• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hakli miyim

Geçen gün gittiğim doktor bile bu hastalığın tedavisi yok demiş eşime. Eşinizi anlamak çok zor demiş. Doktor bile beni anlamakta zorlanıyor. Eşime kendimi yük gibi g

Haksız değilsiniz. . Resmen yüz vermiş kıza.. hem Eşinizinle birlikte köpekle oynaması da hoş değil. Etrafta başkaları olsa da.. ama çok fazla dillendirip adamın aklına zorla sokmayın o kızı. . Durumun o kıza özel olmadığını söyleyin eşinize.
evet zaten oyle yaptim evli de olsa bekar da olsa bir bayanla gelmemelisin dedim

Sonuna kadar haklısın. Birde kimseye Hayır diyemezmiş yalanini yesinler. Karilarina geldi mi Hayır diyorlar elin kadinlari icin uzuyorlar elaleme bir hayir diyemiyorlar. Kadin aynisi yapsa ne namusu kalir ne şerefi. Arabaya erkek atti derler erkek pesinde derler neler soylerler anında.
Yok öyle yağma. Madem kadini rahat birakmiyorlar madem kadina her seyo yakistiyorlar ayni sekilde erkegide rahat ettirmem erkegede yakistiririm ayni seyleri. Kocama guveniyorum ediyorum da deme hiç. Bir kadin icin seni uzuyor hayir diyemem diyor sen guveniyorim diyorsun. Kadin yarin beni şuraya gotur dese esin açıkça demiş Hayır demicek kadına goturcek yani. Neyine guveniyon ki bu adamın. Şahsen ben evli olsun bekar olsun bir erkege arabanla benide gotur demem. Bazen hem cinslerimi anlamiyorum. Ölüm kalım yoksa ortada böyle şeyler bana ters.
Evet ben de diyemem kimseye
Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.
yok ben oyle dusunmem de o ilcede oyle dusunecek insanlar oldugunu biliyorum

Canim bilemiyorum.Hakli ya da haksiz olman tamamen esine ne kadar guvendigine bagli.Ben de ogretmenim.Bekarken tek basima bi adamin arabasina hic binmedim ama simdi okuldan arkadaslarla donuyorum bazen.Tamamen guven meselesi bu.O kiz ve esin .Kiz gelip top oynayacak kadar rahatsa bilemedim vallaaa :KK64:dikkat et yine

Bence tuhaf bir durum yok ortada. Sadece dediğiniz gibi küçük yer olduğu için dedikodu olabilir o kadar. Benden de biri yardım istediğinde eğer yapabileceğim bişeyse hayır diyemem elimden geleni yaparım yani.

Kıskanç biri değilim ama yerinizde olsam ben de sinir olurdum. Sohbet muhabbet artsa aralarında al başına belayi. Maşallah ders programları uymuyormus o derece incelemiş esiniz de
Kiz rehberlikci de ordan biliyor derslerinin uyusmadigini aslinda.evet ya muhabbetin ilerleme ihtimalini de dusundum

Niye hayır diyemiyormuş beyefendi, hayırdır?

Bir de kız ne çabuk kocanızın güvenilir olduğuna karar verdi de beni bırakın diye rica ediyor?

İlginç...
İste benim esimde boyle bir huy var biliyorum da indan diyor bana.herkes icin neler yapar bir hayir diyemez
bence eşiniz kadar kızda düşüncesiz en fazla 1 aydır tanıştığı birine güvendiğini karşısındakine hissettirmesi ilginç ki maşallah çok cesaretliymiş ilçede evli öğretmenle köpek sevmek bilmiyorum belki ben küçük düşünüyorumdur . ben olsam cesaret edemezdim ki belki eşi kıskanacak yani çok yanlış ya ne bileyim bence bir ara eşinizi ziyaret edip ayar verin orada inceden ...

ama olayın şu boyutuda var belki eşinize sadece evli olduğu için güveniyor yani bu adam evli bana ondan zarar gelmez diye düşünüyor buda olabilir sadece 2 tane olay var elinizde ki kıskandığınız şey o kızın eşinizle yaptığı aktivitenin videoya çekilmesi bence 2 kere düşünün
2 yildir taniyor aslinda.video cekilmesini takmadim arkadasi esimi kopekle oynarken cekiyirmus kiz sonradan geliyor.evet okula gitmeliyim iyi fikir zor ama bir aktivite oldugunda katilabilirim

Bence siz eşinizin kızı merkeze getirmesinden çok videoda gördüğünüz şeylerden hoşlanmamışsınız,bende olsam ayni tepkiyi gösteririm,ne öyle köpekle oynamak gülmek eğlenmek fesat olmak istemiyorum,ama iş yerinde sürekli görüşseniz bile mesafeli olunmalı.

bence bu normal bir şey
adam da gayet normal görüyor ki takmamış zaten gizli de yapmamış ne varsa haberiniz var
ha ama siz kıskanıyorsanız hiç "elalem ne der" diye sebep aramayın çünkü o elelam bizzat sizsiniz.
"ben istemiyorum, uygun bulmuyorum, yakışıksız" deyin açık açık. hattak ız fazla güzel kıskandım evet, demek bile bence daha dürüst bir davranış. elalemi suçlamaktan.
2 yetişkin bir şey yapacaksa zaten aynı okulda çalışıyor ve yeterince karşılaşıyorlar, arabanın içi kalmaz bir eksik, eminim ben buna.
Evet kizi begenince kiskancligim artti itiraf edebilirim ama ben birsey yaptiklarini dusunmedim.evet ayni ortamda calisiliyor ama arabada yalniz gitmek uygun gelmedi.bunu normal gormesine de sinir oldum
ay hak verenlerde sizde çok tuhafsınız..
ne olmuş yani kız rica etmiş eşiniz getirmiş üstüne mi atlamış eşinizin kız..
bu bekar kızlar hep sizin kocaların peşinde :işsiz:
bekar kizlar esimin pesinde demiyorum yanlis anlasilmasin.o kizi da tanimiyorum ama beraber uzun yol gitmelerini de yanlis buldum

Bence siz eşinizin kızı merkeze getirmesinden çok videoda gördüğünüz şeylerden hoşlanmamışsınız,bende olsam ayni tepkiyi gösteririm,ne öyle köpekle oynamak gülmek eğlenmek fesat olmak istemiyorum,ama iş yerinde sürekli görüşseniz bile mesafeli olunmalı.
İkisi bir araya gelince sinir oldum aslinda

bekar kizlar esimin pesinde demiyorum yanlis anlasilmasin.o kizi da tanimiyorum ama beraber uzun yol gitmelerini de yanlis buldum

onu genel olarak yazmıştım aslında zira bu minvalde çok konu açılıyor.. öyle düşünüyorsunuz demek istemedim şahsınıza..

ama yine dediğimin arkasındayım uzun yol işte kız otobüsle gitmek istememiş olabilir çok normal değil mi..
çalışırken kadın yada erkek arkadaşlar edinmek , gerektiğinde yardım etmek bunlar normal şeyler.. köpekle oynarken kızda oynamış e oynasın ..insan iş arkadaşlarına cinsiyetsiz yaklaşıyor zaten bir süreden sonra..

Dibine kadar haksızsınız. Kadını beğenmeseydiniz bunlar olmayacaktı hiç. Mantıkla değil kıskançlıkla düşünüyorsunuz, kocamı elimden alırsa, kocamın ona aklı kayarsa diye endişe ediyorsunuz. Zaten başkalarına gönlü kayacak insanın her şekilde aklı kayar. Arabayla gidip gelmez de okulda gördükçe kayar.

Böyle bir şeyi aklına sokmanız bile abes zaten. Adamın neden aklını bulandırıyorsunuz ki?
Aynı okulda olanlar yeri geldiğinde birbirine yardım etmeyecekse kim edecek?

Şimdi yine kızacaksınız bana ama türk kadını çok tuhaf valla. İş arkadaşı yahu, iş arkadaşının kadını erkeği olmaz. Aynı ortamda çoğu zaman sizle geçirdiği zamandan daha fazla zaman geçiriyor o insanlarla eşleriniz.

Ben yolda komşuyu görsem alıyorum arabaya kadın erkek düşünmeden, iş arkadaşını almış adam. Böyle düşünenleri gördükçe ahanda beyle :KK57: kalıyorum. Arabaya binince ne oluyor biri bana anlatıversin bi zahmet.

Kadın rica edince ne diyecekti? "Kusura bakma eşim izin vermiyor" falan mı?

Aslında sizin çalışma hayatınız olmasaydı, bozulmanızı anlayabilirdim.
Siz de çalıştığınıza göre çok iyi bilirsiniz, beraber yolculuk yapma ya da şakalaşma durumlarını.
Bütün gün iş yerinde ister istemez espri de oluyor kahkaha da...
Araba meselesi için yorum bile yapmak istemem, sürekli birileri ile beraber bir yerlere gidilir, eve bırakılır, evden alınır, çarşıya bırakılır hatta beni kuaföre bırakan iş arkadaşlarım da vardır açıkçası.

Back
X