Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. Bizim sıkıntılarımız vardı öncelerden onda soğukluk vardı. Çözdük sanıyordum. Hatta suyuna gittim sevdiği şeyi yapmaya başladım. Ama bu sefer bu alışkanlık oldu kendi işini bitir hop yat. Ne ala memleket!!!Nası yani ?
Sadece oral sex var ama eşinize mi ?
Tek Taraflı olunca onun ismi başka oluyo.
Cinsellik yoksa evlilikte yok.
Aynen öyle. Bizim sıkıntılarımız vardı öncelerden onda soğukluk vardı. Çözdük sanıyordum. Hatta suyuna gittim sevdiği şeyi yapmaya başladım. Ama bu sefer bu alışkanlık oldu kendi işini bitir hop yat. Ne ala memleket!!!
Önce kendine yaptır, sonra ona yap. Eğer yapmıyorsa sen de ona yapma. İlk sen yaptığında sonucunu görmüş oldun işte.
ilginçmiş her erkek oral seksı sever hatta bır bayan olarak bende severım ama her zaman oral olacak dıye bır kaıde yok ve tam bırlesme olmadan ıkımızde bosalmayız o sadece on sevısme esnasında sehvetlendırme amacıyla yapılan bır harekettır.Kızlar çok sinirliyim. Önceki yazılarımı bilen bilir. 2 buçuk yıldır cinsel ilişki yaşamayan bayanın yazısına da yazmıştım. Eşinizle konuşun sorunlarınızı çözersiniz diye. Ben benimkinin isteğinin oral seks olduğunu söylemiştim. Ama bıkkınlık geldi kızlar. Biraz önce yanıma yaklaştı. Ben de istekliydim tabi. Neyse önce benimkini yapaım mı dedi anladım ne demek istediğini . Yaptım neyse. O şekilde boşaldı ve benim isteğim geçti dedi ve defoldu gitti öküz. Ben Onun için nelere katlanıyorum o beni önemsemeden yattı. Ben de boşanacağım senden yeter dedim. Keyfin bilir dedi ve şimdi uyuyor. Dememde haksız mıyım. Hep kendini düşünen kişiyle bir ömür devam eder mi bilmiyorum. Haksız mıyım? Ters mi davranmışım Üff deliricemmmmm
Sıkıntı tam da burada başlıyor. O zaman aylarca o da kıçını döner yatar. Önceki sıkıntılarımızdan başka konuda bahsetmiştim 4 ay yanaşmadı.Bence öc alın.
Boşverin akıntıyı falan, bir daha istediğinde yaparım ama çnce ben diyin. Sonra da poponuzu dönüp yatın.
iki taraflı olmadığı sürece oral yapma canım. Haklısın çok kötü hissettirir insana kendini. Bi de 'keyfin bilir' dedi öyle mi? Çok sinir bozucu