- Konu Sahibi uzumgozlum
sevgilimin bi kuzeni var aslında biçok kuzeni var .ama bir tanesiyle çok yakın oldukları için dlinden düşürmüyor .ayşe diyelim kıza. ayşe şöyle ayşe böyle 3 buluşmamızın en az ikisinde ayşe konusu.ayşenin ailesi biraz sorunlu herseyle sevgilim ilgilenmiş onun için cok degerli v.s .ilk başlarda bişey demiyordum . kız zırt bırt arıyor abi şöyle oldu böyle oldu herseyi anlatıyor şehir dışındaydı okuyordu geldi. ordan buraya anlatıyordu .herneyse bi süre önce ayşe senle tanışmak istiyor dedi bende daha ona sıra var ailelerimizi halledelim kuzenlere sonra geceriz dedim kapattım konuyu .aama her buluşmamızda biyere gidiyoruz keşke ayseyide alsaydık seni çok merak ediyor falan diyordu ..bugun gayet güzel buluştuk gitmek istedigi biyer vardı oraya gidiyorduk benim arabamı kullanıyordu .tam o mutluluk içinde keşke ayşeyide alsaydık senle tanışmak istiyordu dedi.okadar tahammül sınırımı zorlamışki .birden bagırdım yeter artık ayşe adını duymak istemiyorum sürekli ondan bahsederek beni tanımadıgım bir insandan nefret ettirdin dedim . bu tepkime bende çok şaşırdım oda .kızdı bana nasıl böle bişiy dersin diye . çok fazla kuzenin var neden hep ondan bahsediyorsun banane ayseden o isteyebilir ama ben onu tanımak istemiyorum dedim .ben öyle diyince gidecegimiz yerden vazgecti yolunu degiştirdi .bende sinirlendim kuzenine laf söyledim diye planımızı bile degiştiriyorsun sagda dur ben gitmiyorum biyere dedim . ve ışıkta durdugu bi an arabadan indim .yürümeye başladım .arabayı durdurup gelip beni ikna etti arabaya doğru giderken eliimi tutmaya çalıştı bagırdım tutma elimi diye .herneyse gittik bi yere oturuduk uzun bi sessizlikten sonra ben butun akrabalarımdan bahsediyorum kimseye böyle tepki vermedin neden buna verdin dedi.bende ondan cok sıkıldım ne yaptıgı nereye gttigi nasıl yasadıgı beni ilgilendirmiyor aldıgı nefesten haberdarız dedim . bana baktı gülerek bence sen kıskanıyosun dedi. bu lafı duyunca kan beynime sıçradı .arabanın anahtarını aldım ve binip bastım uzaklaştım ordan .giderkende evet çok kıskanıyoum ölüyorum onu kıskançlıktan dedim .ardından mesaj attım kıskanmadım sadece çok sıkıldım onun için gitmeye okadar hevesli oldugun yerden yalvar yakar gidelim dedigin yerden gitmekten vazgectin birde kıskanıyorsun etiketi yapıştırdın beni çok krdın bundan sonra senle yapabilecegimi düşünmüyorum dedim .halada öyle düşünüyorum. hemen konuu neden ayrılıga getirdin o akrabam sen sevgilimsin falan dedi .çok istiyosan ne diyebilirimki dedi. bende evet çok istiyorum dedim .bikaç mesaj attı yumuşatmak adına ksıkanıyosun lafını öylesine söyledim falan dedi.bende ısrarla bittiginin üzerinde durdum 4 saat oldu aramadı ve mesajda atmadı .belkide sakinleşmemi bekliyor ama sizce ben çokmu haksızım dedigi gibi abarttım siz olsanız nasıl davranırdınız .