Geçen gün gittiğim doktor bile bu hastalığın tedavisi yok demiş eşime. Eşinizi anlamak çok zor demiş. Doktor bile beni anlamakta zorlanıyor. Eşime kendimi yük gibi g
Haksız değilsiniz. . Resmen yüz vermiş kıza.. hem Eşinizinle birlikte köpekle oynaması da hoş değil. Etrafta başkaları olsa da.. ama çok fazla dillendirip adamın aklına zorla sokmayın o kızı. . Durumun o kıza özel olmadığını söyleyin eşinize.
evet zaten oyle yaptim evli de olsa bekar da olsa bir bayanla gelmemelisin dedim
Sonuna kadar haklısın. Birde kimseye Hayır diyemezmiş yalanini yesinler. Karilarina geldi mi Hayır diyorlar elin kadinlari icin uzuyorlar elaleme bir hayir diyemiyorlar. Kadin aynisi yapsa ne namusu kalir ne şerefi. Arabaya erkek atti derler erkek pesinde derler neler soylerler anında.
Yok öyle yağma. Madem kadini rahat birakmiyorlar madem kadina her seyo yakistiyorlar ayni sekilde erkegide rahat ettirmem erkegede yakistiririm ayni seyleri. Kocama guveniyorum ediyorum da deme hiç. Bir kadin icin seni uzuyor hayir diyemem diyor sen guveniyorim diyorsun. Kadin yarin beni şuraya gotur dese esin açıkça demiş Hayır demicek kadına goturcek yani. Neyine guveniyon ki bu adamın. Şahsen ben evli olsun bekar olsun bir erkege arabanla benide gotur demem. Bazen hem cinslerimi anlamiyorum. Ölüm kalım yoksa ortada böyle şeyler bana ters.
Evet ben de diyemem kimseye
Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.
yok ben oyle dusunmem de o ilcede oyle dusunecek insanlar oldugunu biliyorum