Sizce haksız mıyım.

Nası yani ?
Sadece oral sex var ama eşinize mi ?
Tek Taraflı olunca onun ismi başka oluyo.

Cinsellik yoksa evlilikte yok.

Nası yani ?
Sadece oral sex var ama eşinize mi ?
Tek Taraflı olunca onun ismi başka oluyo.

Cinsellik yoksa evlilikte yok.
Aynen öyle. Bizim sıkıntılarımız vardı öncelerden onda soğukluk vardı. Çözdük sanıyordum. Hatta suyuna gittim sevdiği şeyi yapmaya başladım. Ama bu sefer bu alışkanlık oldu kendi işini bitir hop yat. Ne ala memleket!!!

Aynen öyle. Bizim sıkıntılarımız vardı öncelerden onda soğukluk vardı. Çözdük sanıyordum. Hatta suyuna gittim sevdiği şeyi yapmaya başladım. Ama bu sefer bu alışkanlık oldu kendi işini bitir hop yat. Ne ala memleket!!!

Bunun acilen çözülmesi lazım,
Aynısını sen ondan istesen ve işin bitince arkanı dönüp yatsan neyapar?

Manyak herif. Ne yapmaya çalışıyor öyle yaparak. Gitsin madem kendi işini kendi görsün. Hadsiz! !!!

Vay ökïz.. Keske o an bosanalim demeseydin.. Eger surekli yaptigi biseyse yapmayin once benim isteklerimi yerine getir sonra bende seninkileri yaparim de

Kızlar çok sinirliyim. Önceki yazılarımı bilen bilir. 2 buçuk yıldır cinsel ilişki yaşamayan bayanın yazısına da yazmıştım. Eşinizle konuşun sorunlarınızı çözersiniz diye. Ben benimkinin isteğinin oral seks olduğunu söylemiştim. Ama bıkkınlık geldi kızlar. Biraz önce yanıma yaklaştı. Ben de istekliydim tabi. Neyse önce benimkini yapaım mı dedi anladım ne demek istediğini . Yaptım neyse. O şekilde boşaldı ve benim isteğim geçti dedi ve defoldu gitti öküz. Ben Onun için nelere katlanıyorum o beni önemsemeden yattı. Ben de boşanacağım senden yeter dedim. Keyfin bilir dedi ve şimdi uyuyor. Dememde haksız mıyım. Hep kendini düşünen kişiyle bir ömür devam eder mi bilmiyorum. Haksız mıyım? Ters mi davranmışım :KK43: Üff deliricemmmmm
ilginçmiş her erkek oral seksı sever hatta bır bayan olarak bende severım ama her zaman oral olacak dıye bır kaıde yok ve tam bırlesme olmadan ıkımızde bosalmayız o sadece on sevısme esnasında sehvetlendırme amacıyla yapılan bır harekettır.
esınızın bence cınsel sıkıntısı var, oralla kendını rahatlatım, sızle bır temasa gecmemesı ve benım ısım bıttı tarzı bır tutumda bulunması yanlıs , bence hep boyle ıse ve anlasamıyorsanız bu konuda ve tabıkı cınsellık sızın ıcın onem arz edıyorsa ayrılın gıtsın derım..

iki taraflı olmadığı sürece oral yapma canım. Haklısın çok kötü hissettirir insana kendini. Bi de 'keyfin bilir' dedi öyle mi? Çok sinir bozucu

Sağolun arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için. Dediğim gibi zaten sorunlarımız vardı bu yolla çözdüm sanıyordum yanılmışım. Siz önce ona yaptırın demişsiniz. O zaman hepten kaçar. Akıntıdan rahatsız oluyormuş :KK43:

Yuh yaa.bencillige bak!madem öyle sizde midem bulanıyor yapamam deyin.

iki taraflı olmadığı sürece oral yapma canım. Haklısın çok kötü hissettirir insana kendini. Bi de 'keyfin bilir' dedi öyle mi? Çok sinir bozucu

Keyfin bilir daha niceleri... Normal hayatta da. Sitem için bir şey söylerim. Atıyorum gecee tek dışarı çıkmasına kızarım. Ama sitem etmek için git sen git hatta gelme derim. Sen bilirsin der geçer. Sinir.

X