- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Bende iste oyle bir kafa yapisi yok oyle anlasilmak da istemem.elimden alir diye de dusunmedim ama uygun bulmadim ne bileyimYahu hiç birinizin normal erkek arkadaşı olmadı mı hiç? Her erkek ve kadın/kız illa birbirlerine bir şey mi hissetmek zorunda? Ben anlayamıyorum bu kafa yapısını, onlar aynı okulda görev yapıyor, arkadaş olamayacaklar mı? Evlenince, sevgili olunca illa aynı cinsle mi arkadaşlık olması gerekli, karşı cins olunca elinden mi almaya çalışıyor sadece başka amaç yok mu nedir bu özgüven eksikliği ve bu güvensizlik?
İste normalde kiskanc biri degilim oyle soyledi gecti sormadim bile evli mi bekar mi genc mi niye getirdin gibi.ama videoyu izleyince kiskanclik geldi ya bana bir :) ustune bunu duyunca onemsedim.sonra dusundum aslinda gereksiz bir birakma olmus diye.bir daha tekrar etmemesini istedim bir de cok anlayissiz dedikodu cikaracak bir muhitŞehir dışı sayılmaz ki yahu. 40 km diyorsunuz. Burda bir semtten digerine o kadar yol gidiyoruz biz. İş çıkışı aynı yöne giden iki insan var ortada. Buna şehir dışı muamelesi yapmanız anlamsız.
Hem başta size bir kadın is arkadaşını getirdiğini söylediğinde tepki vermemissiniz. Demek ki burda mesele şehirler arası yol değil. Ya kadının güzel olması ya da bekar olması.
sagolun ben de oyle dusunuyorum mesela konu kapandi bile aramizda.haksiz bir tepki mi verdim kj diye de dusundum .burdaki cevaplara bakinca etkileniyorum haksizsin diyenlerden ama yine de hakli gibi goruyorum kendimi :)Aslında rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok, onu anlatmaya çalışıyoruz, siz eşinizin iş arkadaşıyla aynı video karesinde eğlenceli zaman geçirmesinden huzursuz olmuşsunuz, aslında Türkçesi biraz kıskanmışsınız gibi sanki.
Bana kalırsa eşinize bu konuyu açmayın artık, kısıtlamalarda getirmeyin derim büyüğünüz olarak, zira ters tepiyor ve herşeyi anlatan eş kavga çıkar, huzursuzluk olur diye anlatmamaya başlıyor ki, bence bir iş arkadaşını eve bırakmasından, aynı videoda yer almalarından daha tehlikeli bu durum.