nereye kadar varlığınla idare edecekmiş?
Bende anlamadim. En son dedim ki neyi bekliyorum, ne kadar bekleyeceğim. Bu sekilde belirsizlik icinde yasayamam. Hem sen benim varlığımi bu sekilde hissedebiyor musun? Konusamiyoruz,hic bir sey paylasmiyoruz. Nasil yaninda hissediyorsun ki beni diyorum.

Orada oldugunu bilmek güç veriyor diyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun anneciğiniz için.
Konuya gelecek olursak da derdi merdi yok onun, ıssız adam triplerine girmiş, gayet de güzel şekilde üste çıkıp vicdan yaptırmayı başarmış size valla helal olsun süper kalite oyunculuk.
He velev ki hakikaten derdi vardıysa bile altından pis kokular çıkacak olan bir şey muhakkak. Bence size de bulaşmadan silmişsiniz zaten bir de engeli basın derim.
Cok teşekkür ederim. Aynen sorun ya yok. Ya da cokkkk buyuk bir sorun bu bana soyleyemiyor. İki ucu seyli degnek yani.

Sildim evet baya vicdan yapmıştım . Mesaj atmayi dusunmustum ama vazgeçtim. Artik herkes kendi yoluna.

Annenize çok geçmiş olsun.
Sevgilinizin ne gibi sorunu olduğunu bilmiyoruz. Neden söylemediğini de bilmiyoruz. Bu kadar az bilgi ile bu konuda yorum yapamam ama genellikle insanlar zor günlerden geçerken hepimizin içine düştüğü bir hata var o da : "ne yaparsam yapayım elimden bir şey gelmez, sorununu çözemem, rahatsızlık veririm sıkarım, sorununu aklına getiririm" diye düşünerek kendimizi geri çekeriz. Üstüne çok fazla düşmek de doğru değil ama geri çekilmek de yanlıştır. Sorunu olan insan hiç yardım edemeseniz bile sizin orada olduğunuzu hissetmek ister.
Cok teşekkürler..

O da bunu istiyor. Sen oradasin , ben yalniz değilim bunu bilmek bana güç veriyor diyor.
Ama bende bilmek istiyorum ,yardim etmek istiyorum. 10 gunde bir konuşmak istemiyorum. O da sadece orada dur diyor.
Artik ne dogru ne yanlis sasirdim.

Annenize çok geçmiş olsun. 10 senedir tanıyorum diyorsunuz güveniyor musunuz? Yani benim problemlerim var çok klasik bir oyalama metodudur. Yapar mı öyle birşey? Bence devam etmeye karar verirseniz bile sorununun ne olduğunu mutlaka öğrenin. Ya söylesin ya da belirsizlik içinde bırakmasın bıraksın peşinizi. O kadar çok ilişkinizi etkileyecek birşeyi bilmeye hakkınız var

Bana adam evli/boşanma aşamasında gibi bir şey geldi. Bu ıssız halleri de bu yüzden olabilir.
Anneniz ne badireler atlatırken sevgilim var mı yok mu diye düşünmek zorunda bırakılmak bile bir daha konuşmamanız için yeterli bir sebep.
Sizin en başta arkadaşının olayında mesafe vermeniz de garip gerçi ama sanki o mesafeyi kendi verdirmiş gibi geldi bana.
Yok 10 yildir taniyorum. Ailesini de biliyorum. Evli degil. Hee yasak bir iliski tarzi bir sey olabilir mi bilemiyorum.

Evwt aslinda bunu dusunmek bile incitti beni. Cok iyi cozumlediniz.

Ben ondan uzak durdum arkadaşı hastayken ama o istemedi konusmak o yuzden. Sonrasinda toparlayinca duzeldim baya da ilgilendim. Sonra bu sorun cikti ortaya.

Annenize acil şifalar dilerim öncelikle.

Bu kişi resmen benim 20 yaşlarındaki sevgili olduğum tiple aynı tip. Kendisi balık burcuydu.
Sizinki de öyle mi acaba? Çok benzettim ve merak ettim.

Bence size mesaj atıp, sizi arasa bile açmayın cevap vermeyin. Ta ki kalkıp gelene ve "ben aşağıdayım in" diyene kadar.

Yaptıklarının asla affı yok. Arkadaşı için İstanbul dan kalkıp Fethiye ye giden adam benim için 15 dklık yola gelemiyorsa olmasın öyle bir sevgili...

Ayrıca benimle paylaşmaya bile tenezzül etmediği derdinin dermanı olup da asla yanında olmam.

Ha bunları şuan böyle söylüyorum. 30 a geldim artık, ben de böyle ezile ezile, gurursuz davrana davrana öğrendim ☹️
Başak burcu.

Cocukta degiliz o 32 yasinda ben 29. Neden boyle davraniyor bilemedim.

Hiç ona arkadasina gidip bana gelmemesini kiyas yapmadim. Bunu burada sizler söyleyince fark ettim. Arkadasina gidip haftalarca hastanede kalan adam beni aramadi bile. Cok kirici :(

Soylemese bile yaninda durmak istedim onu bile istemiyor. Tmm bitsin diyorum onu da istemiyorum. Anlayamiyorum

öncelikle annenize allahtan acil şifalar diliyorum. erkek arkadaşınız aynı benim eski erkek arkadaşım... canım maalesef ki seven insan hep yanında ister, post gücü senden alır ve ne olursa olsun bir şey saklamaz. ben de en son dayanamayıp ağlamaya başlamıştım sinirlerim çok bozulmuştu öyle olunca anlatmıştı ağzındaki baklayı meğer kumar borcu varmış...

Annenize çok geçmiş olsun. 10 senedir tanıyorum diyorsunuz güveniyor musunuz? Yani benim problemlerim var çok klasik bir oyalama metodudur. Yapar mı öyle birşey? Bence devam etmeye karar verirseniz bile sorununun ne olduğunu mutlaka öğrenin. Ya söylesin ya da belirsizlik içinde bırakmasın bıraksın peşinizi. O kadar çok ilişkinizi etkileyecek birşeyi bilmeye hakkınız var
10 yildir taniyorum ama oyle can ciger yakin degildik yani. Tanisikligimiz vardi. Asla yapmaz diyemiyorum.

Bir sey olduğu kesin ama ne çözemedim. Beraber olmak istemiyor, ayrilmak istemiyor. Ne istediğini o da bilmiyor bence.

öncelikle annenize allahtan acil şifalar diliyorum. erkek arkadaşınız aynı benim eski erkek arkadaşım... canım maalesef ki seven insan hep yanında ister, post gücü senden alır ve ne olursa olsun bir şey saklamaz. ben de en son dayanamayıp ağlamaya başlamıştım sinirlerim çok bozulmuştu öyle olunca anlatmıştı ağzındaki baklayı meğer kumar borcu varmış...
Keske anlatsa keske anlatsa da ne berbat adammis diyip icimi sogutsam.

Bu belirsizlik icimi yiyip bitiriyor. Sevmiyorsa gitsin ya neden yapiyor bunu bana anlamiyorum.

bence ara içinde ne var ne yoksa dök ya da yüz yüze konuşun bu böyle olmaz. belirsizliğe hiç gelemem
Bunuda düşünmüyor degildim. Ama adam ne kadar sitem edersem edeyim adim atmiyor. Sorununu söylemiyor. Hep ayni muhabbet.
Söyleyemem, sana zarar veremem vs vs. Keske her şey bir gecede duzelseydi.

ararsa açmayın yazarsa cevaplamayın.yolunuza bakın bu adamdan bişey olmaz.öyle bilinince çevresindeki insanlara varana kadar tehlikeye sokacak hayati bi sorun bilmiyorum ben , sanırım beyfendi mit ajanı? yani bahaneler bahaler....

Hop hop hop...Dur bi dakka sen...Bi sağlıklı düşünür müsün lütfen.
Ben hemen anladım mesela olayı ama sen duygu beslediğin için anlayamıyorsun...

Bak şimdi; adamın 10 yıllık arkadaşı kaza geçirmiş diye Fethiye'ye gidiyor ve ta taaa adam felç oluyor...Tam türk filmi maşallah....o kadaarrr çok etkileniyor ki bu durumdan tam 10 gün karalar bağlayıp sana yazmıyor, orda kalıyor günlerce..Yok yaaaaa yok yaaaaaa...Bak bak bak...Ne arkadaşmış...İnsanların babası anası ölüyor napıyorlar eşlerinden sevgililerinden mi ayrılıyorlar? Arkadaşmışmış...Ya arkadaşı başka şehirde, ayrı şehirde yaşayan 2 erkek ne kadar yakın olacak. Tama görüşür de yani gider de ama günlerce başında beklemez, gider gelir ve telefonla arar sonra...Şu anlattıkları zaten hayatın doğal akışına uymuyor..

Ya bıraksın bu işleri...Bi tane kız var, onla zaman geçiriyor, sen de cepte kal, nolur nolmaz hesabı...

Bunu şurdan da anlayabilirsin...Herifin sorunları tam arkadaşından dönünce mi ortaya çıktı? Aman ne tesadüf...İkincisi aniden ortaya çıkan bi sorun ve senle olursa sana zarar verecek öyle mi? Ve söyleyemez...Ne sorunmuş arkadaş....O sorun başka hatun...Bu kadar basit...
Aslında az takip etsen anlardın da boşver zaten çok net belli...

Uzun uzun mesajlar, yok patlamalar yok iç dökmelerle kendini küçük düşürüp, herifin biyerlerini arşa çıkarma...Hemen hemen kesiyorsun her şeyi, hemen....Ah bi de sormadın diye üste çıkıyor ş...siz

Artık çözün şu erkekleri allahınızı severseniz ya...Bu kadar hödük ilkel beyinleriyle hala nasıl kandırabiliyorlar yahu....

Zaten ya anneanneleri ölüm döşeğinde oluyor ya da arkadaşları feci üssü feci.kaza geçiriyor bunlar da cüneyt arkın tribine bağlıyorlar...Aman ne yaratıcı senaryolar....Ya üfff amaaan hemen kendine yeni sevgili yapıosun

Son düzenleme:
Bende anlamadim. En son dedim ki neyi bekliyorum, ne kadar bekleyeceğim. Bu sekilde belirsizlik icinde yasayamam. Hem sen benim varlığımi bu sekilde hissedebiyor musun? Konusamiyoruz,hic bir sey paylasmiyoruz. Nasil yaninda hissediyorsun ki beni diyorum.

Orada oldugunu bilmek güç veriyor diyor.

Ona de ki; canım senin sorunların çok inşallah halledersin, halledince ben de müsait olursam konusuruz ama bu süreçte kendime zaman ayırıcam de ve bu mesajdan sonra o ne yazarsa yazsın asla ve asla cvp verme...bak gör neler olacak keyifle izlersin

Bana adam evli/boşanma aşamasında gibi bir şey geldi. Bu ıssız halleri de bu yüzden olabilir.
Anneniz ne badireler atlatırken sevgilim var mı yok mu diye düşünmek zorunda bırakılmak bile bir daha konuşmamanız için yeterli bir sebep.
Sizin en başta arkadaşının olayında mesafe vermeniz de garip gerçi ama sanki o mesafeyi kendi verdirmiş gibi geldi bana.

Yok anam yok yaa.evli veya bosanıo olsa çok ilgilenirdi konu sahibiyle hatta annesinin hastalıgını fırsat bilirdi kendine bağlamak için...çünkü pek severler ya kadınların zayıf anlarından vurmayı o evli kurtlar...hala giderleri oldugunu ispatlayacak ya...

Ama bu durum o değil

Başak burcu.

Cocukta degiliz o 32 yasinda ben 29. Neden boyle davraniyor bilemedim.

Hiç ona arkadasina gidip bana gelmemesini kiyas yapmadim. Bunu burada sizler söyleyince fark ettim. Arkadasina gidip haftalarca hastanede kalan adam beni aramadi bile. Cok kirici :(

Soylemese bile yaninda durmak istedim onu bile istemiyor. Tmm bitsin diyorum onu da istemiyorum. Anlayamiyorum

Evet balık gölgesi taşıyor demek ki, aynı aks a sahip burçlar başak ve balık. Evet benim düşündüğüm gibi düşününce cidden çok incitici oluyor.

Ben de 29 um bu arada. Bizim yaş grubu erkeklerde sıkıntı var. Cidden çok büyük oranında sıkıntı var. 🙄

Bence dediğim gibi yazsa da, arasa da açma. Derdi olan ya sevdiğine koşar ya da onu sevene. Senin sevgin belli, sana koşmuyor. Demek sevdiğine koşan biri ama yine sana koşmuyor. Yeterince sevmiyor demek ki. Söylediklerim seni incitmesin. Kırmasın. Ben de yeterince sevilmeyenlerdenim. İyi bildiğim şeyler bunlar maalesef🙄

Böyle artist artist davranmiyorlarmi fitil oluyorum.Bu gizemli hareketler aslında dötüm yemiyor hem gideyim hemde karşıdaki kendini suçlu hissetsin beni hiç unutmasın.

Adam sizi istemiyor kor musunuz bide kendinizde hata arıyorsunuz şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydiyla olmaz bu işler at gozlugunuzu bir cikarin siz adamı bırakmadan adam sizi bırakmış zaten ama siz sakız gibi yapismissiniz

Back
X