- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.