sizce hakli miyim

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.

Haksız değilsiniz. . Resmen yüz vermiş kıza.. hem Eşinizinle birlikte köpekle oynaması da hoş değil. Etrafta başkaları olsa da.. ama çok fazla dillendirip adamın aklına zorla sokmayın o kızı. . Durumun o kıza özel olmadığını söyleyin eşinize.

Sonuna kadar haklısın. Birde kimseye Hayır diyemezmiş yalanini yesinler. Karilarina geldi mi Hayır diyorlar elin kadinlari icin uzuyorlar elaleme bir hayir diyemiyorlar. Kadin aynisi yapsa ne namusu kalir ne şerefi. Arabaya erkek atti derler erkek pesinde derler neler soylerler anında.
Yok öyle yağma. Madem kadini rahat birakmiyorlar madem kadina her seyo yakistiyorlar ayni sekilde erkegide rahat ettirmem erkegede yakistiririm ayni seyleri. Kocama guveniyorum ediyorum da deme hiç. Bir kadin icin seni uzuyor hayir diyemem diyor sen guveniyorim diyorsun. Kadin yarin beni şuraya gotur dese esin açıkça demiş Hayır demicek kadına goturcek yani. Neyine guveniyon ki bu adamın. Şahsen ben evli olsun bekar olsun bir erkege arabanla benide gotur demem. Bazen hem cinslerimi anlamiyorum. Ölüm kalım yoksa ortada böyle şeyler bana ters.

Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.
Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.

Tamam söylemişsiniz rahatsız olduğunuzu konuyu kapatın uzatmayın.
Bir kere rica etmiş eşiniz de kırmamış bunda sorun edilcek bi durum yok gibi ama bu durum tekrarlarsa hoş olmaz.
Bugün merkeze uğramıcam başka yerde işim var diyebilir gayette.
Kız diğer günler nasıl gidip geliyorsa okula öyle devam edebilir neticede.
Ben çok kıskanç biriyim mesela ben olsam arabaya kamera takardım ya da böcek koyardım :KK53:

Rica etmesi ilginç ben hiç umursamam kıskanmam ama kızın pişkinliğine uyuz oldum :kahve: su ben hoşum istediğim erkeği parmağımda oynatırım kızlarından değildir inşallah

Dibine kadar haklisin sen bir eşsin..
Ben kesunlikle boyle seylere karsiyim esim olacsk kisi boyle bisey yapsa kafayi yerim ben..
Ya kixin dikkatsixligi ya..
Elin adamina ne diye guvenip biniyorsun sen??
Esindede suç var alma kardesim arabana..
Gercekten cok kotu bir durumm..

Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.
Bence yanliş dusunuyorsun..
Birisi benim esimin arabasina binse sacini basini yolup onu orda parcalamak isterim ben..aralarinda birsey var veya yok..
Bir erkekle bir bayan tek basina yan yana gelirse kapali ortamda uçuncü kisi seytan olur..
Ister inanin ister inanmayin..
Bu boyle..

Bence haksızsın

Sonuçta onlar aynı okuldalar zaten her gün birlikteler yani yarım saat arabada olsalar ne olacak ki

Ayrıca ben sadece meslektaşım olan ve o gün ilk defa gördüğüm bir çok kişimin aracına bindim ilçeden ile gittim

Hatta yoksa yürürken araba ile yaklaşıp merkeze gidiyorsan götürelim diyen meslektaşların hiçbirine hayır demedim

Bana beni bırakır mısın diyen birine de asla olmaz diyemem ki eşiniz de dememiş

Bu arada bekarken de evli iken de aracına bindiğim kimse ile bırakın ilişki yaşamayı aklımın ucundan böyle bir ihtimal geçmedi bile

Insanların evli bekar kadın erkek gibi kategorilerde değil de aynı iş yerinde çalışan kişiler gibi değerlendirsek hayatımız daha huzurlu geçer sanki

Eşim de geçen gece eve 1 de geldi ve X i de evine bırakıp geldim dedi X în bayan ve bekar olduğunu da ekleyeyim öğlen birlikte gittiler ve gece geldiler kadını tanımıyorum sadece adını biliyorum bana garip gelmedi zira beni de öyle gece eve bırakan arkadaşlarım oldu

Dibine kadar haklisin sen bir eşsin..
Ben kesunlikle boyle seylere karsiyim esim olacsk kisi boyle bisey yapsa kafayi yerim ben..
Ya kixin dikkatsixligi ya..
Elin adamina ne diye guvenip biniyorsun sen??
Esindede suç var alma kardesim arabana..
Gercekten cok kotu bir durumm..

Eşiniz bu ricada bulunana eşim izin vermez mi der yoksa ben bir bayan ile arabada yalnız kalamam mı der

Zira ilçeden ile gidiliyor ve muhtemelen tek yol var ben gitmiyorum inandırıcı olmaz ki

Bence haksızsın

Sonuçta onlar aynı okuldalar zaten her gün birlikteler yani yarım saat arabada olsalar ne olacak ki

Ayrıca ben sadece meslektaşım olan ve o gün ilk defa gördüğüm bir çok kişimin aracına bindim ilçeden ile gittim

Hatta yoksa yürürken araba ile yaklaşıp merkeze gidiyorsan götürelim diyen meslektaşların hiçbirine hayır demedim

Bu arada bekarken de evli iken de aracına bindiğim kimse ile bırakın ilişki yaşamayı aklımın ucundan böyle bir ihtimal geçmedi bile

Insanların evli bekar kadın erkek gibi kategorilerde değil de aynı iş yerinde çalışan kişiler gibi değerlendirsek hayatımız daha huzurlu geçer sanki

Eşim de geçen gece eve 1 de geldi ve X i de evine bırakıp geldim dedi X în bayan ve bekar olduğunu da ekleyeyim öğlen birlikte gittiler ve gece geldiler kadını tanımıyorum sadece adını biliyorum bana garip gelmedi zira beni de öyle gece eve bırakan arkadaşlarım oldu
Senin aklindan birsey gecmedi ..
Peki ya arabasina bindigin kişi????
Sen onlarin kalbini mi okuyorsun???
Sen erkek milletinin ne dusundugunu netden anlican ??
Soyler misin bana????,,,

Bence haksızsın

Sende bayagi rahatsin ya..
Gecenin birinde xxi birakacak benim esim ben susacam????
Oooo ben ölürum ya ...

bence bu normal bir şey
adam da gayet normal görüyor ki takmamış zaten gizli de yapmamış ne varsa haberiniz var
ha ama siz kıskanıyorsanız hiç "elalem ne der" diye sebep aramayın çünkü o elelam bizzat sizsiniz.
"ben istemiyorum, uygun bulmuyorum, yakışıksız" deyin açık açık. hattak ız fazla güzel kıskandım evet, demek bile bence daha dürüst bir davranış. elalemi suçlamaktan.
2 yetişkin bir şey yapacaksa zaten aynı okulda çalışıyor ve yeterince karşılaşıyorlar, arabanın içi kalmaz bir eksik, eminim ben buna.

Durum hoş degil belki çokta ince düşünülmediği içindir aklınıza kötü şeyler sokmayın ama rahatsız olduğunuzu belirtin eşiniz sizi abartığınızı söylüyorsa aynı koşullarda sizin böyle bir durumda oldugunuzda nasıl karşılayacagını sorun yani enpati yapmasını isteyin eminim hatasını anlıyaçaktır

bence eşiniz kadar kızda düşüncesiz en fazla 1 aydır tanıştığı birine güvendiğini karşısındakine hissettirmesi ilginç ki maşallah çok cesaretliymiş ilçede evli öğretmenle köpek sevmek bilmiyorum belki ben küçük düşünüyorumdur . ben olsam cesaret edemezdim ki belki eşi kıskanacak yani çok yanlış ya ne bileyim bence bir ara eşinizi ziyaret edip ayar verin orada inceden ...

ama olayın şu boyutuda var belki eşinize sadece evli olduğu için güveniyor yani bu adam evli bana ondan zarar gelmez diye düşünüyor buda olabilir sadece 2 tane olay var elinizde ki kıskandığınız şey o kızın eşinizle yaptığı aktivitenin videoya çekilmesi bence 2 kere düşünün

Back
X